İkizler Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

İkizler burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü planlarını bildirmek için her yerden insanlar geliyor. Birlikte oynayın, ancak özellikle kimseye yardım etmek zorunda hissetmeyin. Aslında, sıkı oturmak ve size ait olana tutunmak için iyi bir hafta. Tam olarak ne yapmak istediğini bilmiyorsan harekete geçmene gerek yok. Çarşamba gününden itibaren iyi bir enerjiyle çatırdayacaksınız, bu yüzden yalnızca kendi ihtiyaçlarınıza odaklanarak bundan en iyi şekilde yararlanın. Ağınızı kullanın, ancak sizi kullanmasına izin vermeyin. Pazar günü kalın.


İkizler Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, manevi bir yardım eli alacaksınız.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve para eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. İkizler, bugün bir satış konuşmasına karşı oldukça hassas olabilirsiniz ve bu kendiniz için küçük bir hediyeyse bu gayet iyi. Ancak, bir araba veya başka bir pahalı ürün (özellikle iade edemeyeceğiniz) için alışveriş yapıyorsanız dikkatli olun. Bugün, harcamalarınızın sınırı olamaz.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve manevi yardım eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. İkizler, melekleriniz ve rehberleriniz şu anda çok aktif. Bazı ruhsal çalışmalar yapıyor, blokajları temizliyor ve rehberlik istiyor olabilirsiniz. Artık daha fazla eşzamanlılığın gerçekleştiğini görebilirsiniz. Aslında, şimdi daha fazla şansın var.


İkizler Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca nasıl ilerlemek istiyorsunuz? 14 Mayıs Pazar gününden itibaren, Merkür Boğa burcuna geçtiğinde işe zihinsel yaklaşımınızla biraz daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Şimdi doğrudan, iş hakkında olumlu bir bakış açısına sahipken düşüncelerinizi çözmek ve daha özgüvenli hissetmek daha kolay olacak. Ertesi gün Mars Yengeç burcunda Neptün Balık burcunda üçgen açı yaptığında her şeyin yoluna gireceğine inanarak çalışma haftanıza rahat bir şekilde girebileceğiniz için bu sizi başarıya hazırlayacaktır.

Bununla birlikte, işe yönelik zihinsel yaklaşımınız, 16 Mayıs Salı günü Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde bolluğunuzu, istikrarınızı ve güvenliğinizi etkileyecektir. Bunu yapmak, Boğa burcundaki Jüpiter’in Kova burcunda geri giden Plüton ile açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel yolculuğunuzda nasıl ilerlediğinizi de zorlayabilir.

Çalışma haftanızın sonlarına doğru, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniayda iş hayatınıza ve profesyonel yolculuğunuza bilinçaltınızda daha olumlu yaklaşma niyetini belirlemenin zamanı geldiğini hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk departmanında biraz şanssızsanız, Koç ayının bir pozitiflik patlaması getirdiği on beşinci sabahı dalgalar dönecek. Bu kozmik iklimi, aşk hayatınız etrafında niyetler belirlemek için bir fırsat olarak kullanın ve yardım edebileceğiniz şeyleri evrene ilettiğinizden emin olun. Güneş, haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü aydınlatırken, ateşli ay titreşimleri romantik yolculuğunuzu destekleyecektir.

Çiftleşmek için kendinizi motive hissedecek olsanız da, Jüpiter ve Plüton’un geri hareketinin on yedinci gününde, mesele üzerinde baskı yapmaktan kaçının, bu, kendinizi desteklemez ve duygularınızı bir adım öteye götürmezseniz gönül yarasına yol açabilir. Geçmişten gelen eski sevgililer, Merkür’ün retro sonrası dansı nedeniyle 14 Mayıs’ta ileri hareket ettiğinde yeniden yüzeye çıkabilir. Kendinizi yalnız hissediyor olsanız bile, hissettiğiniz rahatlık geçici olacağından ve eninde sonunda bir sonraki büyük aşkınızın önüne geçebileceğinden, zehirli eski sevgililere dönme cazibesinden kaçının.

Umarım, Merkür’ün ileri hareketi, romantik netlik söz konusu olduğunda aklınızı tekrar oyuna sokabilir. Bu gezegen yerleşimi, konuşma başlatmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi oraya koyduğunuzdan emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.