Terazi Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Terazi burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü büyük bir taviz vermeniz gerekebilir ve bu, ruh halinizi yeni bir şekilde test edecek. Gelecekte nasıl hissedeceği konusunda fazla endişelenme. Bundan kısa bir süre sonra, yeni bir sahnede (veya belki de yeni gözlerle görülen aynı eski sahnede) yolunuzu bulacak ve tatlıları bir mıknatıs gibi çekeceksiniz. Hafta sonu, buluşmak veya arkadaş olmak ve karşınızda oturan kişiyle gerçekten bağlantı kurmak için iyi bir zamandır. Pazar günü, rahatlamak için biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olacak.


Terazi Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gerçekten yerlere gidiyorsunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve itibar ve sosyal konum eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Terazi, bugün biraz tanıtım alabilirsiniz. Gönderilerinizin daha popüler olması veya resminizin gazetede yer alması mümkündür. Bir arkadaşınızla yaptığınız podcast artık yayınlanabilir. Hepsi oldukça gurur verici. Bugün ünlü olabilirsiniz.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kaynaklar eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Bugün hırsla dolu olabilirsiniz. Önünüzdeki yol parlak görünüyor ve bitiş çizgisine kadar yarışmaya hazırsınız. Terazi, yeterince hızlı yaparsan kafandaki o küçük güvensizlik sesinden kaçabileceğini düşünebilirsiniz. Bunun yerine, geçmişteki başarılarınızı hatırlayın. Bu, kendinize inanmanıza yardımcı olacaktır.


Terazi Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, profesyonel ve finansal olarak güçlenmiş hissetmene ne yardımcı olacak? 14 Mayıs Pazar günü Merkür doğrudan Boğa burcunda durduktan sonra finansal konularınıza bakarken kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Doğrudan Merkür, para meselelerinizi biraz daha istikrarla yönetmenize yardımcı olabilir, bu nedenle herhangi bir karışıklığı veya karmaşıklığı çözmeniz daha kolay olabilir. karışıklıklar.

Neyse ki, Yengeç burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacağı için iş hayatınıza ve kariyer yolunuza güçlü bir başlangıç ​​yapmış gibisiniz. Sulu üçgen umut vericidir, bu yüzden her şeyin yerli yerine oturacağını hissetmeyi bekleyin. Artı, 16 Mayıs Salı günü Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde size gelecek olan finansal ve profesyonel açıdan güçlendirici yeni fırsatlara sahip olabilirsiniz. Boğa burcundaki Jüpiter, kalan borçları hafifletirken peşinden koşacak yeni yatırımlar bulmanıza yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, Jüpiter’in bir gün sonra Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yapacağı düşünülürse, para meselelerinizin kontrolünün sizde olduğunu hissetmek için bazı oldukça büyük ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Çalışma haftanızın sonuna doğru, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeni ayda daha fazla refah ve bolluk tezahür ettirin. Bu ay döngüsünde daha fazla finansal güvenlik için sabırsızlanıyoruz!


Terazi Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen, burçların en azimli ve motive üyelerinden birisiniz sevgili Terazi, başkalarının sıradanlıkla yetinebileceği mükemmellik için çabalıyorsunuz. Balık burcunun ayı, haritanızın profesyonel ilişkileri yöneten bölümünü aydınlatırken, haftanın başında iş arkadaşlarınıza ultra odaklanmış olacaksınız. Önemli olan tek şeyin çalışmak olmadığını hatırlamaya çalışın ve oyun için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Şu anda programın konusunda kendini özellikle katı hissediyorsan, ayın Koç burcuna girdiği ayın on beşinde romantizm için biraz zaman ayırmaya çalış. Sosyal hayatınız yeniden hızlanacak ve sizi dışarı çıkıp sosyalleşme havasına sokacak! İlgi odağı olmak şu anda kolayca gelecek ve bu, yeni bir romantik ilginin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız kesinlikle kullanışlı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.