Terazi Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Terazi burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İyi bir enerjiyle çatırdayan haftaya zum yapacak ve tanıştığınız herkesin kalbini eriteceksiniz. Ateşli kızların elinden yemek yemesini sağlayacaksın ve en huysuz patron bile işin başındayken biraz rahatlayacak. Hafta ortası, para durumunuzu yeniden gözden geçirmek için iyi bir zamandır. Yaptığınız değişiklikler ne kadar büyük olursa o kadar iyidir. Etkileyici doğanız hafta sonunda büyük ölçüde ortaya çıkıyor ve herkesin aklındaki büyük sorun hakkında konuşan kişi siz olacaksınız. Eski duygusal sorunlar hafta sonu peşini bırakmayabilir, ama çok yakında onlardan kurtulacaksın.


Terazi Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, özgürce dolaşabilirsiniz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve seyahat ve macera evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, kendini kanatlarını açmak isteyen ama kafese kapatılmış bir kuş gibi hissedebilirsin. Bu kafes, iş ya da ailevi yükümlülükler ya da yapmak istediğiniz şeyleri yapacak kaynaklara sahip olmadığınız duygusu olabilir. Bu, iş ve oyun arasında bir denge bulmanın zamanıdır ve bu, eğlenceli aktiviteler için daha fazla zamanınız olması için planlarınızı küçülttüğünüz anlamına gelebilir.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bir arkadaşınız size planladıkları maceraları anlatabilir. Yapacakları bir Alaska gezisi veya Büyük Kanyon’da yürüyüş planları hakkında konuşabilirler. Dışlanmış hissetmek yerine, onların maceralarına nasıl katılabileceğinizi düşünün. Terazi, Evren size kafesinizden nasıl çıkacağınızı ve uçacağınızı gösteriyor.


Terazi Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, kariyer yolunu istediğin gibi yapma gücüne sahipsin. Çalışma haftanızın başında, 28 Mayıs Pazar günü İkizler’deki güneş Balık’ta Satürn ile kare açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için iş hayatınızdaki bazı çekingenlikleri aşmanız gerekebilir. sizi profesyonel mesleğinizden alıkoyan iş taahhütlerinizi, alışkanlıklarınızı veya rutinlerinizi bırakmanız gerekiyor. Odağı diğer fırsatlara kaydırmak veya ilerlemek için yolunuzdan çekilmek için bazı yükümlülüklerinizi iptal etmek anlamına gelebilir.

1 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşana kadar önümüzdeki birkaç gün boyunca kozmosta pek bir şey olmayacak. profesyonel ve finansal olarak güçlenmiş hissetmek! Bu süre zarfında kadersel bir finansal fırsat bile ortaya çıkabilir.

Ertesi gün, Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığı için iş hayatınız ve kariyer yolunuz hakkında daha umutlu hissedebilirsiniz. Başaracağınıza ve başaracağınıza inanın!


Terazi Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs hala Yengeç burcunda ilerlerken, yolunuza çıkan yüksek duygular nedeniyle şu anda aşkın sizi nereye götüreceğini tahmin etmek zor. İşte tam da bu yüzden kendiniz için duygusal güvenlik yaratmaya odaklanacaksınız. Bu duygu, Venüs ve Neptün’ün birleştiği anda daha da belirginleşecek ve kişisel bakım ve evde rahat gecelerle beslenmiş hissetme arzunuzu tetikleyecektir.

Önümüzdeki birkaç gün, evinize yeniden yatırım yapmak için mükemmel, bu da şu anda aşk yolunuzun bir parçası olmasa bile evren ve kendiniz tarafından desteklendiğinizi hissettirecek. Bu iki gezegen, gücünüzü ortaya çıkarmanıza yardımcı olmak için birlikte çalışacak ve kalbinizi kendinize açarken ne kadar üstesinden geldiğinizi size hatırlatacak.

Bu enerjiyi, yaşadığınız her kalp ağrısını takdir etmek için kullanın ve samimi, kibar ve ruhunuzun evrimini teşvik etmeyen kimseyi kalbinize davet etmeyeceğinize dair kişisel bir yemin edin. Bunu yaparken, yıllar boyunca yanınızda olan arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi takdir etmek için bir dakikanızı ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.