Yay Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Yay burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Yay burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, dünyayı kırbaçlayan ama her şeyi bulduğunuzdan daha iyi bırakan bir tür doğa gücü gibi olacaksınız. Beyin gücünüz hafta boyunca artmaya devam ediyor ve Çarşamba gününe kadar, evdeki mutluluğunuzla nasıl ilgileneceğiniz konusunda çılgınca yeni fikirleriniz olabilir. Bu hafta sonu her şey size bağlı, bu nedenle çalışanlarınızın sizi aramaya devam etmesini istiyorsanız iyi bir planınız (ve bir yedeğiniz) olduğundan emin olun. Pazar günkü planlar sizin için zor olabilir çünkü enerjiniz muhtemelen biraz uyumsuzdur.


Yay Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bazı çılgın olasılıklar var.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve kaynaklar eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün, dost bir kaynaktan bir hisse senedi tüyosu alabilirsiniz. Veya amcanız, pistteki ikinci yarışta kimin kazanacağını size bildirebilir. Yay, gerçek olamayacak kadar iyi görünen herhangi bir şey hakkında şüpheci olmak için iyi bir zaman. Haber iyi bir kaynaktan gelse bile, çiftliğe bahse girmek için iyi bir zaman değil.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Şimdi sağlıklı bir rutine geri dönmeye çok odaklanmış olabilirsiniz. Bu, abur cubur olarak kabul ettiğiniz her şeyi atarken mutfağınızın tamamen elden geçirilmesini içerebilir. Yay, sanki Olimpiyatlara gidiyormuşsunuz gibi sizi adım adım ilerleten yeni bir kişisel antrenörünüz olabilir.


Yay Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burcunda bu hafta işler yeni bir yöne doğru ilerliyor olabilir. İş sorunları ve diğer kaos, 14 Mayıs Pazar günü Merkür doğrudan Boğa burcuna geçtiğinde yatışacak. Doğrudan Merkür geri giden parçaları toplamanıza yardımcı olabilir, bu nedenle bu geçişten arta kalan karmaşayı çözerken temelinizi bulmak için bu zamanı kullanın.

Birkaç gün sonra, Jüpiter Boğa burcuna geçtiğinde iş hayatınızda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Boğa burcundaki Jüpiter sırasında uğurlu fırsatlar ortaya çıkacak, bu nedenle dikkate almanız gereken yeni iş teklifleri veya iş hayatınızı istikrara kavuşturmaya yardımcı olabilecek diğer olasılıklar olabilir. Ayrıca bu döngü sırasında neye değer verdiğiniz konusunda daha dikkatli olabilirsiniz, bu nedenle istekleriniz ve ihtiyaçlarınız her şeyden önce gelir.

Bununla birlikte, 17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter geri giden Plüton ile Kova burcunda açı yapacağından, iş arkadaşları ağırlıklarını toparlamaya çalışıyorsa, iş yeri konuşmalarında potansiyel stres olabilir. Bu gergin konuşmalardan bir adım geri çekilmek en iyisi olabilir.

Çalışma haftanızın sonunda, Boğa burcundaki yeniay sırasında iş hayatınızda yeni bir döngü ortaya çıkacak. Daha iyi alışkanlıklar ve bir rutin tezahür ettirmek için lunasyonu kullanın.


Yay Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bekleyiş, nihayet hafta başında ayın Balık burcunda olduğu ve sezonunuzun başlangıcı olduğu zaman sona eriyor! Son zamanlarda dikkatlerden kaçıyorsanız, önümüzdeki günlerde tüm gözler üzerinizde olacağı için bir değişim göreceksiniz. Bununla birlikte, size yaklaşanlar derine inme havasında olsalar iyi olur, çünkü Balık burcu sizi romantik oyunlara veya çılgınlıklara ilgisiz bırakacaktır.

Ayın Koç burcuna girdiği on beşinci ayın sabahında gerçekten ilgilenmediğiniz biriyle oynamak için cazip hissedebilirsiniz, ancak egonuzu şişirmek uğruna kimseyi sokmamaya çalışın.

İletişimsel Merkür on dördünde geri hareketini bitirerek, başkalarının sizin dilinizi konuşmaya başladığını hissetmenizi sağlar. Bununla birlikte, bu titreşimler, romantik ilginizi başka bir yöne yönlendirebilecek dedikodu yapma cazibesini de getirebilir. Hoşlandığınız kişiye anlayışlı sorular sormayı hatırlamanız ve kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktan kaçınmanız da önemli olacaktır. Bu süre zarfında titreşimler çok yüksek olacak, bu nedenle topraklanmış kaldığınız ve başkaları için yer tuttuğunuz konusunda ekstra dikkatli olmak isteyeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.