Kova Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri kutulanmış gibi hissedeceksiniz, ancak bu sefer akıllıca çıkış stratejileri aramayın. 48 saat oturun ve hiç olmadığı kadar özgür olacaksınız. Çarşamba günü kabuğunuzdan çıktığınızda, pozitif enerjiyle dolacaksınız ve sadece önerilerde bulunarak büyük değişiklikler gerçekleştirebileceksiniz. İnsanlar iyi yönden bakıyor. Bu hafta sonunu fazla harcamak isteyebilirsiniz, bu yüzden bu dürtüyü bastırıp bastıramayacağınıza bakın.


Kova Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Her şeyle hokkabazlık yapmak zor bir hareket olabilir Kova. 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde işinizde ve iş dışında sizin için işe yarayan bir rutini benimseyin. Bu Venüs geçişi sırasında ihtiyaçlarınıza en uygun alışkanlıkları ve programı takip etme konusunda sezgisel bir eğilim hissedebilirsiniz. Venüs enerjisi iş hayatınızı da tatlandıracağından, işinizde dört gözle bekleyecek biraz daha fazlasını bekleyin!

Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, kişisel yaşamınızda işinize göre öncelikli olacak bir şey patlak verebilir. Kavuşumun dengeyi bozabileceği göz önüne alındığında, kişisel yaşamınızda olup bitenlere katılmak için izin gününe ihtiyacınız olabilir veya iş gününüzü kısa kesebilirsiniz.

Şans eseri, 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs’ün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı yapacağı göz önüne alındığında, programınızdan nispeten emin hissedebileceğiniz için, bu iş hayatınızı çok fazla kesintiye uğratmayabilir.

Hafta sonu, burcunuzda olacak olan son çeyrek ay boyunca tüm gözler üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz. Profesyonelliğinizi yükseltmek için ay enerjisini kullanın çünkü bu, öne çıkmanıza yardımcı olabilir.


Kova Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ihtiyacınız olduğunda destek alacaksınız.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Daha sağlıklı beslenmeye kararlı olabilirsiniz, ancak ne yediklerini umursamayan insanlarla bir evde yaşıyorsunuz. Kova, onların abur cuburlarının cazibesine kapılmamak veya şeker zulalarına takılmamak için bazı stratejiler düşünmen gerekebilir. Bugün, ayartmayı gözden kaçırmak isteyebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş aile evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aileden birinden şaşırtıcı miktarda destek alıyorsunuz. Kova, bu kişinin dinlediğini ve muhtemelen başından beri seni desteklediğini anladın. Evdeki dış drama nedeniyle fark etmemiş olabilirsiniz, ancak bugün akraba olduğunuz biri tarafından değer verildiğinizi keşfedebilirsiniz.


Kova Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinizi bu hafta yoğun bir bağlantının veya kasırga romantizminin sancıları içinde bulursanız, yere bastığınızdan ve kırmızı bayraklar aradığınızdan emin olun. Aksi takdirde, önümüzdeki birkaç ay içinde kendinizi kalbiniz kırılmış ve pişmanlık dolu bulabilirsiniz. Yine de umutsuzluğa kapılmayın. Yedinci aydaki Yay burcunda her şey dünyaya geri dönecek ve size kişisel ve profesyonel hedeflerinizi hatırlatacak.

Romantik karışıklıklar bu rüyalardan çok fazla zaman alıyorsa veya kafanızı dağıtıyorsa, biraz geri adım atmanız gerekebilir. Neyse ki, Venüs, işinize öncelik verirken duygusal olarak bölümlere ayırmanıza yardımcı olabilecek sorumlu ve korunan Yengeç’e giriyor. Hedeflerinizi romantizm yerine seçmek zorunda değilsiniz, ancak ikisi arasında bir denge bulmanız gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.