Balık Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Balık burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Balık burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü yaratıcı enerjiniz akıyor, bu yüzden onu kendiniz için çalıştırın, belki bir seksi tarafından fark edilmenize yardımcı olabilir. Haftanın çoğu çok fazla sorun veya heyecan olmadan geçip gidecek, ancak birisine ders vermek istiyorsanız, şimdi zamanı değil. Diğer şeylerden bahsederken ince çizgiler bırakarak hafta sonu boyunca onlara daha nazikçe yardımcı olabilirsiniz. Doğru şeyi söylemek için kendinizi zorlayın. Pazar günü büyük bir sosyal değişiklik gelebilir, bu nedenle ağınızda bazı gidiş ve gelişlere hazır olun.


Balık Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gücünüzü pekiştiriyorsunuz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve evinizin ve ailenizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, dağınıklığı gerçekten temizlediğiniz gün olabilir. Balıklar, bazı büyük eşyaları almak için bir hurda toplama servisi tutmuş olabilirsiniz veya bu hafta bir yardım kamyonu geliyor olabilir, bu yüzden her şeyi kutuya koymanız ve yola çıkmaya hazır olmanız gerekir. Daha genç akrabalarınızdan, özellikle ağır nesneleri kaldırıp kaldırıma taşıyabilenlerden yardım isteyebilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve iş eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün çok meşgulsünüz ve iki kişiden daha üretkensiniz. Bir anda, yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol ediyorsunuz. Mikrodalgada patlamış mısır yapmak için geçen süre içinde pek çok titiz şey yapılıyor. Balık, günün sonunda yorgun olabilirsin ama başardıklarından çok memnun olmalısın.


Balık Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenize odaklanın. 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna girdiğinde evde ve işte biraz hokkabazlık yapmaya başlamayı bekleyin. İkizler mevsimi çoklu görevler için harikadır, bu nedenle iş-yaşam dengeniz normalden daha esnek olabilir.

Bununla birlikte, güneş Kova burcunda geri giden Pluto’yu üçgen açı yapacağından, halletmeniz gereken çok şey varsa, bu kolayca bunaltıcı hale gelebilir. Buna işte veya profesyonel yaşamınızda karşınıza çıkan her şeyi halletmek için bir fırsat olarak bakabileceğiniz düşünülürse, üçgen sizi de güçlendirebilir.

Ertesi gün İkizler burcundaki güneş, Aslan burcundaki Mars’ı altmışlık açı yapacağından, programınızı düzene sokmak için daha motive hissedebilirsiniz. Yarı esnekken yapılacaklar listenizde neye öncelik vermek istediğinizi bulmak için bu altmışlık çizgiyi kullanın.

Ancak, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars aynı zamanda Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, tabağınızdaki herhangi bir şey üzerinde konuşmak veya üzerinde çalışmak tamamen başka bir şeydir. neye odaklanıyorsun. Sonunda İkizler mevsiminde iş-yaşam dengenizi ele alacaksınız.


Balık Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda neye sahip olduğunuz ve daha sonra neye sahip olmak istediğiniz konusunda netleştikçe, mali durumunuzun geçiminiz üzerindeki beklentileri ve işe bir ortak getirmenin ne anlama geldiği konusunda netlik kazanıyorsunuz. Partnerinizle planlarınızın dürüst bir analizine açık olun ve sizi ayırabilecek korkular, şüpheler veya inatla çalışın.

Herhangi bir konuda emin olmadığınızı hissediyorsanız, kalbinizi, zihninizi ve ağzınızı açın ve partnerinizin bir şeyler bilmesine izin verin. İletişim, haftanın ilerleyen saatlerinde siz ve eşiniz oturup hedeflerinizi ve özlemlerinizi birlikte tartışmaya karar verdiğinizde bir dönüm noktasına ulaştı. Bir çiftin vizyon panosu projesi ufukta olabilir. Televizyondan veya çevrimiçi bloglardan veya grup çift tatillerinden ilham almaktan korkmayın. Eğlence!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.