Boğa Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Boğa burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı sizin için mükemmel günlerdir. İçinizin derinliklerinde bir yerden ekstra enerji fışkırıyormuş gibi hissedeceksiniz. Çarşamba gününe kadar, muhtemelen koşuşturmaya ara vermek isteyeceksiniz. Izgaranızda olabilecek tek şeyin onlar olduğunu düşünen biri ve alabileceğiniz çok şey var. Hafta sonu arkadaşlarınızla birlikte oturun ve birbirinizi duyabilmek için onlarla sessiz zaman geçirdiğinizden emin olun. Pazar sizin için olabildiğince tembeldir, yoksa insanlarınızı görmezden gelirseniz öyle olur.


Boğa Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğalar, bu hafta işte neler başarabilirsiniz? 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde iş arkadaşlarınızla yakınlaşma fırsatınız olabilir. Venüs, yakın çalışma ortamınızı tatlandıracak, bu nedenle iş arkadaşlarınızla daha güçlü bağlar kurarken konuşmalarınız daha şefkatli bir hal alabilir.

Çalışma haftanız geliştikçe, burcunuzdaki güneş birkaç gün sonra burcunuzdaki Uranüs ile kavuştuğu için profesyonelliğinizle yeniden canlanmış hissedebilirsiniz. Bağlantı, profesyonel bir ortamda özgünlüğünüz konusunda daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir. Hatta 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs burcunuzdaki Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yapacağından, sonunda sizi de destekleyecek iş arkadaşlarınızla çevrelenmiş gibi hissedebilirsiniz.

Destek sistemine ve profesyonelliğinize olan güvene sahip olacağınız için, Kova burcundaki ayın son çeyreğinde kariyer yolunuzda benzersiz bir yönün sorumluluğunu üstlenme konusunda bir inanç sıçramasına yardımcı olabilir. Ay ayrıca, benzersiz bir profesyonel varlığa sahip olma konusunda kendinize daha fazla güvenmenize yardımcı olacak ve bu da güveninizi artırmanıza yardımcı olabilir. Bu yenilikçi lunasyon sırasında öne çıkın!


Boğa Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, maceralı bir şey yapmak için ilham aldınız.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve iletişim evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Mesajlar bugün tamamen bozulabilir. Emoji ile doldurulmuş metinler, gerçek kelimeler kadar net değildir. Boğa, zaman veya yer gibi temel bir şeyi yanlış yorumladığınızda siz ve bir arkadaşınız birbirinizi özleyebilirsiniz. Bir restoranda, alışveriş merkezinde veya konser salonunda biriyle buluşmak için yola çıkmadan önce, tüm ayarlamaları yaptığınızdan emin olun. Bugün net bir bağlantı kurmak istiyorsanız bunu telefonla yapın.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) kişisel ifade evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Farklı bir şey yapmak için yılın mükemmel zamanı ve bu, fiziksel olarak sizi değiştirmekle başlayabilir. Boğa, vücuduna bakmak için daha fazla zaman harcıyor olabilirsin. Yeni kıyafetler alabilir ve parmaklarınıza şapka, küpe veya yüzük takmaya başlayabilirsiniz. Parlamak ve parlamak için iyi bir zaman.


Boğa Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Mayıs’ta gezegen yöneticiniz Venüs Yengeç burcuna girdiğinde çalışma haftasının başlangıcı hafif, kolay ve romantik olacak. kişisel bakım ve kişisel güzellik rejimleriniz.

9 Mayıs’ta güneşiniz Uranüs’le birleştiğinde romantizm departmanındaki sürprizlerin ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. İster aşık olduğunuz kişinin hayaleti olun, ister eski sevgilinizden haber alın veya istenmeyen bir sevgi beyanı alın, işlerin biraz tuhaflaşması için kendinizi hızlandırın – özellikle Merkür burcunuzda geri gittiği için.

Bu kozmik iklim, ruh eşi bağlantılarını tetikleyebilir, ancak dikkatli ilerlediğinizden emin olmanız gerekir. Enerji tamamen sağlıklı sınırlar koymakla ilgilidir, bu nedenle kalp meseleleri söz konusu olduğunda fazladan bir zap hissedebilseniz de, tüm kartlarınızı bir kerede ortaya çıkarmamak önemli olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.