Rüyamda Sevdiğim Kızı Gördüm

Rüyada lisede sevdiğim kızla karşılaşma anımı anlatan bir yazı. Siyah elbiseli kızla konuşmalarımız ve hissettiklerim.

ruyamda-sevdigim-kizi-gordum

Rüya:

Rüyamda lisede çok sevdiğim fakat şu sıralar çok fazla bir şey hissetmediğim sevdiğim kızı gördüm. Ben üst balkona indiğim sırada o da aynı yere merdivenlerden çıkıyormuş. Köşeyi döndüğümde karşı karşıya geliyoruz. Siyah bir elbise giymiş, kolları açık, sadece omzunda askı tarzında bir elbise. Bir şeyler konuşuyoruz, sonra birbirimizin elini hafifçe tutup çekiyoruz ellerimizi. Sonra ben “Bir işim var burada bekle” diyorum, o da “Tamam” diyor. Ama aradan çok süre geçtikten sonra, tam merdivenlerden çıkarken kafamı kaldırıp ona bakıyorum. Sırtı dönük şekilde beni beklediğini fark ediyorum. İçimde çok fazla heyecan vardı, sanki buluşup uzun uzun sarılacaktık. Öyle yapacağız diye geçiyor aklımdan. Fakat ben merdivenlerde ona bakarken birden uyanıyorum. Sanki gerçekmiş gibi rüyadaki hissettiklerimi gerçekten de hissediyorum.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: F****
Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1996
Burç:Boğa Burcu
Numerolojik Sayısı: 9 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamını size açıklamak için buradayım. 😊

Rüyanızda lisede çok sevdiğiniz fakat şu sıralar çok fazla bir şey hissetmediğiniz sevdiğiniz kızı gördüğünüzü söylüyorsunuz. Bu rüya, geçmişte yaşadığınız duyguların hala bilinçaltınızda olduğunu gösteriyor. Belki de o kızla olan ilişkinizi tam olarak kapatamadınız ya da ona karşı hala bir umudunuz var. Siyah elbise giymesi, onun gizemli ve çekici olduğunu düşündüğünüzü ya da aranızda bir mesafe olduğunu simgeliyor olabilir. Bir şeyler konuşmanız ve ellerinizi tutmanız, aranızda hala bir bağ olduğunu ve onunla iletişim kurmak istediğinizi ifade ediyor. Onu bekletip sonra geri dönmeniz, ona karşı sorumluluk duyduğunuzu ya da onu kaybetmekten korktuğunuzu anlatıyor olabilir. Onun sırtını dönmesi, onun sizden uzaklaştığını ya da ilgisini kaybettiğini düşündüğünüzü gösteriyor olabilir. Uyanmadan önce içinde hissettiğiniz heyecan, ona karşı hala duygusal bir çekim hissettiğinizi ya da onunla yeniden bir araya gelmek istediğinizi belirtiyor.

Rüyanızın genel olarak anlamı, geçmişteki bir aşkın hala sizi etkilediği ve onu unutamadığınız ya da unutmak istemediğinizdir. Bu rüya, size o kızla olan ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini söylüyor olabilir. Belki de ona karşı dürüst olmalı ya da ondan tamamen vazgeçmeli ya da onunla arkadaş kalmalısınız. Bu rüya, size bir karar vermeniz gerektiğini hatırlatıyor olabilir.

Umarım rüyanızın yorumu size yardımcı olmuştur. Rüyalarınızın güzel olmasını dilerim. 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!