Başak Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda çalıştığınız ev işlerinden veya angarya işlerden zaman ayırın. Bazı büyük rahatlama zamanlarında bir şans kazandınız ve kimse aksini söyleyemez. Çarşamba günü sabırsızlanmaya başlarsanız, evdeki işleri nasıl yaptığınıza dikkatlice bakın ve işleri karıştırmayı veya yer değiştirmeyi deneyin. Mobilyaları taşımak bile başlamanıza yardımcı olabilir. Hafta sonu, özellikle eşinizle birlikteyken öfkenize dikkat edin, aksi takdirde işler sandığınızdan daha hızlı rahatsız olabilir. Cuma günü başlayan kavgalar hafta sonuna kadar sürebilir.


Başak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başak, hayallerini gerçekleştirmenin zamanı gelmiş olabilir. 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde daha geniş profesyonel topluluğunuzu genişletmeye ve özlemlerinizi ilerletmeye odaklanın. Bu Venüs enerjisi yuva yapma arzunuzu artıracak, bu nedenle gerçekten destekleyici ilişkileri ve ilham verici hayalleri beslemenin zamanı gelmiş olabilir. Bunu yapmak, profesyonel yolculuğunuzu birkaç gün sonra Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda yeni bir yöne taşıyabilir.

Ani görünse de, profesyonel gidişatınızın nereye gidebileceğini görmek için açık fikirli olmak en iyisi olabilir. Ne de olsa, yeni keşfedilen taahhütlerinizden bazıları, 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Kuzey Düğümünü 60 derece geçtiğinde profesyonel kaderinizin ve kaderinizin yolunu açabilir.

Kova burcundaki son dördün bir gün sonra meydana geleceğinden, iş hayatınızda benzersiz de olsa yeni bir yön peşinde koşarken her şeyin yerine oturduğunu hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Yengeç burcundaki Venüs’ün de Boğa burcunda geri giden Merkür’ü 60’lık açı yapacağı göz önüne alındığında, küçük engellerin ortaya çıkmasını beklemeniz gerekebilir. Sorunlar ortaya çıktığında stresli olabilir, ancak üstesinden gelebilirsiniz.


Başak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, inançlarınızı paylaşan biriyle bağlantı kurabilirsiniz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve teknoloji evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İşler bugün çalışmıyor. Bu, bozulduğu veya aldığınız hatanın aşılmaz olduğu anlamına gelmez, ancak yapmak istediğiniz şey ile onu gerçekleştirme yöntemleriniz arasında bir kopukluk vardır. Başak, mahallede bir fırtına veya bazı elektrik işleri nedeniyle evinizin elektriği kesilmiş olabilir. Bugün, temel şeyleri halletmek zor.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, seyahat ve deneyimler evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Başak, bugün yolda olabilirsin, bu durumda yeni şeyler görüyor ve yeni insanlarla tanışıyorsun. Ve şehir dışına çıkmak gündemde değilse, hücrenizin duvarları arasında dolaşan kafese kapatılmış bir kaplan gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden en azından öğleden sonra izin alıp daha önce hiç bulunmadığınız bir yere gitmek iyi bir fikir olacaktır.


Başak Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hem kendinizde hem de başkalarında aşırı dramatik davranışlara dikkat edin ve Venüs’ün Yengeç burcuna girdiği yedinci gün duygusal olarak yüklü konuşmalardan kaçının. Herhangi bir ilişki odaklı konuşma yapılması gerekiyorsa, bunları Oğlak ayının dokuzuncuda geri giden Merkür ile ittifak oluşturduğu hafta ortasına saklayın. Bu titreşimler, duygularınızı açmak ve ifade etmek için mükemmeldir ve romantik bağlantılar geliştirmek veya geçmişten gelen acıları çözmek için harikalar yaratabilir.

Onuncu günde aşka bakış açınız değişecek, bu da aşkla ilgili, aşmaya hazır olduğunuz çocukça fikirleri salıvermenize yardımcı olacak. Peri masalına inanmak sorun değil, ancak bu titreşimler, kalp meseleleriyle ilgili pragmatik bir tutum sürdürmenize yardımcı olacak. Kırmak istediğiniz herhangi bir ilişki kalıbı varsa, bunu yapmak için niyetler belirlemek için Oğlak ayından gelen enerjiyi kullanın.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareket etmesiyle, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizi daha sakin bir ruh haline sokacak. Bu gezegen yerleşimi aynı zamanda sezginizi de artıracaktır, bu nedenle içgüdüleriniz size ilişki tavsiyesi vermeye başlarsa, kulak verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.