Oğlak Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Oğlak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü sabit kalın ve üzerinize ne kadar baskı gelirse gelsin geri adım atmayın. Doğru şeyi yaptığını biliyorsun. Salı günü hayat tatlılaşıyor ve kapıyı açarsanız yolunuza çıkan yeni tatlılar bulacaksınız. Romantik olaylarda bir veya iki çocuk rol oynayabilir. Hafta sonu yaklaşırken bir yakınınızdan çileden çıkmaya başlayabilirsiniz, bu yüzden onları sakinleştirmeye çalışın ve size pisliği anlatın. Pazar günü kendinizi denemek isteyeceğiniz yeni fikirlerle dolu bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, olağanüstü bir şey yaratıyorsunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Oğlak, bu çok romantik bir enerji. Bazı büyülü anlar için sevgilinizle bağlantı kurma fırsatınız var. Yatakta gül yaprakları veya iki kişilik bir köpük banyosu düşünün. Bugün ikiniz de çalışıyorsanız, eşinizin cebine bir aşk notu atmayı düşünün.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve yaratıcılık ve kendini ifade etme eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Oğlak, kendini çok kişisel bir şekilde ifade etmek isteyebilirsin. Bu, gerçekten ne hissettiğinizi anlatan yeni bir dövme yaptırdığınız anlamına gelebilir. Bir şarkı veya şiirden bir dize olabilir. Özel bir yerin boylamı ve enlemi olabilir. Bu takı veya süslü giysiler şeklinde de olabilir.


Oğlak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yaratıcılığın önce gelmesi gerekecek, Oğlak. 14 Mayıs Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde ne yapmak istediğinize dair daha net bir fikriniz olabilir. Merkür yönlenince, tutku projeleriniz ve fikirleriniz için bir plan hazırlamak amacıyla zihninizi temizlemek için Merkür’ün zihinsel güçlerini kullanabilirsiniz. İş yerinde sizi neyin mutlu edeceği konusunda daha özgüvenli hissetmeyi bile bekleyebilirsiniz.

Ertesi gün, Mars Yengeç’te Neptün Balık’ta üçgen açı yaparken, sezgisel olarak profesyonel taahhütleriniz hakkında konuşmaya meyilli hissedebilirsiniz. Jüpiter 16 Mayıs Salı günü Boğa burcuna girdiğinde yeteneklerinize, becerilerinize ve vizyonunuza hitap eden daha heyecan verici fırsatları ortaya çıkarmak için bu ivmeyi kullanın. Değer verdiğiniz her şeyin peşinden giderseniz, Boğa burcundaki Jüpiter yaratıcılığınız ve genel iş tatmininiz yoluyla daha fazla refah getirecek iş hayatınız.

Boğa burcundaki güneşin biraz sonra Balık burcundaki Neptün ile altmış açı yapacağı göz önüne alındığında, bu, işyerinde ilham uyandıran her şeyin peşinden giderek daha fazla güvenlik ve istikrar anlamına gelir. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniay, iş hayatınızda daha tatmin edici fırsatları ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman olacak. Hatta bu profesyonel döngü sırasında bir fikri hayata geçirebilirsiniz!


Oğlak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren sizden kendinize odaklanmanızı isteyecek. Jüpiter’in diğer dünya burcu Boğa’ya bu hareketi, görmezden geldiğiniz duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacak, ancak hepsi kişisel evrim adına. Yine de endişelenme. Aşk gerçekten şu anda kucağınıza inecekse, bir yolunu bulacaktır. 19 Mayıs’ta meydana gelen yeni ay, haritanızın romantik bağlantıları yöneten alanını harekete geçiriyor.

Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi çözmeniz için ihtiyacınız olan alanı size vermeye istekli biriyle eşleşmeniz çok önemli olacaktır. Ay ile Jüpiter arasında yardımcı bir bağlantı, on sekizinci gün ortaya çıkacak ve bu niteliklere gerçekten sahip olan insanlarda bu nitelikleri ortaya çıkaracaktır. Bu süre zarfında herhangi biriyle duyarsız davranışlara girerseniz, tepelere koşmayı evrenden bir işaret olarak kabul edin.

Şu anda biriyle ilişkiniz varsa, 17 Mayıs’ta geri giden Plüton genişleyen Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde ona ne kadar enerji verdiğinizi not edin. harekete geçmek için.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.