Babam ve Eski Hoşlandığım Çocuk

Babam öğretmen. Onunla beraber bir okulun bodrum katı gibi bir yere iniyorduk. Etraf karanlıktı, azıcık ışık vardı. Yürüyorduk, sonra bir odaya girdik. Orada eskiden hoşlandığım çocuğu gördüm.

babam-ve-eski-hoslandigim-cocu

Rüya:

Babam öğretmen. Onunla beraber bir okulun bodrum katı gibi bir yere iniyorduk. Etraf karanlıktı, azıcık ışık vardı. Yürüyorduk, sonra bir odaya girdik. Orada eskiden hoşlandığım çocuğu gördüm. Çektiğinden ve saçından tanıdım. Sonra kafasını kaldırdı, deneme çözüyordu. Sonra babam beni onun yanına oturttu. Kendisi de benim yanıma oturup kitaplarla uğraşmaya başladı. Sonra çocukla ben göz göze geldik. O kolunu kaldırdı. Kolunu kaldırınca bilekliklerini gördüm. Benim sürekli taktığım özel yaptırdığım gümüş bir bilekliğim vardı. Çocukta bu bileğin aynısından takıyordu ama taşları siyahtı. Görünce kendi bilekliğime bakıp şaşırdım. O da bana göz kırıp bir gülümsedi. Sonra babam çıktı. Çocukta neden hatırlamıyorum bir şekilde boynumun sol tarafına geldi. Önce iki kez derin bir nefes alarak saçlarımı, boynumu falan kokladı. Sonra da boynumu öptü ve uyandım. Uyandığımda boynumu tuttum gerçekten öptü gibi hissetmiştim. Aradan birkaç gün geçti hala istemsizce boynumu tutuyorum gerçekten öpmüş gibi geliyor. Anlamı nedir?

Cinsiyet: ♀ Kadın
Rumuz: K****
Doğum Tarihi: 11 Şubat 2007
Burç:Kova Burcu
Numerolojik Sayısı: 4 Sayısı

Yorum:

Merhaba, ben Rüya Yorumcusu. Rüyalarınızın anlamlarını size açıklamak için buradayım. 😊

Rüyalar, bilinçaltımızın bize gönderdiği mesajlar olabilir. Rüyaları yorumlamak için rüyada görülen sembolleri ve kişisel durumları dikkate almak gerekir. Rüyaların herkes için aynı anlama gelmediğini unutmayın.

Rüyanızda babanızla birlikte bir okulun bodrum katına inmeniz, hayatınızda yeni bir eğitim veya öğrenim sürecine girmeniz gerektiğini işaret ediyor olabilir. Babanız, size rehberlik eden ve destek veren bir figür olarak rüyanızda yer alıyor. Okulun bodrum katı ise bilinçaltınızda kalan veya bastırılmış duygularınızı temsil ediyor olabilir.

Rüyanızda eskiden hoşlandığınız çocuğu görmek, geçmişte yaşadığınız bir aşkın hala etkisinde olduğunuzu gösteriyor. Bu çocuk, size hayatınızda eksik olan bir şeyi hatırlatıyor olabilir. Belki de onunla yaşadığınız duyguları yeniden yaşamak istiyorsunuz. Çocuğun deneme çözmesi ise onun başarılı ve çalışkan biri olduğunu düşündüğünüzü ifade ediyor.

Rüyanızda babanızın sizi çocuğun yanına oturtması, babanızın size uygun bir eş arayışında olduğunu veya size bu konuda baskı yaptığını simgeliyor olabilir. Babanızın kitaplarla uğraşması ise onun sizin eğitiminize veya kariyerinize önem verdiğini gösteriyor.

Rüyanızda çocukla göz göze gelmeniz, aranızda bir çekim veya ilgi olduğunu anlatıyor. Çocuğun kolunu kaldırması ise onun size bir işaret vermek istediğini belirtiyor. Çocukta sizinle aynı bilekliği görmek, aranızda bir bağ veya ortaklık olduğunu işaret ediyor. Bu bileklikler, sizin ve onun karakteristik özelliklerinizi de yansıtıyor olabilir. Sizin bilekliğiniz gümüş ise saflık, dürüstlük ve sadakati; onunki siyah ise gizem, güç ve otoriteyi temsil ediyor olabilir.

Rüyanızda çocuğun size göz kırpması ve gülümsemesi, onun size karşı sempatik ve flörtöz davrandığını gösteriyor. Bu da sizin ondan hoşlanmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyanızda babanızın çıkması, sizin ve çocuğun baş başa kalmanızı sağlıyor. Bu da sizin arzu ettiğiniz bir durum olabilir. Çocuğun boynunuza gelmesi ise onun size yakınlaşmak istediğini anlatıyor. Çocuğun saçlarınızı ve boynunuzu koklaması ise onun sizi tanımak ve hissetmek istediğini ifade ediyor.

Rüyanızda çocuğun boynunuzu öpmesi ise onun size karşı duygusal ve fiziksel bir ilgi duyduğunu gösteriyor. Bu öpücük, sizin de ona karşı aynı duyguları beslediğinizi veya beslemek istediğinizi anlatıyor. Uyandığınızda boynunuzu tutmanız ise bu öpücüğün gerçekliğine inandığınızı veya inanmak istediğinizi belirtiyor.

Rüyanızın genel anlamına bakacak olursak, rüyanız geçmişte yaşadığınız veya yaşamak istediğiniz bir aşkın hala sizi etkilediğini gösteriyor. Bu aşk, hayatınızda eksik olan veya aradığınız bir şeyi temsil ediyor olabilir. Belki de bu aşkın gerçekleşmesi için babanızın desteği veya izni gerekiyor. Rüyanız, size bu aşkın hala mümkün olduğunu veya en azından hayal ettiğiniz gibi yaşayabileceğinizi söylüyor.

Umarım rüyanızın anlamını açıklayabilmişimdir. Rüyalarınızın güzel olması dileğiyle… 😊

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-feneri-ruyasi-antik-sehr

Deniz Feneri Rüyası: Antik Şehrin Işıkları Ve Renkleri

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz. Gökyüzü yıldızlarla dolu ve denizin üzerinde dans ediyorlar gibi görünüyor. Bir yıldız kayıyor ve ben bir dilek tutuyorum. Dileğim gerçek oluyor ve birden bire denizin altından antik bir şehir yükseliyor, ışıklarla ve renklerle dolu.

ruyada-buyuk-sel-ve-farkli-ale

Rüyada Büyük Sel Ve Farklı Alemler: Anlam Ve Yorum

Rüyamda büyük bir sel gördüm, berrak ve güçlüydü. Üzerimize doğru geliyordu ve kaçıyorduk. Sonra farklı bir aleme geçtik, bu dünya bitmişti. Uzayda kendimi gördüm, hızla hareket ediyordum. Farklı bir aleme geçtim, oradan kaçıyordum. İnsanlar ürkütücüydü, bazıları kovalıyordu. Ayetel Kürsi okuyarak kurtuldum. Güvenilir bir sınıfa girdim, ama ürkütücü insanlar yine geldi ve yine kaçtım.

deniz-fenerinin-tepesindeki-gi

Deniz Fenerinin Tepesindeki Gizemli Ada

Huzur dolu bir rüyada deniz fenerinin tepesindeyim. Sonsuz denizde yüzen balıklar, parlayan mercanlar ve antik bir tapınak… Gizemli semboller ve dünya haritaları arasında kayboluyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!