Boğa Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Boğa burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

En yakın arkadaşlarınızdan ilham alarak Pazartesi veya Salı günleri işleri biraz karıştırmayı deneyeceksiniz. Yine de çalar saatleri ve faturalarıyla günlük hayatla uğraşmak zorunda kalacaksınız, ancak bir şekilde kendinizi rutinlere kızmak yerine rutinlerin tadını çıkarırken bulacaksınız. Duygusal durumunuz hafta ortası yoğun bir döneme girecek ve kendi başınıza saklanmayı ve işleri kendiniz halletmeyi daha kolay bulabilirsiniz. Cuma günü, eski büyüleyici halinize geri döneceksiniz. Pazar, gelecek için büyük bir gezi planlamak için iyi bir zamandır.


Boğa Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kaynaklar görünür hale gelir ve kullanılabilir hale gelir.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Yavaş ve sakin olan yarışı kazanır. Şu anda vurgunun “yavaş” olduğunu hissediyor olsanız da, kaydettiğiniz ilerlemeye bakmak için iyi bir gün. Boğa, bu, borcunuzu ödemek, iyi bir yuva yapmak veya ailenizi güvende tutmak için gereken malzemeleri toplamak için bir yolculuk olabilir.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve aile eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Boğa, aileyi bir toplantı için bir araya getirmeye çalışabilirsin, böylece hepiniz aynı fikirde olabilirsiniz. Bu, kedileri gütmek gibi olabilir. Geleceğin nasıl olması gerektiği konusunda herkesin kendi görüşü var. Bazıları çok iyimser, bazıları ise tahmin ettiğinizden çok daha kötümser olabilir. Hepinizin hissettiklerini ifade ederek, bir grup olarak bir araya gelebilirsiniz.


Boğa Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, çalışma haftanız boyunca finansal konular ve değerler aklınızda olacak. 28 Mayıs Pazar gününden itibaren, İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare oluştururken, mesleki özlemlerinizin, sosyal medya stratejilerinizin ve bağlantılarınızın güvenliği konusunda biraz emin olamayabilirsiniz. Kare gerginlik anlamına gelir, bu nedenle şu anda cazip gelse de bir fırsatın geriye dönüp baktığınızda ne kadar değerli olacağı konusunda endişelenebilirsiniz. Bunu akılda tutarak, ağ oluşturma fırsatlarınız veya profesyonel hayallerinizin peşinden gitmenin neleri gerektirdiği hakkında daha fazla bilgi toplamak en iyisi olabilir.

Önümüzdeki birkaç gün nispeten olaysız geçecek, bu nedenle işinize odaklanırken meydandan uzaklaşmak için bolca zamanınız olacak. 1 Haziran Perşembe gününe kadar, burcunuzdaki Jüpiter burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile birleştiğinde, profesyonelliğinizden ve profesyonel bir ortamda nasıl karşılaştığınızdan inanılmaz derecede emin hissetmeyi bekleyin. Kavuşma, profesyonel yaşamınızda da temsil ettiğiniz ve değer verdiğiniz şeylerle tanınabileceğiniz anlamına bile gelebilir! Çalışma haftanızın sonunda, Yay burcundaki dolunay sırasında mali durumunuzu iyileştirmek için neler yaptığınızı düşünün.


Boğa Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Yengeç burcundaki Venüs ile haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive ederken, kendinizi yeni ve heyecan verici yollarla bağlantı kurarken bulabilirsiniz. Evren, geçmiş bir yaşamda tanıdığınız insanlarla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olurken, özellikle 2 Haziran’da Neptün ile bağlantı kurduğunda, anında bağlantılar oluşabilir. Venüs geriye doğru hareket ederken aşkta hata yapmak kolaydır ve ilk seferinde sizin için pek iyi gitmeyen bir yolculuğa geri dönmek istemeyeceksiniz.

Venüs ve Neptün gökyüzünde el ele tutuştuğunda, bu duygulara özellikle dikkat edin. Romantik bağlarınız inanılmaz derecede yoğun olacak ve kendinizi hızlandırmazsanız yeni bir ilişkide kendinizi kaybetmek kolay olacaktır. Bu yoğun haftayı atlatmak için, kendinizi yeni bir romantizmin içinde bulursanız, işleri ağırdan almayı unutmayın.

Birinde hala iyiliği görebilseniz ve her şeyden önce kendinizi ilk sıraya koysanız bile, tehlike işaretlerini de göz ardı etmemeye dikkat edin! Bu, kimliğinizi kucaklarken kişisel gücünüzü hatırlamanızı isteyen 3 Haziran dolunayı sırasında bunu hatırlamak özellikle önemli olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.