Kova Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Kova burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü yeni ve beklenmedik bir şey yolunuza çıkıyor ve bunu kendiniz ve çalışanlarınız için harika bir şeye dönüştürmenin bir yolunu bulma ihtimaliniz çok yüksek. Hafta ortasında biraz yerleşirsiniz ve arkadaşlarınızla, ailenizle ve sevimli yabancılarla uğraşırken sahnede bir sanatçı gibi hissedebilirsiniz. Endişelenme, hit olacaksın. Oda arkadaşlarıyla ilişkiler Cuma ve Cumartesi günleri parlıyor. Sizi doğru yolda tutan yeni bağlar bulacaksınız. Pazar günü ortaya çıkan iş sorunlarıyla uğraşmak için kendinizi zorlayın.


Kova Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkaları tarafından beğeniliyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve romantizm ve zevk evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Partnerinizle bazı ciddi planlar yapmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kova, birbirinizin ailesiyle tanışmayı veya birlikte mülk satın almayı tartışmayı düşünüyor olabilirsiniz. Partnerinizin ülkenin diğer tarafında bir işe girmeyi düşünüyor olması da mümkündür. Kökleri sökmeye ve onlarla birlikte gitmeye istekli olup olmadığınıza karar vermelisiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve ilişkiler ve ortaklıklar eviniz, Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Kova, bir ortaklığın gerçek anlamına bakıyor olabilirsiniz. Bu romantik bir bağlantı veya bir arkadaşlık olabilir. Bu, sorumlulukların paylaşılıp paylaşılmadığını hissedip hissetmediğinizi incelemek ve bu bağlantının geleceğini açıkça tartışmak için çok iyi bir zaman.


Kova Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu hafta işte kendinizi güvende ve istikrarlı hissetmenize yardımcı olacak şeylere odaklanın. 28 Mayıs Pazar gününden itibaren, İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında, yaratıcı bir çaba veya tutku projesi peşinde koşmanın potansiyel istikrarı konusunda biraz kararsız hissedebilirsiniz. Meydan, özellikle bir fırsatın finansal değeri belirsizse veya tanımlanmamışsa, stresli olabilir. İş arkadaşlarınıza gerçekten neler yapabileceğinizi gösterme konusunda da emin olamayabilirsiniz. Güvenlik eksikliği ne olursa olsun, bunun sizi fikirlerinizin peşinden gitmekten veya yeteneklerinizi göstermekten alıkoymasına izin vermeyin.

Önümüzdeki birkaç gün, gökyüzünde devam eden herhangi bir büyük geçiş olmayacağı için nispeten olaysız geçecek. Çalışma haftanızın sonunda, Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, finansal fırsatlarınız ve iş hayatınız hakkında daha umutlu hissedebilirsiniz. Sulu üçgen konfor alanınızın biraz dışında olacak, ancak iş hayatınızda ne yapmak istediğiniz konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınız da bunun bir parçası olabilir, çünkü onların desteği dünyalar kadar fark yaratabilir!


Kova Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü bir parti gibi gelse de, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirdikçe, dolunay sırasında üçüncü gün hava önemli ölçüde değişecektir. Bu ay yerleşimi, haritanızın arkadaşınızı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sizi canlı bir ruh haline sokacaktır.

Merkür aynı zamanda haritanızın ev sektöründen de geçtiği için, en derin duygularınızı ifade etmenin yollarını bulabileceksiniz ve size başkalarıyla derin bir düzeyde bağlantı kurma şansı vereceksiniz. Aşkınızla ilerleme kaydetmeyi umuyorsanız, yüzeyin ötesine geçmek için küçük adımlar atın ve konuşmanın sizi nereye götürdüğünü görün.

Dolunayı hedefleriniz hakkında konuşmak için kullanın ve karşılığında başkalarına da onlarınkini sorun. Fikir alışverişinde bulunmak ve beyin fırtınası yapmak, yalnızca ilerleme yolunda ilerlemenize yardımcı olmaz; ayrıca size doğal parlaklığınızı sergileme şansı verecektir. Bu hareketlerden bazılarını sevdiğiniz nesne üzerinde deneyin ve gelecek vizyonunuzun aynı hizada olup olmadığına bakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.