Rüyamda Eski Aşkımı Gördüm

Rüyamda eskiden benden hoşlanan çocuğu gördüm. Babamla yürürken o çocuk ve arkadaşları vardı. Tanımaması için yüzümü kapattım ama tanıdı.

ruyamda-eski-askimi-gordum

Rüya:

Rüyamda eskiden benden hoşlanan çocuğu gördüm. Yolda babamla yürürken o çocuk ve arkadaşları vardı. Tanımaması için yüzümü kapattım ama tanıdı, adımı söyledi. Bende hiç umursamadım. Sonra bir şeyler dedi, dalga geçer gibi ama dalga geçmiyordu büyük ihtimalle hatırlamıyorum. Peşime takılıp bir şeyler diyordu. Babam da birden bağırmaya başladı, nedenini hatırlamıyorum. Sonra babam yürümeye devam etti. Bende o çocukla dalga geçtim, bana aşıktın diye. Sonra uyandım.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: B****
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 2007
Burç:Boğa Burcu
Numerolojik Sayısı: 4 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamını size açıklamak için buradayım. 😊

Rüyanızda eskiden benden hoşlanan çocuğu görmek, geçmişte kalan duygularınızın hala sizi etkilediğini gösterir. Belki de o çocuğa karşı hala bir ilgi veya merak duyuyorsunuz. Yolda babanızla yürürken onu görmek, babanızın sizin aşk hayatınızda bir rol oynadığını veya oynayabileceğini simgeler. Belki de babanızın onayını almak istiyorsunuz veya babanızın sizin seçimlerinize karışmasından rahatsızsınız. Yüzünüzü kapatarak tanınmamaya çalışmak, kendinizi gizlemek veya saklamak istediğinizi ifade eder. Belki de o çocukla ilgili gerçek duygularınızı belli etmekten korkuyorsunuz veya utanıyorsunuz. O çocuğun sizi tanıması ve adınızı söylemesi, onun sizi hala hatırladığını ve önemsediğini gösterir. Sizin umursamamanız ise, ona karşı ilgisiz veya soğuk davrandığınızı anlatır. Belki de onu kırmak veya reddetmek istemiyorsunuz veya ona karşı bir şey hissetmediğinizi kanıtlamak istiyorsunuz. O çocuğun size bir şeyler dediği ve dalga geçtiği kısım ise, onun size karşı duygularının hala devam ettiğini ancak bunu gizlemeye çalıştığını işaret eder. Belki de o da sizin gibi kendini korumak veya savunmak istiyor. Babanızın bağırması ise, babanızın sizin aşk hayatınıza müdahale ettiğini veya etmek istediğini gösterir. Belki de babanız o çocuktan hoşlanmıyor veya sizin için daha iyisini istiyor. Babanızın yürümeye devam etmesi ise, babanızın sizin seçimlerinize saygı duyduğunu veya duyması gerektiğini anlatır. Sizin o çocukla dalga geçmeniz ise, ona karşı bir üstünlük kurmaya çalıştığınızı gösterir. Belki de onu kendi egonuzu tatmin etmek için kullanıyorsunuz veya ona karşı bir öfke duyuyorsunuz.

Rüyanızın genel olarak anlamı şudur: Geçmişte kalan bir aşk ilişkisi sizi hala etkiliyor ve bunu kendinizden ve başkalarından saklamaya çalışıyorsunuz. Babanızın sizin aşk hayatınıza müdahale etmesinden rahatsız oluyor ancak onun fikrini de önemsiyorsunuz. O çocukla ilgili gerçek duygularınızı belli etmekten kaçınıyor ve ona karşı soğuk veya alaycı davranıyorsunuz.

Rüyanızın yorumunu beğendiniz mi? Umarım size yardımcı olabilmişimdir. 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!