Koç Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü eski günleri düşünmeye çalışın. Aile geçmişinizle bir süredir olduğundan daha fazla temas halindesiniz. Haftanın çoğu, havadan biraz romantizm yakalama fırsatları da dahil olmak üzere iyi enerjiyle doludur. Çocukları izlemek sizin için gerçekten iyi bir şey olabilir. Hafta sonu, beğeninize göre biraz fazla aptalca ev işleri ve sorumluluklarla dolu, ama yine de hepsini halledeceksiniz. Pazar günü eşinizi (veya hattaki başka birini) dinleyin, yeni bir şeyler öğreneceksiniz.


Koç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınızda yeni bir şey var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve kardeşlerin ve kuzenlerinin evinin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Ailen genişliyor olabilir. Koç, bir düğün duyurusu almanız mümkün. Ya da belki kuzeninizin kocasının kız kardeşinin yeni bir bebeği olmuştur. Birisi bir şecere web sitesi aracılığıyla size ulaşabilir ve sizin uzak bir akrabanız olduğunu iddia edebilir. Bu, klana iyi bir katkı olabilir.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve yaratıcılık ve eğlence eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ve para eviniz ile kare açı yapacak. Bugün, riski size ait olmak üzere bir zanaat mağazasına girin, çünkü alışveriş sepeti dolusu alışverişle çıkabilirsiniz. Koç, bugün yaratıcı yönünü araştırıyorsun. Bir müzik aleti, kayıt ekipmanı veya yeni dans ayakkabıları satın almak için de pazarda olabilirsiniz. Bugün biraz eğlence arıyorsunuz.


Koç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İletişimsel bir çalışma haftasına hazırlanın, Koç. 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna geçtiğinde iş ve iş arkadaşlarınızla kesintisiz sohbetler başlayacak. İkizler dönemi pek çok konuyu ele almak için harika bir zaman olacak, bu nedenle istediğinizi elde etmek için zekanızı ve çekiciliğinizi kullanın. işyeri tartışmalarınız.

Güneşin hemen Kova’da geri giden Plüton’u üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, bu, iletişiminizi kaybetmiş olabileceğiniz meslektaşlarınızla konuşma ve çevrimiçi profesyonel platformlarınızda daha aktif olma arzunuzu bile canlandırabilir.

Ertesi gün, İkizler burcundaki güneşin Aslan burcundaki Mars’ı 60’lık açı yapacağı göz önüne alındığında, yapabileceklerinizden memnun olabilirsiniz. Bu enerji, özellikle iş yerinde bir fikir veya tutku projesine dalmak için ilham alıyorsanız, şevkle ilerlemenize yardımcı olacaktır.

Bununla birlikte, Aslan burcundaki Mars aynı zamanda Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı oluşturacağından, çabalarınızdan bazılarının profesyonel veya mali açıdan güvenli olmayabileceği göz önüne alındığında, başlangıçta bir miktar gerginlik olabilir. Zorlayıcı olsa da, bu, planınızdaki projelerinizi ve paranızı etkileyebilecek herhangi bir karışıklığın üstesinden gelmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir. İleriye doğru gitmeye devam et!


Koç Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Senin için büyük bir hafta. Ya daha derinden aşık oluyorsun ya da kendinle partnerin arasına sert bir çizgi çekiyorsun. Sınırlar diğer insanlarla ilgili değildir; standartlarımız ve değerlerimizle kendimizi kontrol altında tutmak için de gereklidirler.

Biraz daha zamana ihtiyacınız varsa, 21 Mayıs’ta güneş İkizler burcuna girdiğinde bunu çevrenizdeki insanlara şefkatle iletin. Bir e-posta otomatik yanıtı ayarlayın, telefon bildirimlerinizi kapatın ve sesi kapatın. Şu anda bu sizin için bir seçenek değilse, her gün sevdiğiniz biriyle sevdiğiniz bir şeye girdiğinizden emin olun. Kısa mesajla check-in yapmak veya sevgilinize bir aşk mektubu yazmak, zihninizi ve ortaklığınızı tazeleyebilir. Kariyeriniz ve mali durumunuzla ilgili olarak geri gelen eski bilgilere yeni bir dönüş yapabilirsiniz, bu nedenle biraz değişikliğe açık olun.

Büyük resminizi ve taahhütlerinizi çevreleyen havada ciddi bir enerji var, bu nedenle büyük bir hamle planlıyorsanız veya partnerinizle ortak bir hesap açıyorsanız aksiliklere karşı dikkatli olun. Sen cesursun. Bu hafta aşkta ve istikrarda yavaş olun Koç.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.