Balık Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Balık burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Balık burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Siz ve adamlarınız, bir tür “sen benim arkamı kolla, ben de seninkini” düzeniyle, bu haftanın başlarında birbirinizi güçlendireceksiniz. Çarşamba günü rüyalarınız sizinle doğrudan konuşmaya başlar ve onları dinleyip önerdikleri değişiklikleri yapmaya başlamak iyi bir fikirdir. Enerjiniz hafta sonu doruğa ulaşır, bu nedenle ilgi odağı olabilirsiniz. Peşinde olduğun o yakışıklıyı etkilemek için bundan faydalan ya da partnerinle işleri yeni bir seviyeye taşı. Pazar biraz puslu olacak, o yüzden tadını çıkar.


Balık Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta size ilham verebilecek ne olabilir? 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde yaratıcı enerjiniz akacak. Venüs enerjisi, fikirlerinizi ve tutkulu projelerinizi beslemenize yardımcı olacak, böylece işinizde size neşe getiren satış noktalarında çalışmaya daha yatkın hissedebilirsiniz.

Birkaç gün sonra Boğa burcundaki güneş, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuştuğunda, yeni bir ilham dalgası birdenbire ortaya çıkabilir. Buluşunuz, işe gidip gelirken, iş arkadaşlarınızla konuşurken veya işle ilgili konular hakkında yüksek sesle konuşurken olabilir. Bu ilhamın hiç beklemediğiniz bir anda ortaya çıkmasına izin verin! 11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, her ne olursa olsun, üzerinde çalıştığınız bir şeyi tamamen yeni bir yöne götürmeniz için sizi cesaretlendirebilir.

Ancak bu, Boğa burcunda geri giden Merkür’ün ertesi gün hem burcunuzdaki Satürn’ü hem de Yengeç burcundaki Venüs’ü 60 derece geçeceği düşünülürse, üstesinden gelmeniz gereken hiçbir engel olmayacağı anlamına gelmez. Özellikle yaratıcı, profesyonel yönünüze olan güveninizi yeniden kazanmanız gerekiyorsa, Merkür retro geçişlerini bir dönüş fırsatı olarak kullanın.


Balık Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sürpriz bir aşk ilişkisi başlayabilir.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcunda ve aşk ve romantizm eviniz Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün, “tipiniz” olmayan biriyle tanışabilirsiniz. Ama bu, aşkla ilgili kendi kurallarınızı yıkmak için iyi bir gün. Bu kişi istediğiniz kadar uzun olmayabilir veya daha önce düşündüğünüz herkesten biraz daha genç olabilir. Balık, kutunun dışında düşünmeye (ve sevmeye) hazırsın.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş araç ve ulaşım evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Balık, aracınız sizi dünyada temsil ediyor, bu yüzden arabanızı yıkatmak ve detaylandırmak için iyi bir gün. Bugün, yeni bir araba almayı düşünebilirsiniz. Bir kamyonu test edebilir veya bir elektrikli araç satın almayı düşünebilirsiniz.


Balık Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız hafta boyunca romantik bir şekilde yüklenecek, ancak bu mutlaka sorunsuz bir yelken açmak anlamına gelmiyor. Ay birkaç düşmanca burçtan geçerken, muhtemelen aşkınızın tutarsız olduğunu, belirsizlik duygularını ve belki de biraz güvensizlik hissini uyandırdığını hissedeceksiniz. İnsanlara şu anda şüphenin faydasını sağlamak çok önemli olacak. Ancak, hafta sonuna kadar hala kafanız karışıyorsa, daha yeşil, daha istikrarlı meralara doğru ilerlemeyi deneyin.

7 Mayıs’ta Venüs’ün Yengeç burcuna girişi sizin için özellikle derin olacak ve psişik duyularınız büyük bir hız kazanacak. Haritanızın ruhani sektörü bu transit tarafından aktive edilecek, bu nedenle aradığınız eş tipine göre niyetler belirlemek isteyeceksiniz. Bir eşte bulmayı umduğunuz niteliklerin bir listesini yazmak, bu enerjiyi çekmenize yardımcı olabilir, özellikle de bir gece çağırmadan önce birkaç mum yakar ve bu arzular üzerinde meditasyon yaparsanız.

İletişimsel Merkür 14 Mayıs’a kadar geri gidiyor ve önümüzdeki birkaç hafta sezgilerinizi güçlendiriyor. Rüyalarınıza dikkat edin, evrenden rehberlik isteyin ve ay boyunca bazı ekstra meditasyon seanslarına uymaya çalışın ve evrenin aşk hayatınız için neler hazırladığına dair içgörü kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.