Koç Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tam bir entrikacısınız ve çalışanlarınıza yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmaları için sessizce önerilerde bulunarak çok yol kat edebilirsiniz. Hafta ortasına kadar, eğlenmiş olacaksınız ve büyük resmi düşünecek ve dünyayı daha iyi (veya en azından farklı) bir yer haline getireceksiniz. Hafta sonu saklanın ve duygularınızı çok ciddiye almayın, özellikle partneriniz veya en iyi arkadaşlarınız hakkında. Pazar sizin için yeni bir güç döngüsü başlatır, bu yüzden uyanır uyanmaz meşgul olun.


Koç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bu hafta para meseleleri hakkında daha içe dönük hissetmeyi bekleyin. 7 Mayıs Pazar gününden itibaren, Venüs Yengeç burcuna girdiğinde yaşam tarzınızın güzelliğini artıracak taahhütlere ve finansal yollara odaklanmaya daha uyumlu olabilirsiniz. Bu Venüs geçişini, yaşam tarzınızı iyileştirmek için emeğinizin meyvelerini kullanabileceğiniz için, işiniz aracılığıyla hayatınızı geliştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Hatta Venüs, çalışma alanınızı da güzelleştirmeniz için sizi teşvik edebilir! Her iki durumda da, bu geçiş sırasında bir yuvalama modunda olmayı bekleyin.

Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, finansal güvenliğinizde ve istikrarınızda ani bir değişiklik olabilir. Kavuşma, para meselelerinde değerli bir değişime yol açabilir, bu yüzden sürece güvenin.

Ev hayatınızı etkileyebileceğinden, bunu, 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü 60’lık açıyla geçerken, yaşam tarzınızı finansal geleceğinizle uyumlu hale getirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. sıkı çalışmanız zamanı geldiğinde karşılığını verecektir. Ancak, bu istikrarı sağlama konusunda daha açık fikirli olmanız gerekebilir.


Koç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mesajlar önemlidir ve mutluluk getirebilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü, Venüs’ün Yengeç burcunda ve aile evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç, ailenin bir üyesinin seni etkilemeye çalıştığını hissedebilirsin. Ve bu ilk olmayabilir. Ancak kişiyi düzeltmek veya onunla mücadele etmek yerine, bunu kendi yaşamları kontrolden çıkmış gibi hissettirdiği için yaptıklarını kabul edin. Bugün, bir aile üyesine sabır ve anlayış göstermek faydalıdır.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, para evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Yeni bir iş fikri veya para kazanma planı sizi çok heyecanlandırabilir. İki ayağınızla da atlamaya hazırsınız. İlerlemeye hazır olduğunuzda, ses bariyerini aşan bir mermi gibisiniz. Koç, bu enerjiyi iyi bir şekilde kullanabilirsin. Bu projede, çoğu insanın bir ayda yapabileceğinden daha fazlasını tek bir günde yapabilirsiniz. Şimdi ilerlemek için coşkunuzu kullanın.


Koç Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başı, Venüs yedincide Yengeç burcuna girerek sizden geçmişten gelen acıları çözmenizi isterken çok yoğun hissedebilir. Bu enerjiyi, geçmiş ilişkilerden öğrendiğiniz dersleri onurlandırırken, son birkaç yılda elde ettiğiniz kişisel gelişimi kabul etmek için bir fırsat olarak kullanın. Aynı zamanda cinsel çekiciliğinizle yeniden bağlantı kurmanın tam zamanı.

Bu kozmik iklim, işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle ufukta sallanan herhangi bir aşk ilgisi varken biraz daha derine inmekten korkmayın. Son zamanlarda hayalini kurduğunuz herhangi bir fanteziye odaklanmamaya çalışın, çünkü bu ay ve joker karakter Uranüs arasındaki bir karşıtlık, kişisel planlarınız söz konusu olduğunda tüm bahislerin kapalı olduğu anlamına gelir.

Dokuzuncu gün, Güneş Boğa burcundaki Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde sohbetler yoğunlaşacak. Bu gezegen yerleşimi, düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralarken bir süreliğine içselleşmenize neden olabilir. İletişim kurmaya hazır olduğunuzda, gerçeğinizi söylemek ve duygusal eğiliminizle gerçekçi olmak için bu titreşimleri kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.