Boğa Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Boğa burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birisi size baskı yapıyor olsa bile Pazartesi günü karar vermek için acele etmeyin. Aslında, çok zorluyorlarsa, bu hayır demenin bir işaretidir. Salı günü kendinizi gerçekten yoğun hissetmeye başlayacak ve diğer insanları anlamanın her zamankinden daha kolay olduğunu göreceksiniz. Telepatinizle birini etkilemek için harika bir zaman. Haftanın ilerleyen saatlerinde kendinizi aşabilir ve hafta sonu boyunca büyük duygusal riskler alabilirsiniz. Karşılık verirlerse, Pazar günü hayatı seveceksin, ama vermeseler bile, arkadaşlarınla ​​yine de iyi, sade vakit geçireceksin.


Boğa Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hangi yöne gittiğinizin bir önemi yok çünkü yolunuzu bulabilirsiniz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve iletişim eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Merkür şu anda ilerliyor olsa da çeviride bir şeyler kaybolabilir ve potansiyel olarak sizi yanlış yola yönlendirebilir. Boğa, bu, yanlış bir adresle çalıştığınız anlamına gelebilir veya bir toplantı saati değişikliği ile ilgili bir mesajı kaçırabilirsiniz. Bugün yola çıkmadan önce seyahat planınızı kontrol edin ve tekrar kontrol edin.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve güven eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Diğerleri, bugünlerde kendinize daha fazla güvendiğinizi fark etti. Boğa, bu daha büyük, daha yüksek profilli projeler için fırsatlara yol açıyor. Kendinden şüphe duyma düşüncelerini bir kenara bırakabilirsin. Bu, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyde ilerlemek için iyi bir zaman. Bu “vay” faktörüne sahip bir proje arayın.


Boğa Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta her şey seninle ilgili Boğa! 14 Mayıs Pazar günü Merkür burcunuza yön verdiğinde kendinizi her zamanki halinize daha çok benzeyebilirsiniz. Şimdi doğrudan Merkür, profesyonel olarak nasıl göründüğünüz konusunda daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir. Bu geçiş, Jüpiter birkaç gün sonra burcunuza girdiğinde sizi başarıya hazırlamanıza yardımcı olabilir.

Burcunuzdaki Jüpiter, özgüveninizi, işe bakış açınızı ve işyerindeki itibarınızı artıracak. Kendinizi etkileyici bir güç ve şansla savunmak için Jüpiter’in yaşamdan daha büyük enerjisini kullanabilirsiniz. Bu Jüpiter döngüsü sırasında daha fazla dikkat çekmeye başlarsanız şaşırmayın!

Ancak, bu sizi her zamanki konfor alanınızın dışına çıkarabilir çünkü Jüpiter 17 Mayıs Çarşamba günü Kova burcunda geri giden Plüto ile açı yapacak. Ancak sizi profesyonelliğinizi, itibarınızı ve kariyer yolunuzu bir sonraki seviyeye taşımaya itebilir. Ne istediğinizi düşünün, 19 Mayıs Cuma günü burcunuzdaki yeniayda somutlaştırmak istediğiniz profesyonel havayı ortaya çıkarmak için yeni niyetlerinizi belirleyin. Kişisel gelişim döneminizi kucaklayın!


Boğa Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık ayı, haritanızın arkadaşlıkları yöneten sektörünü harekete geçirdi. İşleri daha da ileriye götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk ilgisi varsa, bu titreşimler oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. İlişki kalıplarını tekrarlamadığınıza dikkat edin, özellikle de Merkür’ün ileri doğru döndüğü on dördünden önce.

Jüpiter’in güneşinizle aynı hizaya geldiği on altıncı günün sabahında, besleyici ama heyecan verici bir enerjiden oluşan nazik bir akım tezahür edecek. Romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinizi belirlemeniz için ihtiyacınız olan içgörüyü sağlayarak, sohbetin sizi şu anda nereye götürdüğüne şaşıracaksınız. Ay, güneşinizle hizalanarak yaratıcı ifadenizi yükselttiğinde, bu zamanı aynı zamanda sanatsal tarafınıza odaklanmak için kullanın.

Son zamanlarda herhangi bir tutku projesi yarıda kaldıysa, şimdi vizyonunuzu maddi alemlere taşıyabilmeniz için görevlerinizi yeniden düzenleme zamanı. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır, bu nedenle sanat malzemelerini patlatmak istemiyorsanız, 19 Mayıs’ın yeni ayında en iyi arkadaşlarınızla brunch’a çıkın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.