Boğa Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Boğa burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tam olarak olmak istediğiniz yerdesiniz ve bir öğle yemeği veya erken bir akşam yemeği randevusu anlaşmayı imzalayacaktır. Yine de hafta ortası egonuzu kontrol edin. Hiçbir yere varamayacak bir şeye kendinden çok fazla yatırım yapmak senin için çok kolay. Biraz geri çekilirsen iyi olacaksın. Hafta sonu harika, eğlenceli ve flört dolu, bu da önceki zorlu yamayı fazlasıyla telafi ediyor. Pazar günü yeni bir şey yapın. Şu anda bir adrenalin iğnesini hak ediyorsun.


Boğa Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zihniniz yeni fikirlerle dolu.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve para evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Önümüzdeki haftaya baktığınızda, kariyerinizi yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Boğa, para kazanmanın başka yollarını düşünüyor olabilirsiniz. Daha eğlenceli ama daha az ödeyeceğiniz işleri düşünebilirsiniz. Harcamaların daha düşük olduğu başka bir ülkeye taşınmak gibi hayatınızda büyük bir dönüşüm düşünüyor olabilirsiniz. Şu anda, bu sadece hayali düşünmenin ötesine geçiyor. Aslında plan yapıyorsun.

22 Mayıs Pazartesi günü, Aslan burcundaki Mars ve aile eviniz Boğa burcunuzdaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Ailenizle bir araya gelmek bugün çok güzel bir zaman olabilir. Sadece biraz sevgi ve destek değil, aynı zamanda kalıpların dışında düşünmek ve yeni bir şey denemek için cesaret de buluyorsunuz. Aile üyeleri size sözlü teşvikin yanı sıra maddi destek de dahil olmak üzere birkaç farklı şekilde destek sunabilir. Boğa, aileden biri arkanı kolluyor.


Boğa Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Fazladan para kazanmak için ne yapabilirsin Boğa? 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde mali durumunuzla ilgili yeni fikirler ve sohbetler su yüzüne çıkacak. İkizler sezonu, özellikle para kazanma veya tasarruf etme konusunda esnekseniz, seçeneklerinizi keşfetmek için mükemmel bir zaman olacaktır. Hatta para meseleleri hakkında daha konuşkan hissedebilirsiniz, dolayısıyla bu, kendi imkanlarınız dahilinde neler yapabileceğiniz konusunda sohbeti açabilir.

Güneşin hemen Kova’da geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, değerlerinizi kariyer yolunuzla hizalamak için bu yenilenmiş güç ve kontrol duygusu olacak.

Ertesi gün, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı altmışken, eviniz ve aileniz için finansal güvencenizle bir şeyler yapmak için daha motive hissedebilirsiniz. Geçiminizi artırmak için bu eylem odaklı enerjiyi kullanın.

Ancak, Aslan burcundaki Mars aynı zamanda burcunuzdaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, bunun konfor alanınızın ötesine geçmenizi gerektirebileceğini unutmayın. Haftanın sonunda, Mars burcunuzdaki Kuzey Düğümü ve Akrep’teki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında taahhütleriniz konusunda kararsız hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayatınıza daha fazla sevgi aşılamak bu haftaki oyunun adı. Bu hafta başlamak için değerlere ve içsel yaşamınıza çok fazla odaklanacaksınız, bu da partnerinizi kalbinize ve evinize nasıl yaklaştıracağınızı düşünmenize neden olabilir. Mali durumunuz izin veriyorsa, sevgilinizle ara sıra bir kaçamak planlamak eğlenceli olabilir.

Evinizi daha yakın tutuyorsanız, 27 Mayıs’ta ayın ilk çeyreğinde şehirde lüks yemekler ve deneyimlerle dolu birkaç gün planlayın. En sevdiğiniz müzeyi ziyaret edin veya en sevdiğiniz yerel bira fabrikasında bir bira turuna çıkın. Eşinizle aşkı bulduğunuz aynı yerlerde yeniden bağlantı kurmak güzel olabilir.

Eşinizle içsel korkularınızı tartışmak için de harika bir hafta. Samimiyet, güvenlik açıklarını ifade etme isteğinden gelir. Sevginizle açık olmak, yakınlık yaratmanıza yardımcı olabilir ve aynı zamanda günlük stres faktörlerini hafifletebilir. Birlikte yaşıyorsanız ve bazı sıradan görevler yüzünden biraz bunalmış hissediyorsanız, yardım isteyin. Bir ev işleri listesi kolaylık ve akış sağlayabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.