Koç Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Koç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya ağzınız kapalı ve kulaklarınız açık olarak başlayın. Arkadaşlarınızdan ve sevimli yabancılardan gelen ince sinyallere karşı duyarlı olmanız gerekecek. Söylediklerinin altında yatan gizli anlamları yakalayabilirseniz, bonus puanlar kazanırsınız. Hafta ortasında, sanatınızla veya işinizle ilgili çılgın bir yeni enerji patlaması yaşayacaksınız, bu nedenle ileriye doğru büyük bir dalgalanmaya hazır olun. Cuma ve Cumartesi, özellikle şehrinizi uzaktan ziyaret eden herkesle, büyünüzü gerçekleştirmek için mükemmeldir. Pazar günü, sokaktaki itibarınızı artırmak için bir fırsatınız olacak.


Koç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, uçmaya hazırsınız.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve iletişim evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Şimdi, son birkaç yılda nasıl büyüdüğünüzü değerlendiriyor olabilirsiniz. Koç burcu, bazı alanlarda ilerleme görebilir, ancak kaçırdığınız bazı fırsatlara, güveniniz olmadığı veya zamanlamanın doğru olmadığını hissettiğiniz için kaçındığınız şeylere üzülebilirsiniz. Bu, gelecek için saldırınızı planlamak için iyi bir zamandır.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve kendini ifade etme evi Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Koç, konfor alanınızın dışında bir şey yapmanın eşiğindesiniz ve bu adımı atmadan önce kendinizi zihinsel olarak heyecanlandırmaya çalışıyor olabilirsiniz. Adımlarını takip etmeye değer bir kahraman arayabilirsin. Büyüklüğün eşiğinde sallanıyorsun.


Koç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftanız boyunca nasıl ilerleyeceksiniz? 28 Mayıs Pazar günü İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında konuşmadan önce düşünün. İş arkadaşlarınızla paylaşmak için can attığınız harika fikirleriniz ve inanılmaz içgörüleriniz olabilir. Ancak aklınızdan geçenleri söylemeden önce odayı okumazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizden bazıları söyleyeceklerinize açık olmayabilir veya başka sorunlar ortaya çıkabilir.

Bu kareyi takiben çalışma haftanızın başlangıcı ve ortası nispeten olaysız geçecek, bu nedenle hafta sonundan önce serinlemek için bolca zamanınız olacak. 1 Haziran Perşembe gününe kadar, Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda, değerlerinizin ve finansal güvenliğinizin nihayet aynı hizaya geldiğini hissedebilirsiniz. Bu birleşimi, maddi bolluğun kaderinizin bir parçası olduğu kadersel bir şans darbesi olarak kabul edin.

Ertesi gün, Venüs Yengeç burcunda Neptün Balık burcunda üçgen açı yaptığından, üretkenliğinize yardımcı olabileceği için çalışma alanınızı daha rahat hale getirin. 3 Haziran Cumartesi günü Yay burcundaki dolunay sırasında profesyonel yolculuğunuzda ne kadar yol kat ettiğinizi düşünün.


Koç Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanız yavaş bir başlangıç ​​yapacak – ancak ay Başak’tan Yay’a doğru yol alırken hızlanarak haritanızın ilişkilerden yakınlığa ve felsefeye kadar günlük rutinleri yöneten sektörlerini harekete geçiriyor. Besleme ve beslenme havasında olacaksınız, iyi yiyecekler ve rahat içecekler atıştırırken en yakınınızla ve en sevdiğinizle kanepede biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Daha derin bir düzeyde tanımak istediğiniz biri varsa, onu bir film gecesine davet etmeyi düşünün. Bire bir görüşme biraz fazla savunmasız görünüyorsa, küçük bir arkadaş grubu ve hoşlandığın kişiyle bir oyun gecesi düzenlemeyi seç.

Romantik Venüs ve rüya gibi Neptün’ün 2 Haziran’da kozmik bir ittifak kurmasıyla hafta sona eriyor. Bu titreşimler aşk için kapıların açılmasına yardımcı olacak, ancak yalnızca konu kalbinize yatırım yaparken odaklanmış durumdayken sorumlu bir denge kurabilirseniz profesyonel başarılarınız hakkında.

Son olarak, 3 Haziran’daki dolunay, aşkta büyük resme odaklanmanız için size ilham veriyor. Romantizm tamamen ortadan kalkmayacak olsa da, ışığınızı kişisel hırslara odaklamanız çok önemli olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.