Balık Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Balık burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Balık burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Nakit akışı, haftanın başlarında büyük bir sorundur. Onu alıp gönderme şeklinizin uzun vadede sürdürülebilir olduğundan emin olmanız veya değilse düzeltmeniz gerekir. Hafta ortasında etrafınız pozitif enerjiyle çevrili olsa da, özellikle acil kararlar talep ediyorlarsa, etrafınızı saran güçlü kişiliklerle başa çıkmakta zorlanacaksınız. Onlara neyin ne olduğunu söylemek için çok daha güçlü ve daha iyi bir konumda olacağınız Cuma gününe kadar onları ertelemeye çalışın. Pazar günü, nereye gittiğinize dair ani bir fikir edinebilirsiniz.


Balık Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yön değiştiriyorsunuz.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Ailenizden birinin yardımınıza ihtiyacı var. Tavsiyeye veya ağlayacak bir omuza veya hafta sonunu atlatmak için birkaç dolara ihtiyaçları olabilir. Balık, bu birey çok sık bir iyilik istemez. Hayata metanetli bir bakış açısına sahip olabilirler. Ancak onların isteklerine açık olarak bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve rutinler eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapacak. Aniden uzun süredir devam eden bir rutini değiştirmenize neden olan bir şey okuyabilir veya bir video izleyebilirsiniz. Bu, kahvaltıyı atlamaya başladığınız veya blok programlamayı denediğiniz anlamına gelebilir. Günlük tutmayı, zor problemlerde kendinize yardım etmenin bir yolu olarak düşünebilirsiniz. Balık, daha iyi feng shui akışı için oturma odanızdaki mobilya parçalarını hareket ettirebilirsiniz.


Balık Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, çalışma haftanız boyunca kendinizi iyi hissetmenize ne yardımcı olacak? Çalışma haftanızın başlangıcında, 28 Mayıs Pazar günü İkizler’deki güneş burcunuzdaki Satürn’le kare açı yaptığında sizi bir profesyonel olarak büyümekten alıkoyan her şeyi bırakmanız gerekebilir. bir profesyonel olarak daha güvende hissetmek için yapmanız gerekenler konusunda daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Hatta bunu, özellikle işyerinde yetkili bir figür olarak ciddiye alınmak için daha fazla sorumluluk üstlenmek istiyorsanız, liderlik yetenekleriniz üzerinde çalışmak için bir fırsat olarak da görebilirsiniz.

Önümüzdeki birkaç gün, 1 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuşana kadar nispeten olaysız geçecek. Kavuşma, iş konuşmalarınız hakkında sahip olabileceğiniz her türlü iyi duyguyu güçlendirecek. Bu geçişi kendinizi tanıtmak, bir röportajı tamamlamak veya önemli bir toplantı düzenlemek için mükemmel bir fırsat olarak kabul edin, çünkü iletişim becerileriniz alev alacak! Bu tartışmalar uzun vadeli bolluğa bile yol açabilir.

Haftanın sonunda, 3 Haziran Cumartesi günü Yay burcundaki dolunay sırasında kariyerinizin ne kadar büyüdüğünü düşünün.


Balık Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay Başak burcundan geçerek Yay burcuna geçerken, haftanın ilk yarısında enerjinizi kendiniz ve en yakın arkadaşlarınız dışında kimseye vermeyin. Evren, yeni bir romantik ortaklığa dönüşmek yerine sizi benzersiz kılan şeyleri kucaklamanızı isteyecektir. Bu dönemi, en çok sevdiğiniz aktiviteler ve insanlarla vakit geçirerek moralinizi yükseltmeye yardımcı olmak için flörtten küçük bir tatil olarak düşünün.

Bir süredir oyunun dışındaysanız, flört profilinizi güncellemeyi veya sıfırdan başlamayı düşünebilirsiniz. Bu ayrıca, başkalarının başarısız olduğu yerlerde size sonuçlar getirebilecek yeni çevrimiçi flört platformlarını keşfetmek için iyi bir zaman olacaktır.

Aşkın etrafındaki enerji, Venüs Neptün ile bağlantı kurduğu anda güçlü hissedecek. Bu enerjiyi derinlemesine düşünmek ve potansiyel bir eşte bulmayı umduğunuz şeyleri ve ayrıca hangi tehlike işaretlerine dikkat etmeniz gerektiğini yazmak için kullanın. Bu hisler tamamen ilişki kalıplarını yıkmakla ilgili, bu yüzden bu listeyi yaparken deneyimlerden ödünç almak tamamen kabul edilebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.