Başak Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü arkadaşlarınızla konuşarak mümkün olduğunca çok zaman geçirin. Onların enerjisi sizi büyük ölçüde besleyecektir. Yine de eğilmeye hazır olsan iyi olur, çünkü Salı günü o kadar erken bir saatte o kadar meşgul olacaksın ki, daha fazla yeni aktivite yapamayacaksın. Birisi size agresif bir şekilde asılabilir, ancak onları olduğu gibi bırakmakta özgürsünüz. Hafta sonu daha iyi olamazdı. Yeni durumun kontrolünün tamamen sizde olduğunu hissedecek ve bundan tam olarak istediğinizi elde edebileceksiniz. Pazar günü biraz kontrolden çık. Hakediyorsun.


Başak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yakacak enerjiniz var.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve sosyal konum evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bu yön biraz şöhret getirebilir, bu yüzden önemli bir şeyi başlatmak için harika bir gün. Ailenize ve arkadaşlarınıza yapacağınız büyük bir duyurunuz olabilir. Belki bir ev satın aldınız veya aileye yeni bir üye bekliyorsunuz. Elinizde bir mikrofon ve alkışları duymaya hazır bir şekilde sahnede olmanız mümkündür.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve sınırları olmayan ev Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sanki bugün roket yakıtıyla çalışıyorsunuz. Başak, her türlü görevi hızlandırabilir, projeleri kapatabilir ve aramalara ve e-postalara geri dönebilirsin. Bu aynı zamanda fiziksel aktiviteler için de iyi bir zamandır. Bir antrenörle çalışmak (özellikle halter dahil olmak üzere), yüzmek veya bisiklete binmek gibi yumuşak hareketler bu enerjinin iyi bir şekilde kullanılması olacaktır.


Başak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda ilerlemek için ne yapacaksın Başak? 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde mesleki tutkularınızın peşinden koşmanın zamanı geldi. İkizler mevsimi profesyonel odaklı ama farklı, bu nedenle bu, kariyer yolunuzdaki birçok caddeyi aynı anda birden fazla görev yapmak için mükemmel bir zaman olabilir.

Güneş, Kova burcunda geri giden Plüto ile hemen üçgen açı yapacağından, çalışma alışkanlıklarınız ve rutininiz konusunda kendinizi kararlı hissedebilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir sayfa açmak için üçgenin güçlü, dönüştürücü özelliklerini kullanın.

Ancak, çabalarınızın ve projelerinizin bir kısmını gizli tutun çünkü ertesi gün güneş Mars’ı Aslan’da altmışlık açı yapacak. Çabalarınız hakkında daha özel olmayı seçerseniz, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzun ilerlemesiyle ilgili hayal kırıklıklarınızı paylaşmak zor olabilir. profesyonel gidişatınız hakkında daha emin hissetmek için zihninizi boşaltmanın bir yolu.

27 Mayıs Cumartesi günü, Aslan burcundaki Mars, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, profesyonel yolculuğunuz ve inançlarınız hakkında bazı zorlayıcı konuşmalar yapabilirsiniz.


Başak Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Düşüncelerinizi ve programınızı düzenlemede ve hatta başkalarını etkilemede o kadar harikasınız ki, kişisel bakım ihtiyacınızı ihmal edebilirsiniz. Kendimizi beslemek, yakın ilişkilerimize kattığımız besleme kadar önemlidir.

Haftanın ortasında, sevgilinizle görüşmeye ve ikinize de en uygun gerçekliği birlikte yaratmaya açık olacaksınız. Birlikte yapabileceğiniz sevimli küçük bir maceradan veya öğrenme fırsatından söz edilebilir. Öğrenme sevginiz, sizi birlikte kucaklayacağınız yeni bir deneyime hazırlamak için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bu enerji bağlantıyı yeniden canlandıracak ve hatta yakın gelecekte Avrupa’da sırt çantasıyla seyahat etmek gibi daha uzun vadeli daha büyük bir deneyime bağlanma sürecini bile başlatabilir. Hafta sonunda partnerinizin kafasının nerede olduğunu öğrenmek ve kafalarınızın nerede bir arada olabileceğini tartışmak, bağlılığınızda daha derin bir duygusal dönüşüm sağlar. Daha yükseklere gidersiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.