İkizler Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

İkizler burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü cimri bir şekilde gidin. Arkadaşlarınızı çeki almaya ikna edebilirseniz, büyük kazanan siz olursunuz (ancak kendinizi kızarık hissettiğinizde onları yolda hatırlayın). Haftanın çoğu sizin için iyi zamanlar olacak. Birinin size karşı hamle yapmasına neden olabilecek çok sayıda harika sohbet ve şakalaşma bekleyin. Hafta sonu tavsiyenizde biraz daha sıkı olun, yoksa yakınınız bunu bir müdahale olarak algılayabilir ve balistik olabilir. Pazar günü romantizme biraz daha dalacaksınız.


İkizler Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sezgilerinizi takip edeceksiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Genellikle yeni bir konu hakkında heyecanlanırsınız ve tam bir bilgi süngeri olabilirsiniz. Ama şimdi yeni bir şeye o kadar dalmış olabilirsiniz ki, diğerleri sizin hiç hava almak için yukarı çıkıp çıkamayacağınızı merak eder. İkizler burcu, bu bir hobi ya da araştırmacı bir muhabir gibi sonuna kadar takip ettiğiniz yeni bir hikaye olabilir. Bugün, yeni bir şeye dalmış durumdasınız.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve hareket ve beceri eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün çok fazla enerjiniz var. İşe bisikletle gitmek veya daha sonra spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. İkizler, ev üzerinde çalışıyor ve bazı kendin yap onarımları yapıyor olabilirsiniz. Bugün el becerisi gerektiren şeylerde oldukça iyisiniz, bu nedenle okçuluk, ata binme veya gitar öğrenme gibi eğlenceli bir aktiviteye bakabilirsiniz.


İkizler Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta her şey seninle ilgili, İkizler! 21 Mayıs Pazar gününden itibaren güneş burcunuzda olacak, bu da profesyonel kimliğinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenmenize yardımcı olacak. Sezonunuz parlama zamanınızdır, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın.

Güneş, Kova burcunda geri giden Plüto ile üçgen açı yapacağından, fırsatları veya yönleri yeniden gözden geçirmeye açık olabileceğiniz için profesyonel yolculuğunuzda yeni bir sayfa açmak için daha güçlü hissedebilirsiniz.

Ertesi gün, burcunuzdaki güneş Aslan burcundaki Mars’ı 60 yapacak olduğundan, iş arkadaşlarınızla veya işle ilgili konularda daha iddialı olabilirsiniz. Altmışlık, konuşmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle, işyeri tartışmalarında bu kadar gürültülü ve gururlu bir varlığınız varsa şaşırmayın.

Çalışma haftanızın sonunda, Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde göz açıp kapayıncaya kadar ne kadar değişebileceğine şaşırabilirsiniz. Finansal güvenliğiniz, profesyonel istikrarınız ve para meselelerinize ilişkin bilinçaltı görüşünüz kökten değişebilir. Ancak, Leo’daki Mars Boğa’daki Kuzey Düğümü ve Akrep’teki Güney Düğümü ile kare oluşturacağı için başlangıçta değişiklik yapmak kolay olmayabilir.


İkizler Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu sizin mevsiminiz olduğuna göre, hak ettiğiniz ilginin sizi bayıltmasına izin verme zamanınız geldi. Eşinizle planlarınızı çevreleyen büyük tartışmalarla haftaya başlamaya açık olun. Bu, yaklaşan bir doğumla veya daha büyük bir alana taşınmayla ilgili sahip olduğunuz bazı fikirlerle ilgili olabilir. İletişim şu anda sizin için çok açık ve anlayışlı ve bu, ilişkilerinizin sunduğu her şeyi zenginleştiriyor. Hatta gerçekten heyecanlı olma şansınız bile olabilir.

Planlar veya teklifler şeklinde büyük taahhütler var, bu yüzden her ihtimale karşı gözlerinizi keskin tutun ve tırnaklarınızı manikürlü tutun. 27’sinde, ürkütücü gelebilecek ortaklıklarla ilgili uzun vadeli fikirleri tartışıyor olacaksınız. Birlikte bazı büyük adımlar atmayı seçtiğinizde partnerinizin nasıl destekleyici ve anlayışlı olunacağını bileceğine güvenin ve buna inanın. Cesur ol! Sevdiklerimizle derin bir ilişki kurmak, onları anlamak için dinlemeye açık olmak demektir. Karşılıklı olunca güzel oluyor


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.