Balık Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Balık burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Balık burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü hayat garip ama seni üzmesine izin verme. İşin sırrı, büyük modeli bulmayı unutup dalgaları geldikleri gibi sürmektir. Hafta ortası bir randevunuz varsa, büyük şeyler bekleyin. Hiç değilse, sevimli bölüm tavan yapacak. Yine de, ikinci (veya üçüncü veya her neyse) çekimi hafta sonu bitene kadar ertelemeye çalışın. Yavaşlamak ve hissettiklerinizi gerçekten işlemek isteyeceksiniz. Pazar, yaratıcı enerjiyle iyi bir eğlence getirir.


Balık Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir yol deniyorsunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve aşk ve romantizm eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Havada romantizm var. Siz ve sevgiliniz kumsalda el ele yürüyebilir veya yastık muhabbeti yaparak biraz mutlu vakit geçirmek için kendinizi özel bir süite kilitleyebilirsiniz. Mutlu bir şekilde bekarsanız, yine de romantik bir roman veya rom-com ile kendinizi şımartabilirsiniz.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve beceri eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Günümüzde el-göz koordinasyonu devreye giriyor. Balık, havada krep örmeyi veya çevirmeyi öğreniyor olabilirsiniz. İlk kez okçuluk veya motosiklet sürmeyi deneyebilirsiniz. Ata binmek de günümüzde bir olasılıktır.


Balık Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu hafta tartışılacak çok şey olacak. 14 Mayıs Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde, iş arkadaşlarınızla ve iş meseleleriyle ilgili konuşmalarda gezinmek daha kolay olacaktır. Yönlendirdikten sonra, bakış açınızı iletmenin ve iş hakkında bilgi almanın daha kolay olduğunu hissedebilirsiniz. Bazı eksik bilgiler de ortaya çıkabilir ve gerileme sonrası aşamada herhangi bir yanlış iletişimi düzeltmek için fırsatlar olabilir.

Jüpiter birkaç gün sonra Boğa burcuna girdiğinde daha kendinden emin hissetmeyi bekleyin. Uğurlu Jüpiter enerjisi, konuşmalarınızla bir inanç sıçraması yapmanıza yardımcı olabilir, böylece kendinizi sunum yaparken, röportajlar düzenlerken veya işte ne istediğinizi sorarken daha özgüvenli hissedebilirsiniz.

Ancak, 17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter, Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yapacağından, önce sizi engelleyebilecek tüm engellemeleri aşmanız gerekecek. .

Çalışma haftanızın sonuna doğru, Boğa burcundaki yeniay sırasında yakın iş çevrenizle istikrarlı ilişkiler ve inanılmaz sonuçlara götüren değerli sohbetler ortaya koyabilirsiniz. Bu iletişimsel ay döngüsünün tadını çıkarın!


Balık Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Jüpiter on altıncıda Boğa burcuna geçerken evrenin size konfor göndermesiyle başlayacak. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek ustaca vuracak, bu nedenle yüksek ruh halinizi sorgulamamaya çalışın.

Boğa burcundaki yeni ay, sizi etrafınızdakileri besleme havasına sokacak, ancak başkalarına yemek sunarak kendinizi tüketmediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Ayın on beşinci gününde Luna, şifalı asteroit Chiron’un sert bir yönünü paylaştığında, bu zamanı öz bakımınıza yetişmek için kullanın.

Haftanın çoğu, odaklanmanız gereken temel alanlar olan yaratıcı projelerle, arkadaşlarla görüşerek ve hayatınızı organize ederek geçirilecek. Sağlıklı alışkanlıkları sürdürmek, İkizler ayının haritanızın kişisel hayatınızı yöneten bölümünü harekete geçirdiği hafta sonu özellikle önemli olacaktır.

Aşk, ayın Başak burcuna girip haritanızın kalp meselelerini yöneten alanında konumlandığı yirminci akşama kadar devreye girmeyecek. Son zamanlarda gözünüze kestirdiğiniz herkese ulaşmak için bu ay yerleşimini kullanın ve birlikte bire bir zaman planlamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.