Kova Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü oturup dünyanın sizi geçip gitmesine ne kadar izin verirseniz verin, adım atın ve tüm işinizi bitirin. Bu hafta, arayı kapatmadan da yeterince uğraşacaksınız. İçten ve dıştan tanıdığınızı sandığınız insanlardan gelen katı fikirlere ve tuhaf güç dalgalanmalarına dikkat edin. Tarihler bu hafta sonu biraz garip olabilir ama yine de eğlenceli. Aksiyonun tamamını tam olarak takip edemeyebilirsiniz. Pazar, rahatlama ve belki de sizin için yeni biriyle güçlü bir bağ getirir.


Kova Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ritimle uyum içindesiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve eğlence ve romantizm evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sizi gerçekten etkileyen bir müzik parçası duyabilirsiniz. Bu, değer verdiğiniz biriyle paylaştığınız bir şey olabilir. Ya da sahnede bu parçayı icra eden kişiyle aranızda büyük bir bağ hissedebilirsiniz. Bugün, kalbiniz müzikle yükseliyor.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve ilişkiler eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, yapmayı sevdiğiniz bir şeyi yaparken aşk veya arkadaşlık için biriyle tanışabilirsiniz. Kova, eskiz defterini parka götürebilir ve orada başka sanatçılar bulabilirsin. Ya da evlerin güzel mimarisine bakmak için eski bir mahallede dolaşabilir ve aynı şeyi yapan birine rastlayabilirsiniz. Bugün, pek çok ortak ilgi alanınız olan birini bulabilirsiniz. Hoşunuza giden şeyler hakkında büyüleyici bir bakış açısına sahip olabilirler.


Kova Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş yerinde sana ne neşe getirecek, Kova? 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde tutkularınıza ve yeteneklerinize işinizle odaklanmanın zamanı geldi. İkizler mevsimi tamamen tutku projeleri ve yaratıcı çabalarla ilgilidir, bu nedenle size ilham veren heyecan verici fırsatlara odaklanmak için mükemmel bir zaman.

Güneş, burcunuzda geri giden Plüton ile hemen üçgen açı yapacağından, işyerinde kendinizi ifade etme yollarınızı bir güçlendirme eylemi olarak görebilirsiniz. Profesyonel bir ortamda kendinizi güvende ve kendinden emin hissetmenizi sağlayan her şeyi yeniden gözden geçirmek için bu üçgeni kullanabilirsiniz.

Tutkulu projelerinizin, yaratıcılığınızın ve kendinizi ifadenizin peşinden gitmeniz, ertesi gün İkizler’deki güneş Mars’ı Aslan’da 60’a getirdiğinde profesyonel düzenlemelerinizle bile desteklenebilir. Meslektaşlarınız ve taahhütleriniz, işte sizi mutlu eden her şeyin peşinden gitme hırsınızı artırabilir.

Bununla birlikte, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars aynı zamanda Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, iş hayatınızda daha fazla bolluk elde etmek için doğuştan gelen çekinceleri aşmanız gerekebilir. sizi geleceğinizin nereye götürebileceğini görmekten alıkoyuyor.


Kova Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Siz ve sevgiliniz bu hafta oldukça yakınlaşıyorsunuz. Enerji, randevu geceleri, cinsel keşif ve eğlence için mükemmeldir. Dışarı çık ve biricik olanınla iyi vakit geçir! Ancak, bir denge kurmaya dikkat edin. Arka arkaya çok fazla gece, iyi bir gece uykusu olmadan sizi finansal veya fiziksel olarak geri getirebilir.

Ayrıca aniden evlilik gibi uzun vadeli bir kararın veya birbirinizin sigortasını üstlenmenin nasıl bir şey olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Mantıklı bir insansınız ve eşinizle hayatınızın geleceği ve kararlarınız hakkında tamamen konuşabilirsiniz. Ortak alanınızı hala eviniz gibi hissettirmek için ne tür şeylere ihtiyacınız var? Eski müzik posterlerini soyut sanat için bir kenara atmak, mutlaka kötü bir şey değildir.

İnatçılığınızın bu büyük sohbeti alt üst etmesine izin vermeyin. Sizi izole edebilecek sonuçlara hemen atlamadan önce dinlemeniz ve ardından yanıt vermeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.