Oğlak Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Oğlak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, evde değişiklik yapmak veya yaşayacak yeni bir yer aramak için harika bir zamandır. Olması gerekenleri daha net görebilirsin. Hafta ortası cidden kafa karıştırıcıdır ve insanlar istediklerini elde etmek için size yalan söyleyebilir. Güvenmek zor olacak ama sana en yakın olanlara güvenebilirsin. Hafta sonu, en son aşık olduğunuz kişiyle ilgili yeni pislikler toplamak veya çevrimiçi olarak yeni potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak için harikadır. Pazar günü, hayalini kurduğunuz o büyük yaratıcı veya kişisel projeye başlayın.


Oğlak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir başlangıç ​​yapacaksın.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve rutin evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yeni bir “güçlü sabah” rutinine başladığınız gün olabilir. Belki de berrak, temiz havada yürümek için erken kalkıyorsunuzdur. Oğlak, spor salonuna gidiyor veya kişisel bir antrenör görüyor olabilirsin. Belki de sabah sayfalarınızı yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için yazıyorsunuz. Artık faydalı bir rutin oluşturabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve yatırım fırsatları eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Birisi size bir iş teklifiyle gelebilir. Bu kişi bilgili ve biraz deneyime sahip, ancak onu çok iyi tanımıyor olabilirsiniz. Ayrıca, bu teklife bazı zaman kısıtlamaları getirebilirler. Oğlak, bu kişinin kimlik bilgilerini kontrol etmek veya sözleşmeleri ve diğer resmi materyalleri okumak için uğraşmanız gerekebilir. Bu çok fazla baskıysa, onları beklemeye almanız gerekebilir.


Oğlak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Her gün bir öncekinden biraz daha heyecanlı olacak Oğlak! 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde işler ilginçleşmek üzere. İkizler mevsimi işe daha kaygısız, esnek bir yaklaşım getirmenize yardımcı olabilir, bu nedenle bu normalden biraz daha fazla heyecanı davet edebilir.

İkizler’deki güneş, Kova’da geri giden Pluto ile üçgen açı yaptığında, profesyonel ve finansal olarak güçlendirici fırsatlara odaklanmanız gerekebilir. Bu üçgeni kendinizi kontrol, güvenlik ve istikrar araçlarıyla aynı hizaya getirmek için bir fırsat olarak düşünün.

Ertesi gün, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı 60’a çıkardığında, çalışarak uzun vadeli finansal güvenlik fırsatları aramak için daha motive hissedebilirsiniz. Güvende olmak için uzun vadeli çabalarınızda daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilecek varlıklarınızı, ödeme planlarınızı ve emeklilik planlarınızı incelemenin zamanı gelmiş olabilir.

Ancak bu, daha katı bir bütçe istiyorsanız, geçmiş zamanlarınıza ve hobilerinize yatırım yapmaktan bir adım geri adım atmanız anlamına gelebilir, çünkü Aslan burcundaki Mars aynı zamanda Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacaktır. Meydan, finansal ve profesyonel riskler almak yerine güvenli bir rotaya gitmek anlamına bile gelebilir.


Oğlak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu ilişkide daha da yakınlaşmanın zamanı geldi ve evlilik, bebekler, evcil hayvanlar ve evler hakkında konuşuyor olabiliriz. Beyaz çitiniz ve büyük kırmızı kapınız için hazır mısınız? Bu tam olarak sizin vizyonunuz değilse, bunu tartışmak için bu sizin haftanız. Sıkışık programınız olsa bile, oturup iç ve dış değerleri birleştirmenin amaçlarının nasıl göründüğünü konuşmak için zaman ayırmaya çalışın.

Belki bir sera için yeterli araziye sahip bir ev sahibi olmak istiyorsunuz ve eşiniz daha çok HOA tabanlı bir şey istiyor. Bu şeyler önemli! Nerede yaşayacağınız, neye benzeyeceği, ne tür hayvanlara sahip olacağınız ve hatta işe gidip gelmek için ne kadar uzağa gitmeye istekli olduğunuz gibi konuların tümü, ortaklığın daha gerçekçi ve ayakları yere basan parçalarının birer parçası. .

İlişkilerde her zaman farklılıklar vardır, ancak siz ve eşiniz birlikte ne kadar çok şey paylaşırsanız, aşkınızın güzelliğini artıran olumlu bir uzlaşmaya götüren farklılıklar arasında o kadar çok saygı bulabilirsiniz. Yüreğinden konuş ve sevgiyle ve sevgiyle dinle.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.