Başak Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü o kadar kibirli olabilirsin ki, bundan gerçekten hoşlanmayan insanlarla kavga etmeye gidebilirsin. Utangaç olma. Haftanın ilerleyen saatlerinde seyahat aklınızda olacak ve kendiliğinden gemiden atlamayı ayarlayabilirseniz, çok eğleneceksiniz. Hiçbir şey değilse, en azından seçeneklerinizi keşfedin. Hafta sonu yaklaşırken çalışmak önemli olabilir, bu yüzden iyi vakit geçirmek istiyorsanız işinizi olabildiğince çabuk halletmeye çalışın. Pazar günü bir kadın akrabanız sizi düşünüyor olacak. Ulaşırsanız, büyük puanlar alırsınız.


Başak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yol belli.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve topluluk katılım eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün, mahallenizde hayır işleri yaparak biraz zaman geçirebilirsiniz. Başak, bu, kilisen veya ruhani organizasyonunla bağlantılı bir güzelleştirme projesi olabilir. Bugün bir fark yaratıyorsunuz.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ile seyahat ve macera eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Başak, kendin için çok önemli bir gezi rezervasyonu yapıyor olabilirsin. Bu, bir konferansa gitmek, bir aşramı ziyaret etmek veya egzotik bir yeri araştırmak olabilir, böylece buranın iyi bir huzurevi olup olmayacağına karar verebilirsiniz. Bugün, büyük planlarınız ve hayatınızı gözden geçirme potansiyeliniz var. Artık tüm seçenekler masada.


Başak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuz nereye varacak Başak? Ne yapmak istediğinizden veya nereye gitmek istediğinizden emin değilseniz, 14 Mayıs Pazar günü Merkür istasyonları Boğa burcuna yöneldiğinde fikirleriniz üzerinde çalışmak daha kolay olabilir. seçenekleriniz.

Hatta ertesi gün, Yengeç burcundaki Mars Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında, duygusal ve sezgisel olarak özlemlerinizle ilgili profesyonel düzenlemeleri yapmaya çağrıldığınızı bile hissedebilirsiniz.

16 Mayıs Salı gününe kadar, Jüpiter Boğa burcuna girerken profesyonel yolculuğunuzda izleyeceğiniz yörünge konusunda daha özgüvenli hissetmeyi bekleyin. Jüpiter’in yeni transiti, değerlerinizle uyumlu bir yönü takip ederken sizi kararlılıkla ilerlemeye teşvik edecek.

Ancak ertesi gün Boğa burcundaki Jüpiter Kova burcunda geri giden Plüton ile açı yapacağından, ilerlemek istiyorsanız günlük operasyonlarınızda ve çalışma alışkanlıklarınızda bir şeylerin değişmesi gerekebilir. İlerlemek istiyorsanız, konfor alanınızdan çıkmanız gerekecek. Şans eseri, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniayda profesyonel yolculuğunuzda yeni yönler ortaya koyabilirsiniz.


Başak Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcunun ayı haritanızın ilişkileri yöneten bölümünü aydınlatırken, şu anda arkadaş çevrenizde besleyici bir rol üstleneceksiniz. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek içgüdüsel bir çağrı gibi gelebilir, ancak insanlar tavsiyenizi dinlemeye istekli değilse dizginleri gevşetmeniz gerekecek. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılamakla ilgilenmiyorsanız, bu zamanı çevrimiçi varlığınızı düzenlemek ve gerekirse flört profilinizi güncellemek için kullanmalısınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür, 14 Mayıs’ta size yeni bir soluk getirirken aynı zamanda iyimserliğinizle yeniden bağ kurmanızı sağlayacak bir hareketle yönünü değiştirecek. Sadece aşka yaslanmayı seçtiğinizden emin olun ve sağlıklı arkadaşlıklara veya romantik ilgi alanlarına yönelmeye çalışın. Ay ertesi gün de Koç burcuna girerek haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu kozmik iklimde, özellikle de duyarlılıktan yoksun büyük egolarla çevriliyseniz, özgüveniniz darbe alabilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde insanların size nasıl hissettirdiğine dikkat edin ve diğer insanların kendilerine verdikleri önemin sizin öz değerinizi azaltmasına izin vermeyin.

Şans eseri, hafta sonu Ay İkizler burcunda kamp kurarak hafta kapanacak ve size duygusal olarak sıfırlanma şansı verirken sizi gerçek benliğinize geri getirecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.