Terazi Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Terazi burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında biraz moraliniz bozuk olabilir, özellikle de zor bir sınır gibi hissettiren bir şeye çarptıysanız. Bir çözüm aramadan veya başka bir yöne gitmeden önce kendinize bu konuda kötü hissetmek için bir veya iki gün verin. Çarşamba gününe kadar ayaklarınızın üzerinde duracak ve bir fırtına gibi sohbet edeceksiniz ve şirinlere olan gözünüz her zamankinden daha keskin olacak. Başa çıkmanız gereken çok fazla sosyal yükümlülükle karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak insanları ve duyguları dengelemekte ne kadar iyi olduğunuzu gösterirseniz bunu olumluya çevirebilirsiniz.


Terazi Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne ile ilişkilendirilmek istiyorsun, Terazi? 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde, kariyer yolunuzda adınızın kime ve neye bağlı olmasını istediğinizi düşünün. . Neyi beslemek istediğinizi ölçmek için sezginizi kullanın, çünkü içgüdüleriniz ihtiyacınız olan ipucu olabilir.

Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, karmaşık para meselelerinizde ve samimi, profesyonel meselelerinizde bir şeyler değişebilir. Bu ani değişikliklere yol açabilse de, bunun üstesinden gelmek ve güvende kalmak için gerekenlere sahip olduğunuzu bilin.

11 Mayıs Perşembe gününe kadar, Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, profesyonel düzenlemelerinizle kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Profesyonel olarak başarılı ve iyi tanınmakla gelen bu yeni keşfedilen güç duygusuna sahip olabilirsiniz.

Ancak ertesi gün Boğa burcunda geri giden Merkür, Yengeç burcundaki Venüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde ilginç bir şey gün ışığına çıkabilir. Sizi ön plana çıkarabileceği için nasıl tepki verdiğinize dikkat edin.


Terazi Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, rutinleri bırakıyorsunuz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs Yengeç burcunda haritanızın tepesinde Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlayacak. Bugün sizin için sosyal bir fırsat olabilir, ancak gitmek isteyip istemediğinizden emin değilsiniz. Belki ilgi odağı olacaksınız ya da katılan başka kimseyi tanımıyorsunuz. Terazi, zihniyetinizi değiştirmenize yardımcı olur. En iyi yaptığınız şeyi yapın ve diğer insanları rahat hissettirmeye odaklanın. Neyin olup olmayacağına dair herhangi bir beklentiyi ortadan kaldırarak, gerçekten harika zaman geçirebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Terazi, bir rutinden çıkmak istiyorsun. Büyükbabanızın asla duymadığı bazı alışılmadık yatırımları düşünebilirsiniz. Artık özel yatırımdan nadir toprak metallerine, sanata veya tarım arazilerine yatırıma kadar her şey için farklı fiyat noktalarında birçok seçeneğiniz var. Finansman konusunda yaratıcı oluyorsun.


Terazi Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bayan luna bir veya iki dostça tabeladan geçerken, çalışma haftasının ilk bölümünde tüm gözler üzerinizde olacak. Mütevazi yabancıların ateşli göz temasında ve büyüleyici flörtlerinde bir artış fark edeceksiniz, bu da hoş bir güven artırıcı görevi görebilir. Sana çıkma teklif etmekte geciken birini gördüysen, hafta ortasından önce biraz flört etmeye çalış ve kendini gerçekten küstah hissediyorsan, onu kendin davet et!

7 Mayıs’ta Venüs’ün Yengeç burcuna geçişi sizin için oldukça ufuk açıcı olacak. Aşkınızın herhangi bir nahoş özelliği varsa, muhtemelen kendilerini göstereceklerdir. Şu anda başkalarıyla bağları koparmak daha kolay olacak ve en iyi benliğinizi ortaya çıkarmayan kalıcı kişilikler varsa, onları paketlemenin zamanı gelebilir.

Yönetici burcunuz Venüs, ileriye dönük ortaklıklarınızda istikrarı düşünmeniz için size ilham veriyor. Bu enerji, son zamanlarda gözünüze çarpan herkese pragmatik bir bakış atmanızı ve onların birlikte bir gelecek inşa edebileceğiniz biri olup olmadığını gerçekten düşünmenizi isteyecektir. Karizma, cazibe ve mizah, bir ortaklıkta çok önemli faktörlerdir, ancak aynı zamanda güvenilirlik ve güvenlik ile bağlantı kurduğunuzdan emin olmanız gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.