Oğlak Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Oğlak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü her şey yerine oturur ve bir hamle yapmayı planlıyorsanız, şimdi harekete geçme zamanı. Enerjiniz, evrenin geri kalanıyla tam olarak uyumludur. Çarşamba ve Perşembe günleri, sizin için yürümesini umduğunuz bir anlaşmadan büyük bir adım atmanız gerekecek. Hepsi bu kadar olmadığını görebilirsin. Arka planda yaratıcı bir şey varsa, onu hafta sonu ısıtın ve onu tamamlamaya ne kadar götürebileceğinizi görün. Pazar, evdeki insanlarla görüşmek için iyi bir zamandır.


Oğlak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlaklar, işte size neyin neşe getireceğine odaklanın. 7 Mayıs Pazar günü Venüs karşıt burcunuz Yengeç’e girdiğinde profesyonel taahhütleriniz odak noktasında. Bu Venüs geçişi boyunca, kendinizi onlardan uzaklaştırmak yerine düzenlemelerinizi beslemeniz gerekebilir. Şefkatiniz ve sezginiz bir dünya fark yaratabileceğinden, kalp merkezli bir yaklaşım benimseyin.

Ne kadar duygusal olarak yatırım yaparsanız, bu yetenekleriniz, becerileriniz ve yaratıcılığınız için o kadar iyi olabilir çünkü Boğa burcundaki güneş birkaç gün sonra Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşacak. Kavuşma ani bir ilham dalgası getirebileceğinden, bu, bir tutku projesini veya fikrini tamamen yeni bir yöne götürmenize yardımcı olabilir.

11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, yaptığınız veya ayarladığınız her şey profesyonel kaderinizin bir parçasıdır. Ayın son çeyreğinde beklenmedik bir gelir akışı getirebileceğinden, benzersiz fikirlerinizle ilerlemeye devam edin. bir gün sonra kova burcunda. Ancak herhangi bir yorumun sizi oyundan atmasına izin vermeyin, çünkü birinin iki senti Boğa burcunda geri giden Merkür Yengeç burcundaki Venüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde akışınızı etkileyebilir.


Oğlak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dengeyi bulmak için ödün vermeniz gerekebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs Yengeç burcunda ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, biriyle çok uyumlu olabilirsin, ama mali durumu nasıl halledeceğin konusunda çok farklı fikirlerin olabilir. Onlar harcama yaparken siz tasarruf edebilirsiniz. Partneriniz fazladan her kuruşunu sincaplarken, “hayat kısa” tavrına sahip olabilirsiniz. Birbirimizi dinlemek için bir araya gelmek için güzel bir gün. Hala aynı fikirde olmayabilirsiniz, ancak muhtemelen bir çift olarak daha yakın olacaksınız.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, eğlence ve keyif evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Mümkünse bugün çalışmayın. Eğlenceli, yaratıcı veya biraz maceralı bir şeyler yapın. Oğlak, bu, neyi sevdiğinizi ve sevmediğinizi keşfetmek için iyi bir gün. Şarap tadımı, akarsu raftingi veya bunların arasında bir şeyler bugün için ideal olabilir.


Oğlak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evrenden Uranüs ve güneş üzerindeki eşzamanlılıklara ve işaretlere dikkat edin, haritanızın romantizmi yöneten bölümünü harekete geçirin. Son zamanlarda kalp meselelerinde çitin üzerinde sallanıyorsanız, şimdi evrenden rehberlik istemek için iyi bir zaman olabilir.

Bu arada, Merkür retrosu eski romantik bağlantılar için kapılar açabilir. Dokuzuncu evdeki ay, Oğlak burcundaki güneşinizle birleşir. Sizi yeni insanlarla tanışmaya ve tanışmaya itecek. Bu titreşimler, o özel kişiyi bulmanıza kesinlikle yardımcı olacak özel ilgi gruplarına dahil olmak için mükemmeldir. Özellikle ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışmamış olsanız bile, arkadaş ağınızı hemen güçlendirmeniz size iyi gelecektir.

Aşkın ve romantizmin hükümdarı Venüs, yedinci evdeki karşıt burcunuza girerek gardınızı biraz düşürmenize yardımcı olacak. Bu titreşimler sizi başkalarına karşı yumuşatmaya yardımcı olacak ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca romantizm için bir mıknatıs görevi görecek. Bununla birlikte, kişisel bakım şu anda sağlıklı bir bağlantı geliştirmenin temeli olacaktır, bu nedenle kendinizi şımartmak için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.