İkizler Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

İkizler burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ham beyin gücünüz, haftanın başlarında daha fazla tatlıyı çekecek. Vızıltıyı mümkün olduğu kadar uzun süre canlı tutmak istiyorsanız, halka açık görünümlerinizi dikkatli bir şekilde paylaştırmanız gerekebilir. Hafta ortası, sigorta ve sağlıkla ilgili konuları gündeme getiriyor. Sorunun köküne inmek için tüm karışıklık katmanlarını görebileceksiniz. Cuma ve Cumartesi günleri çok meşgul olacaksınız ama uzun bir günün sonunda bitkin olsanız bile harika vakit geçirdiğinizi göreceksiniz. Pazar, başta anlamakta zorlanacağınız haberler getiriyor. Birkaç gün üzerine otur.


İkizler Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, net bir resim elde ediyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü, güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) Balık burcundaki Satürn’e ve başarı ve başarı evinize kare yapmasıyla başlıyor. Doğum gününüz yaklaştığından, geçen yıla (veya yıllara) bakıyor ve ne kadar ilerlediğinizi görüyor olabilirsiniz. İkizler, kutlamak için bir nedeniniz olan alanlar olabilir, ancak yine de bazı boşluklar ve yapmak, keşfetmek ve deneyimlemek istediğiniz birçok şey var. Önümüzdeki ay ve yıl için hedeflerinize odaklanmak için iyi bir zaman.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve iletişim eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Kariyerle ilgili bazı iletişimler gecikebilir veya aldığınız hiçbir anlam ifade etmez. İkizler, bir cümlenin jargonu, kısaltmaları veya ifadeleri nedeniyle, onun hakkında hiçbir şey söyleyememeniz mümkündür. Devam etmeden önce bu konuda biraz açıklama almanız gerekecek.


İkizler Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda neye ihtiyacın var, İkizler? 28 Mayıs Pazar günü burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında kariyer yolunuza, profesyonel konumunuza ve mirasınıza nasıl uyum sağlayacağınızı düşünün. kariyer yolunuzda olabilecekleri tasavvur edemez veya tasavvur edemezsiniz. Sinir bozucu olsa da, şu anda aradığınız tüm yanıtlara sahip olmasanız da kariyer yolunuzun nasıl şekilleneceği konusunda kendinize güvenebileceğinizi unutmayın.

2 Haziran Cuma günü Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapana kadar başka bir büyük geçiş olmayacağından, kare sonrası sakinleşmek için önümüzdeki birkaç gün içinde bolca zamanınız olacak. kariyer yolunuzdaki fırsatları finansal ve profesyonel olarak istikrara kavuşturma konusunda daha umutlu hissedin. Üçgen sırasında daha yaratıcı bir kariyere sahip olarak kendinize daha fazla güvenebilirsiniz!

Ertesi gün Yay burcundaki dolunayda, ilerlemeye devam ederken profesyonel bir taahhüt ve ortaklıkta neye ihtiyacınız olduğunu düşünün.


İkizler Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haritanızın dönüşümü yöneten sektörünü harekete geçiren Venüs ve kamusal yaşam sektörünüze açı veren Neptün ile, 2 Haziran’da bir araya geldiklerinde cildinizi değiştirmek söz konusu olduğunda, sizin için çalışan çok şey var.

Venüs, Neptün ile ittifak kurduğunda, ilişkilere yaklaşımınız söz konusu olduğunda, ortam özellikle dönüştürücü olacaktır. Bu enerji, eğer mutluluğa doğru ilerleyecekseniz, aşk hayatınızın nasıl değişmesi gerektiğini mutlak netlikle görmenizi sağlayacaktır. Küçük bir meditasyon seansı almak için kendinize biraz zaman ayırın ve evrenden yeniden yaşamak istemediğiniz ilişki döngülerini kırmanıza yardım etmesini isteyin.

Bununla birlikte, Satürn’le sert bir t-kare oluşturan dolunay sırasında, üçüncüde mevcut ve geçmiş ilişkilerinizdeki alış-verişlere dikkat edin. Başkalarının iyi niyetinizi hafife aldığını düşünüyorsanız, zamanınız, duygularınız ve genel cömertliğinizle geri çekilme zamanı gelmiş olabilir. Önümüzdeki haftalarda kendinize saygı konusunda bunlardan pek çok şey olacak ve nezaketinizden yararlanabilecek veya buna hakkı olduğunu hissedebilecek kişilerle sınırlar belirlemeniz önemli olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.