Oğlak Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Oğlak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İlk işleri hafta başında halledin. Sıralanmış zorlukları göreceksiniz, ancak bunları birer birer ele almanız gerekiyor. Ne kadar çabuk düştüklerine şaşıracaksınız. Hafta ortasında tüm konulara dikkatlice bakın ve ayrıntıları özümsedikten sonra biraz perspektif elde etmek için geri adım atmayı deneyin. Yakında ne görmek istediğinizi fark edeceksiniz, ancak bunu nasıl hayata geçireceğinizi merak edebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri üzerinde çalışırsanız, sonuçları görürsünüz. Pazar, en iyi özelliklerinizin hızlı bir şekilde tanınmasını sağlar.


Oğlak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, meseleleri kafa kafaya ele alıyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve günlük rutin evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, evi pırıl pırıl temizlemeye kararlı olabilirsin. Düzene önem veren bir kayınvalideniz de dahil olmak üzere, gelen misafirleriniz olabilir. Sahip olduklarınızı pekiştirmek ve evinizi daha rahat ve keyifli hale getirmek için derinlemesine bir temizlik yapıyor olmanız da mümkündür.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve yatırımlar ve pasif gelir kaynakları eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150’lik açı yapacak. Oğlak, keşfetmek istediğin yeni bir yatırım türüne rastlayabilirsin ve gözden geçirilmesi gereken önemli miktarda bilgi var. Çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmış gibi hissedebilirsiniz, ancak küçük lokmalar alırsanız, tüm yeni kelimeleri öğrenebilir, tüm kavramları anlayabilir ve bu potansiyel pasif gelir kaynağına kaydolabilirsiniz. .


Oğlak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu hafta iletişim dokunup gidebilir. 28 Mayıs Pazar günü İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında, işle ilgili meseleler hakkında konuşmak ve iş arkadaşlarınızla anlaşmaya çalışmak kolay olmayacak. Amacınızı iletmek için özlü ama profesyonel olun. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, çabalarınızın yine de yanlış anlaşılmalara veya fikir ayrılıklarına yol açabileceğini bilin. Samimi ama profesyonel kaldığınız sürece, yapabileceğiniz tek şey bu olabilir.

Kozmosta pek bir şey olmayacağı için önümüzdeki birkaç gün muhtemelen olaysız geçecek. 1 Haziran Perşembe gününe kadar, Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğundan, gelecek olan şey için daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Dünyevi kavuşum, yaratıcı bir çabayı sürdürme veya profesyonel bir ortamda kim olduğunuzu gösterme konusunda daha iyimser hissetmenize yardımcı olacaktır. İşinizde size keyif veren bir şey bile gündeme gelebilir!

Ayrıca, ertesi gün Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, iş anlaşmaları hakkında konuşmak çok daha kolay olabilir.


Oğlak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

28’inde, güneş ve Satürn kare açı yaptığında büyük bir değişim gerçekleşecek! Yükselen enerji seviyelerinden, daha güçlü bir benlik duygusundan ve güzel, büyük bir güven artışından yararlanmayı bekleyebilirsiniz! Sizin lehinize çalışan bu kadar çok enerji varken, evren özel birini yolunuza çıkarabilir.

3 Haziran’da Yay burcu dolunayı sırasında kalp meseleleri söz konusu olduğunda sezgilerinizi dinleyin. Bu ay yerleşimi, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirerek, diğer tarafla sohbet etmek için mükemmel bir zaman haline getirecek. Bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için, perdenin ötesinden rehberlik isteyebilmek için öğleden sonra küçük bir meditasyon seansına uymaya çalışın.

Bir partnerde neyi çekmeyi umduğunuzu düşünün ve ruh takımınızdan bu özel kişiyi bulmanıza yardım etmesini istediğinizden emin olun. Kendinizi ekstra bağlı hissediyorsanız, önünüzde ne olduğunu öğrenmek için birkaç tarot kartı çekmek için harika bir zaman!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.