Kova Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir şekilde dünyayla ilgilenmeye yardım edin ve karmanın enerji seviyenizi nasıl yükselttiğine şaşıracaksınız. Çok zaman almaz. Halkınızın geri kalanı size yetişirken hafta ortasında yavaş bir yama bekleyin. Sen gerçekleştirmedikçe pek bir şey olmayacak. Hafta sonu geldiğinde, olaylara bakış açınızı değiştirebilecek yeni ve sıcak bir bağlantı kurmuş olacaksınız. Planlanmış bir randevunuz varsa, elinizdeki her şeyle gidin. Pazar günü kendinize zaman ayırın. Bazı eski işlerle uğraşmak zorundasın.


Kova Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta evde yeni bir şeyler var.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve günlük işlerinizin evi Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Dolabı temizlemek gibi basit bir şeyle başlayabilirsiniz. Ardından, dolabın içini aydınlatmak için beyaza boyamak istediğinize karar veriyorsunuz. Ardından, sizde olmayan güzel raf kağıdıyla hizalamak istiyorsunuz, bu yüzden onu almak için mağazaya gitmeniz gerekiyor. Ve sen farkına varmadan gün gitti. Kova, bugün dolambaçlı olabilirsin.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve aile eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Kova, ailede bazı büyük değişiklikler olabilir. Çocuklarınızdan biri taşınmaya hazırlanıyor olabilir. Bir aile toplantısı veya portre için akraba toplamayı düşünebilirsiniz. Ailede yeni bir bebek olabilir. Çok şey oluyor ve birçok insan organize olmanızı ve liderlik etmenizi istiyor.


Kova Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, çalışma haftanız boyunca kutsal bir alan yaratın. İş-yaşam dengesi sorunları, Merkür istasyonları 14 Mayıs Pazar günü Boğa burcuna yöneldiğinde azalacak. Bir kez yönlendikten sonra, nerede olmanız veya ne yapmanız gerektiği ile ilgili gelecekte sorunlardan kaçınmak için kaydı programınıza göre düzeltmek için Merkür’ün iletişimsel güçlerini kullanın. Yapmak. Bunu yapmak, iş hayatınızın istikrarı ve güvenliği ile duygusal olarak barışık hissetmenize yardımcı olacaktır.

Birkaç gün sonra, Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde evde daha fazla zaman geçirme ve çalışma alanınızı daha rahat hale getirme eğiliminde hissedebilirsiniz. Bu Jüpiter geçişini, kişisel konulara odaklanmak, çalışma ortamınızı yeniden şekillendirmek ve mesleki konulara yaklaştığınızda eski değerlerinize dönmek için vites değiştirmek için mükemmel bir zaman olarak düşünün.

Ancak, Boğa burcundaki Jüpiter ertesi gün burcunuzda geri giden Plüto ile kare açı yapacağından, bu değişiklikleri yapma konusunda biraz emin olamayabilirsiniz. Siz bir alışkanlık yaratığısınız, bu nedenle bu ayarlamalar konusunda yavaş yavaş rahat olmanız gerekecek.

Çalışma haftanızın sonunda, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniayda yeni bir iş-yaşam dengesi ve uygun bir çalışma ortamı ortaya koyabilirsiniz.


Kova Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni romantik fetihlerin peşindeyseniz, Merkür’ün ileri hareketinin sanatsal duygularınıza ilham verdiği on dördünün sabahında kendinizi sanat camiasında konumlandırmaya çalışın.

Jüpiter iki gün sonra Boğa burcuna girdiğinde, yaratıcı bir çıkış noktası ve arkadaşlıkların olduğu her yerde olumlu enerjiler size şans getirecek ve bu, en yakın müttefiklerinizle sahneyi gezmek için mükemmel bir zaman olacak. Bu yön, haritanızın küresel toplumu yöneten sektörünü harekete geçirerek sosyal hayatınızı yüksek vitese geçirir.

Halihazırda belirli biri üzerinde gözünüz varsa, yirminci akşamı onu bebekleştirmenin yollarını arayın. İkizler ayı, burcunuzla tatlı ve nazik bir bağlantı kuracak, bu da engelleri aşmanıza ve yeni bir seviyede bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. İster duygusal ihtiyaçlarını karşılıyor olun, ister omuz masajı teklif edin veya onlara sağlam bir masaj yapmayı teklif edin, arzunuzun nesnesi, iyi doğanıza olumlu yanıt verecektir.

Aynı zamanda şişirilmiş egolara da dikkat edin. Bu enerji, siz veya aşık olduğunuz kişi biraz kendileriyle dolu davranırsanız sorun yaratabilir, bu yüzden topraklanmış kalmaya çalışın. Kendinizin veya sevdiğiniz kişinin gerçekçi bir mizaç tutamayacağını düşünüyorsanız, onları başka bir gün yakalamak için planlar yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.