İkizler Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

İkizler burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

En sıkı tomurcuklarınız bile hafta başında biraz geri çekilecek. Size patronluk taslamaya çalışırlarsa veya sizden daha fazlasını biliyormuş gibi davranırlarsa çok şaşırmayın. Çarşamba geç saatlere kadar herkes sakinleşir ve muhtemelen perşembe günü yeni fikirlerle başınızı döndüren biriyle tanışarak havaya geri dönersiniz. Büyük, çılgın rüyalar cuma veya cumartesi gecesi ziyarete gelir. Seni bir tür değişiklik yapmaya zorlamaya çalışıyorlar. Çok az tanıdığınız biri, Pazar günü her şeyi çözmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neye değer verirsin, İkizler? 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde finansal güvenliğiniz ve istikrar araçlarınız odak noktası haline gelecek. Venüs’ün enerjisi güvenlik arzunuzu artıracak, bu nedenle istikrarınızı beslemek için değerlerinizi ve finansal bolluk araçlarınızı kullanmanız gerekebilir. Ancak birkaç gün sonra Boğa burcundaki güneş, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, benzersiz profesyonel yönlerle daha rahat hissetmek için yeni bir bakış açısını veya değerlerinize yaklaşımı kabul etmeniz gerekebilir.

Açık fikirli olmak, iş hayatınızda ve bollukta yeni kapılar açabilir. 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında bunun nasıl görünebileceğine dair bir fikir edinebilirsiniz. Altmışlık açı, başarmak için bilinçaltınızda farklı yaklaşımlara açıksanız, önünüzde hangi yolların açılacağını ölçmenize yardımcı olabilir. finansal ve profesyonel güvenlik.

Ufuk açıcı bir sohbet, ertesi gün Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcunda Satürn ve Yengeç burcunda Venüs’ü geçtiğinde kariyer yolunuz hakkında düşünmeniz için size yiyecek bırakabilir. Açık fikirli olmanıza yardımcı olabileceğinden, potansiyel fırsatlarınız hakkında daha fazla bilgi almak için her iki geçişi de kullanın.


İkizler Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta etrafınız hayranlarla çevrili.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve para evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İkizler, eğitim veya mezuniyetle ilgili bir şeye oldukça fazla para harcayabilirsiniz. Bir akrabanız mezun oluyor ve siz de çok güzel bir hediye için para ödüyor olabilirsiniz. (Onlara bir araba alamayabilirsiniz ama o devasa fiyonklar da ucuz değil.) Ya da belki gelecek dönemin okul ücreti için kendinize bir çek yazıyorsunuz. Cüzdanınızda bir göçük yaratacak kadar pahalı bir video kursu satın almayı düşünebilirsiniz.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, maneviyat evinizde Uranüs ile kavuşuyor. İkizler, farkındalık ve meditasyon uygulamalarınıza bakabilir ve bazı şeyleri değiştirebilirsiniz. Hava değiştiği için dışarıda cazip olabilirsiniz. Günler güneş ışığıyla dolu ve akşamlar daha sıcak, bu nedenle dışarıda dua edebilir veya meditasyon yapabilirsiniz. Akşamları ateş çukurunun yanında oturabilir ve gün boyunca topladığınız tüm negatif enerjilerin yakılmasını izleyebilirsiniz.


İkizler Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk ve para odaklı Venüs burcunuzdan ayrılacak ve yedincide Yengeç burcuna geçerek odağınızı para meselelerine ve kişisel güvenliğe kaydıracak. Zodyakın en şanslı üyelerinden birisin, yani aşk her an senin için tezahür edebilir, ama şu anda kendine odaklanman ve bağımsız bir insan olarak hayallerini inşa etmen önemli.

Şu anda iyi bir yerdesin, özellikle de başkalarından onay beklemek yerine kendini sevmeye konsantre olabileceğin için. Haftanın başlangıcı iyi zamanlar getirecek ve Venüs sevimli Yengeç burcuna girerken, arkadaşlıklarınızı kucaklamanıza ve rahat olmanıza izin verecek.

Genel olarak, çiftleşecek birini bulmak şu anda o kadar da öncelikli olmayacak. Bununla birlikte, 9 Mayıs’ta güneş ve Uranüs birleştiğinde beklenmedik bir şekilde birisinin hayatınıza girme olasılığı her zaman vardır. Hafta sonuna kadar işler sakinleşecek ve sizi daha sessiz, daha içsel bir yere sokacaktır. Merkür’ün şu anki geriye dönüşü, geçmişten gelen ilişki bagajınızı açmanıza yardımcı olabilir. Yine de, dünün aşklarından kalan her türlü acıyı salıverirken kendinize karşı nazik olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.