Koç Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü evden çıkmadan küçük bir maceraya atılabilirsiniz. Her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler vardır. Hafta ortası, yerinizde kalmak ve işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Sizi mutlu ve canlı tutmak için gereken tek şey basit şeyler. Hafta sonuna hazırlanırken muhteşem bir şeyin gerçekleşmesi için çalışanlarınıza ve aklınıza gelen herkese ulaşın. Kendi partinizi vermek zorunda değilsiniz ama bir şeyler vermek zorunda. Pazar günü, bir molaya ihtiyacın olacak. Ebeveynleriniz veya ailenizle görüşmek için harika bir zaman.


Koç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir hazine haritasını ortaya çıkarıyorsunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve aile eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Koç, bugün enerjin düşük olabilir, bu yüzden buna göre plan yapmak isteyeceksin. Bekleyebilecek ve bunun yerine kişisel bakım için biraz zaman alabilecek işleri erteleyin. Bu, masaj yaptırmak, kaplıca tedavisinin keyfini çıkarmak veya sıcak bir saunada oturmak için iyi bir zamandır. Jakuziye dalmak da faturaya uyacaktır.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve para eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Koç, pasif bir gelir akışı yaratmak için bazı büyük planlarınız olabilir. Aynı zamanda, harcamalarınızda boşlukları kapatıyor olabilirsiniz. Hangi kartları tutuyor olursanız olun, bahis yapmak için fişlerinizi pota atmayı bekliyorsunuz. Hemen şimdi kendinize inanın ve planlarınızı uygulamaya başlayın.


Koç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu, yeni bir güvenli ve istikrarlı döngünün başlangıcı olabilir, Koç. 14 Mayıs Pazar gününden itibaren, Merkür Boğa burcuna geçtiğinde ani bir rahatlama fark edebilirsiniz. Şimdi doğrudan, Merkür gerileme dönemi sona erebilir, ancak bu dönemden tamamen uzaklaşmak için yarım kalmış işleri halletmeniz gerekecek.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde mali meselelerinizi istikrara kavuşturmak için yeni yavaş ama istikrarlı fırsatlar olabilir. Jüpiter, finansal güvenliğinizi artırmak için yeni araçlar ve fırsatlar aracılığıyla bu sonraki döngüde daha fazla finansal bolluk getirebilir.

Ancak, 17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yapacağından, değer verdiğiniz şeylere odaklanmanız gerekebilir. Kare, özellikle mali meseleleriniz adına bazı büyük değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, gerginlik yaratabilir. Ertesi gün Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, ne istediğinizi ve para meselelerinizle ilgili ilerlemeniz gerektiğini düşünmek için bir adım geri atın. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniay sırasında yeni niyetler ve tezahürler belirlemek için düşüncelerinizi kullanın. İyi şanslar!


Koç Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay sulu Balık burcunda ilerlerken, enerji seviyeleriniz haftanın ilk yarısında darbe alabilir. Bu ay yerleşimi, haritanızın gizli meseleleri yöneten bölümünü harekete geçirecek ve zamanınızı dışarıda geçirmek yerine içeride kalmanızı teşvik edecektir. İyi haber şu ki, diğerleri beslenme havasında olacak, bu yüzden bu hisler, aşık olduğunuz kişiyle rahat bir gece geçirmenize neden olabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesine gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin.

Jüpiter Boğa’ya girerken, haritanızın kişisel güveni ve parayı yöneten bölümünü harekete geçirirken, on altıncı, sizin için mali açıdan başarılı ve kendine güvenen bir dönem olacak. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılara can atacaksınız, bu da varlığıyla size ilham vermeyen herkesle bağlarınızı koparmayı kolaylaştırıyor.

Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun. Eşzamanlılıkların veya evrenden gelen burçların hayatınızı ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve özellikle on yedincide, Jüpiter geri giden Plüto ile kare açı yaptığında, muhakeme gücünüzü kullandığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.