Terazi Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Terazi burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sadece Pazartesi günü sakinleşmeye çalışın ve herhangi bir yeni yöne doğru yola çıkmayın. Gün bittiğinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz ve Salı sabahına kadar bunu çevrenizdekilerle karıştırma ve belki birkaç yeni bağlantı kurma ihtiyacı hissedeceksiniz. Sosyalleşmek kolay olacak ve flört etmek daha da kolay olacak. Hafta sonu tatlı ve özenli doğanızı gösterecek ve randevunuz olacak kadar şanslı olan herkes üzerinde harika bir izlenim bırakacaksınız. Pazar daha iyi veya daha çok beğeninize olamazdı.


Terazi Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sosyal takviminiz doluyor.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve seyahat ve dünya olaylarının evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Uzakta yaşayan tanıdığınız birinden haber alabilirsiniz. Terazi, bu sizi ziyarete davet eden bir akrabanız veya arkadaşınız olabilir. Ya da belki bir tatil macerası için seyahat düzenlemeleri yapıyorsunuzdur. Hiç değilse, pasaportunuzun güncel olduğundan emin olmak için iyi bir zaman.

22 Mayıs Pazartesi günü, Aslan burcundaki Mars ve arkadaşlık ve topluluk eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün birkaç arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Doğum günü, mezuniyet, baby shower gibi farklı etkinliklere davetiyeler olabilir. Ayrıca, bir grup arkadaşla veya topluluk organizasyonuyla planlarınız olabilir. Terazi, sosyal takviminiz dolmak üzere.


Terazi Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ne yapacaksın Terazi? 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde seçeneklerinizi keşfetme zamanı. İkizler sezonu, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek yeni yönleri, deneyimleri ve maceraları araştırma fırsatınız olacak.

Güneş, Kova burcunda geri giden Plüton ile hemen üçgen açı yapacağından, bir zamanlar sizi profesyonel olarak güçlü hissettiren eski tutkuları, becerileri ve yetenekleri yeniden ziyaret etme eğiliminde olabilirsiniz. Ertesi gün, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı 60’a getirdiğinde, yeni özlemler ve profesyonel bağlantılar peşinde koşmak için cesaretinizi toplamanız gerekecek. Sekstil, arayışlarınıza güvenle dalmak için ihtiyaç duyabileceğiniz bir enerji artışı olacaktır.

Ancak, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars, Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağı için, kendinizi çabalarınıza tam olarak adamaya ve yatırım yapmaya hazır hissetmeyebilirsiniz. işte tamamen yeni.

Neyse ki, Yengeç burcundaki Venüs, çalışma haftanızın sonuna doğru Uranüs’ü Boğa burcunda altmışlık açı yapacak, bu nedenle bu, kariyer yolunuzu besleyebilecek çabalara yatırım yaparak hesaplanmış bir risk almanıza yardımcı olabilir.


Terazi Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kaynakları birleştirmenin zamanı geldi mi? Bu hafta kesinlikle geleceği konuşma zamanı. Siz ve kişiniz uzun süredir bu işin içindeyseniz, bunun finansal, idealist ve dürüstçe neye benzediğini tartışmalısınız. Uğruna çalıştığınız şey için hamleler yaparken neyle çalıştığınızı bilmek, ilişkinizi bir arada tutan yapıştırıcı olacaktır. Hedeflerinizi ve onlarla ilişkilendirdiğiniz korkuları ifade etmeye açık olun.

Hafta ortası, sevgilinize daha yakın olmak istiyorsunuz, bu nedenle güzel bir randevu gecesi planlamak ve en sevdiğiniz filmleri izlemek bağlantınız için özellikle eğlenceli olabilir. Bazen sevgilinizle dans ederken evinizde her şeyden uzaklaşabileceğinizi hatırlamanız gerekir.

Haftanın sonuna doğru o kadar iyi vakit geçirebilirdiniz ki, şimdi birlikte yaşamayı düşünüyorsunuz. Birlikte hareket etmek, ortaklığınız açısından neleri tetikler? Evliliği, evleri, çocukları ve ötesini düşünün. Onlara güvenirsen, korkutucu olmaz; güçlendirici olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.