Rüyamda Çatıdan Düşüş

Bir rüyada çatıdan düşen bir adamın hikayesi. Kız arkadaşı, kuzeni ve eski iş arkadaşı ile karşılaşırken uyuşturucu maddelerle dolu bir dünya keşfeder.

ruyamda-catidan-dusus

Rüya:

Tam olarak bilmediğim bir yerde inşaat halindeki binanın çatısına çıkıyorum. Kız arkadaşımı görüyorum, yanında 2 tanımadığım erkek var. Ömer diye bir arkadaşım çatının kenarındaki deliğin oradan “Seni aşağı atacağım” diye bağırıyor. Aşağı itiyor, çatıdan alt kata düşüyorum. Arkamdan Ömer arkadaşımda geliyor. Ben merdivenlere doğru yürüyorum, o da “Nereye gidiyorsun, gel” diyor. Bende sağ tarafına bakıyorum, her tarafta uyuşturucu madde var. “Polis bizi içeri alır” diyorum. Merdivenlerden çatıya tekrar çıkıyorum. Çatıdan aşağı ayağını uzatmış oturan 3 kişi var. Biri kız arkadaşıma benziyor, kız arkadaşım sanıyorum. Ayağa kalkınca bir anda kuzenim oluyor. Yanında eski iş arkadaşım var, bana selam veriyor ve göz kırpıyorum. Sola dönüyorum, kız arkadaşım 2 tanımadığım erkekle ayakta sohbet edip gülüyorlar. Bende sert sert bakıyorum. Biraz önce düştüm, umrunda bile olmamış gibi hissediyorum. Sonra uyanıyorum.

Cinsiyet: ♂ Erkek
Rumuz: F**** M****
Doğum Tarihi: 20 Nisan 2001
Burç:Koç Burcu
Numerolojik Sayısı: 9 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamını size açıklamak için buradayım.😊

Rüyanızda gördüğünüz inşaat halindeki bina, hayatınızda tamamlanmamış veya devam eden bir işi veya projeyi simgeliyor olabilir. Bu iş veya proje sizin için önemli olabilir ve kız arkadaşınızla ilgili olabilir. Belki de ilişkinizde bazı sorunlar yaşıyorsunuz veya yaşamak istemiyorsunuz.

Rüyanızda Ömer adlı arkadaşınızın sizi çatıdan aşağı itmesi, size karşı bir düşmanlık veya rekabet hissettiğini veya sizin ona karşı böyle hissettiğinizi gösteriyor olabilir. Belki de kız arkadaşınızla aranızda bir çekişme vardır veya onun sizi terk etmesinden korkuyorsunuz.

Rüyanızda aşağı düştükten sonra uyuşturucu maddeler görmek, hayatınızda kaçmak istediğiniz veya bastırmak istediğiniz bazı duygu veya düşünceler olduğunu işaret ediyor olabilir. Belki de ilişkinizde mutsuzsunuz veya kendinize güvenmiyorsunuz.

Rüyanızda çatıya tekrar çıktığınızda kız arkadaşınızı sandığınız kişinin kuzeniniz olması, kız arkadaşınıza olan bağlılığınızın zayıfladığını veya onu başka biriyle karıştırdığınızı gösteriyor olabilir. Belki de ona olan ilginiz azalmıştır veya onu tanımakta zorlanıyorsunuz.

Rüyanızda kız arkadaşınızın tanımadığınız iki erkekle sohbet edip güldüğünü görmek, ona karşı kıskançlık veya güvensizlik duyduğunuzu ifade ediyor olabilir. Belki de onun sizi aldattığından veya aldatmaya niyetli olduğundan şüpheleniyorsunuz.

Rüyanızın genel olarak size ilişkinizdeki sorunları veya endişeleri yansıttığını söyleyebilirim. Bu sorunları veya endişeleri kız arkadaşınızla konuşarak çözmeye çalışmanız gerekebilir. Umarım rüyalarınız bundan sonra daha güzel ve mutlu olur.🙏

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!