Başak Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Başak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Başak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında bir karara varmakta zorlanabilirsiniz ve mantıklı müzakerelerinizin sonuçlanmasını beklemek yerine çılgınca bir dürtüyü takip etme eğiliminde olabilirsiniz. Bunun için git ve arkana bakma. Bu duygular haftanın büyük bir bölümünde sizi yönlendirmeye devam edecek ve onları ne kadar derinden hissederseniz, her şeyi söyledikten ve yaptıktan sonra o kadar iyi hissedeceksiniz. Cuma günü, kendinizi bu dürtüler ile size yakın birine yardım etme veya başka bir işle ilgilenme ihtiyacı arasında kalmış bulabilirsiniz. Cevap, sizin açınızdan biraz fazla mesai gerektirebilir.


Başak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sorumlu olma zamanı.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sosyal konum evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, beğenseniz de beğenmeseniz de bir liderlik rolüne oy verebilirsiniz. Birisi size bir projeye, organizasyona veya başka bir önemli gruba liderlik etmenizi tavsiye ediyor. Başak, gölgede kalmanın zamanı değil. Ne yapılması gerektiğini görüyorsun, bu yüzden dümeni alabilirsin.

1 Haziran Perşembe günü Aslan burcundaki Mars ve sınırları olmayan ev Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün, başkası için çok fazla şey yapmak sizin için çok kolay olacaktır. Başak, şu anda çok fazla enerjin var, ama karşılığında hiçbir şey almadan onu sadece başkaları için harcıyorsan, yakında tükenebilirsin. Bugün biraz denge arayın ve yardım, düşünce veya kaynaklardan payınızı isteyin.


Başak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, hafta sonuna kadar her şey yoluna girecek. Ancak bu, çalışma haftanızın kolay bir başlangıç ​​yapacağı anlamına gelmez çünkü 28 Mayıs Pazar günü İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaparken taahhütlerinizin kariyer yolunuz üzerindeki uzun vadeli etkilerinden emin olamayabilirsiniz. özellikle bazı profesyonel düzenlemelerinizle kısıtlıysanız, gezinmek stresli olabilir. Şu ya da bu nedenle yenilerini alacak durumda bile olmayabilirsiniz. Gergin olmasına rağmen, neye odaklanmak istediğinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekirse, bu geçişi dönmek için kullanabilirsiniz.

Önümüzdeki birkaç günün ardından sakinleşebilir ve 1 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşacağı zaman için sizi doğru kafa boşluğuna sokabilirsiniz. yolculuk gitmek içindir.

Ertesi gün Venüs Yengeç burcunda Neptün Balık burcunda üçgen açı yapacağından, profesyonel hayallerinizin peşinden gitmeye ve kendinizi profesyonel topluluğunuzla ortaya koymaya karar verdiğinizde destekleneceğinizi umun.


Başak Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başlarında, sevgili Başak, ay 28’inde burcunuzla aynı hizaya geliyor, adımlarınıza moral katıyor ve sizi yardımcı olma havasına sokuyor. Şenlikli biriyseniz, o akşam katılabileceğiniz herhangi bir tatil kutlaması varsa yardımınızı sunmayı unutmayın. Diğer herkesin de üzerine düşeni yaptığından emin ol, yoksa umduğundan fazlasını üstlenebilirsin.

Yay burcundaki ay burcunuzla karşı karşıya geldiğinden, üçüncüsü sizin için biraz zor olabilir. Atmosfer kapalı olacak, ancak arkadaşlarınızdan ve ailenizden uzaklaşmanıza neden olabilecek rahatsızlığınızı tam olarak nasıl belirleyeceğinizi bilemeyeceksiniz. Bazı geçici sınırlar koymanız gerekiyorsa sorun değil; sadece daha çok kendin gibi hissettiğinde onları indirdiğinden emin ol.

Hafta sona ererken dolunay sert Satürn ile gergin bir bağlantıya girecek. Tatil hazırlığıyla geçen yoğun bir haftanın ardından yeniden aşka odaklanmak için harika bir zaman. Son zamanlarda gözünüze kestirdiğiniz birine mesaj göndermek için bu enerjinin ivmesini kullanın ve kendinize de güzel bir şeyler söylediğinizden emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.