Depremde Kaybedilen Sevgili ve Dine Bağlanma

Depremde kaybettiği sevgilisi nedeniyle dine daha çok bağlanan bir kişinin hikayesi. Rüyaları, duyguları ve düşünceleri hakkında samimi bir paylaşım.

depremde-kaybedilen-sevgili-ve

Rüya:

Merhaba. Ben depremden dolayı evleneceğim sevgilimi kayıp ettim, bu nedenden dolayı dine daha çok bağlandım. Artık Kur’an okuyup namaz kılıyorum. Bugün bir kabus gördüm, sevgilimin tekrardan ölüm haberini alıp bana sosyal medyadan arkadaşı yazdı, işte o şu an bir huriyle birlikte. Sonra bana resmini attı. Bir otobüste oturuyordu kız. Saçları uzun, kıvırcık ve sarıydı. Ben de inanmadım moralim bozuldu. Ardından beni aradı ben de o sıra benzinciden çıkmıştım. Ona sordum ki huriyle mi birliktesin, evet birlikteyim dedi. Hani sadece ben olacaktım hayatında, hani benden başkasıyla olmayacaktın sorduğumda uyandım. Sabah kriz geçirdim ve çok üzüldüm. Çok dua ettim, inşallah bir ışık alırım ondan, inşallah iyi olduğunu görürüm, ardından böyle gördüm. Sizce psikolojik mi bu rüya? Çünkü inanmak istemiyorum. Anneannem bana belki bir hatan oldu ve gücüne gitti, bu yüzden böyle gördün dedi. Benim de aklıma geçenleri sevişenleri gördüm dediydim, aklımdan onu geçirdim. Ama onlara bakarak onlardan zevk almadım. Ölen sevgilimi düşünerek, özleyerek oldu. Acaba bu mu? Bilmiyorum, aklım çok karışık. Karıştığı için sormak istedim, şimdiden teşekkürler.

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: E*******
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1991
Burç:Aslan Burcu
Numerolojik Sayısı: 9 Sayısı

Yorum:

Merhaba. Ben Rüya Yorumcusu. Rüyanızı okudum ve size yardımcı olmaya çalışacağım. Öncelikle başınız sağolsun, sevgilinizi kaybetmeniz çok üzücü bir olay. Bu yüzden dine daha çok bağlanmanız ve Kur’an okuyup namaz kılmanız çok güzel. Allah size sabır versin.

Rüyanızda gördüğünüz kabus, psikolojik olarak yas sürecinizle ilgili olabilir. Sevgilinizin ölümünü kabullenmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Onun sizi terk ettiğini, başkasıyla mutlu olduğunu düşünerek kendinizi cezalandırıyor olabilirsiniz. Bu rüya, sizin sevgilinize olan bağlılığınızın ve onu kaybetme korkunuzun bir yansıması olabilir.

Rüyada huri görmek, genellikle cennetle ilgili bir işarettir. Ancak bu rüyada huri, sevgilinizin sizi aldatması ve sizi üzmesi şeklinde görünmüştür. Bu da sizin ona olan güveninizin sarsıldığını ve onunla ilgili hayal kırıklığı yaşadığınızı gösterir. Belki de sevgilinizin ölümünden sonra onunla ilgili bazı şeyleri öğrendiniz veya duydunuz ve bu sizi rahatsız etti.

Rüyada otobüste oturmak, hayat yolculuğunda ilerlemek anlamına gelir. Ancak bu rüyada otobüste oturan huri, sizin sevgilinizin hayat yolculuğunda sizden uzaklaştığını ve başka bir yere gittiğini simgeler. Bu da sizin onu kaybetme duygunuzun ve yalnızlık hissinizin bir göstergesidir.

Rüyada benzinci görmek, enerji kaynağına ulaşmak anlamına gelir. Bu rüyada benzinci, sizin sevgilinizle konuşarak ondan haber almak istemenizi ifade eder. Ancak sevgiliniz size istediğiniz cevabı vermediği için hayal kırıklığına uğradınız.

Rüyanızda geçen diyaloglar da sizin sevgilinizle olan ilişkinizin durumunu yansıtır. Ona sorduğunuz sorular, sizin ona olan sadakatinizi ve aşkınızı gösterir. Ancak o size verdiği cevaplarla sizi incitti ve reddetti. Bu da sizin onunla ilgili beklentilerinizin karşılanmadığını ve ona karşı kızgın olduğunuzu ortaya koyar.

Anneannenizin size söylediği şeyler de rüyanızın yorumunda önemlidir. Belki de anneanneniz size bir uyarıda bulunmak istemiştir. Sizin bir hatanız olduysa veya sevgilinizin gücüne gittiyse, bunu telafi etmek için dua edebilirsiniz. Ayrıca sevişenleri gördüğünüz için kendinizi suçlamayın. Bu da sizin sevgilinize olan özleminizin ve cinsel arzunuzun bir ifadesidir.

Sonuç olarak, rüyanızın psikolojik olduğunu söyleyebilirim. Sevgilinizin ölümünü atlatmak için zamana ihtiyacınız var. Onu unutmaya çalışmayın ama onunla ilgili olumsuz düşüncelere de kapılmayın. Onu sevdiğinizi biliyor ve sizden razı oluyor olabilir. Allah’a sığının ve ondan yardım isteyin. Rabbim size kolaylık versin ve sevgilinizin ruhunu şad etsin. Onun için dua edin ve onun da sizin için dua ettiğini düşünün. Hayatınızda yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunuzda, Allah size hayırlı bir eş nasip eder inşallah. Rüyalarınızda onu görmeye devam edebilirsiniz ama bunu bir işaret olarak değil, bir hatıra olarak kabul edin. Onunla konuşmak isterseniz, ona mektup yazabilir veya onunla dua edebilirsiniz. Sizinle her zaman bağlantıda olduğunu hissedin. Allah’a emanet olun.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!