Aslan Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tamamen yönlendirileceksiniz ve tam olarak ne (veya kimi) istediğinizi bileceksiniz. Hızlı hareket et. Yakın zamanda böyle bir şansın olmayacak. Arkadaşlar ve oda arkadaşları hafta ortası agresif bir şekilde sıkıcı olmaya başlarlar, bu yüzden onları bir an önce bir kenara bırakın ve tek başınıza uçmaya çalışın. Cuma günü yeniden bir araya gelin ve hafta sonunu, yakında karşınıza çıkacak olan büyük zaman blokuyla ne yapacağınızı düşünerek geçirin. Pazar gününe kadar her şeyi çözmüş olmalısın ve iyi eğlenceye hazır olmalısın.


Aslan Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda ne yapmak istiyorsun Leo? İş kıyafetlerinizin başında, Venüs Yengeç burcuna girdiğinde aklınızda taahhütleriniz ve değerleriniz olabilir. Bu Venüs geçişi sırasında, iş hayatınızda kendinizi güvende ve istikrarlı hissetmek için neyi beslemek istediğinizi düşünmeniz gerekebilir. Pozitif bir bakış açısına sahip olmak için iş meseleleri söz konusu olduğunda zihinsel yaklaşımınızı da yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

9 Mayıs Salı günü, Boğa burcundaki güneş Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşurken ani bir şey kariyer yolunuzu ve profesyonel duruşunuzu değiştirebilir. Uyandırma, sarsma birleşimi, profesyonel yolunuzu tamamen yeni bir yöne çekebilir. Değerli bir şeye yol açabileceğinden, son dakika değişiklikleri yapmaya açık olun!

12 Mayıs Cuma günü Kova burcundaki son çeyrek ay boyunca profesyonel taahhütlerinizle harekete geçin. Ay sırasında, yeni düzenlemeler veya ortaklıklar aramaya meyilli hissedebilirsiniz, bu nedenle bu ileriye dönük geçişten en iyi şekilde yararlanın! Bu ortaya çıktıkça, Boğa burcunda geri giden Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla geçerken, bazı ilginç bilgiler gün ışığına çıkabilir. Konuşmalarınızda neler olduğunu hatırladığınızdan emin olun!


Aslan Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve sanatsal ifade evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, başkalarının çalışmanı eleştireceğinden korktuğun için sanat yapmaktan kaçınıyor olabilirsin. Ama bu sana ve dünyaya haksızlık. Bir kişinin vizyonunuzu anlamaması, ister kağıt üzerinde, ister müzik veya dans yoluyla olsun, benzersizliğinizi ifade etmek için elinizden gelen her şeyi yapmamanız gerektiği anlamına gelmez. Bugün dünyaya biraz sanat ortaya koymak için iyi bir gün.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş kariyer evinizde Uranüs ile kavuşuyor. Bugün, tamamen birdenbire ortaya çıkan büyük bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu, aylar önce başvurduğunuz bir iş için görüşme fırsatı olabilir. Amiriniz, şirkette yükselmek için beklenmedik bir fırsatla sizi şaşırtabilir. Bugün, kariyeriniz hız kazanıyor.


Aslan Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Mayıs’ta Yay burcundaki ay ile birlikte akarken çalışma haftasının ilk bölümünde sosyal bir kelebek olacaksınız. Şimdi her zamankinden daha fazla yakın arkadaşlarınıza yöneleceksiniz ve varsa onlardan tavsiye almak akıllıca olacaktır. hakkında emin olmadığınız romantik durumlar var mı?

7 Mayıs’ta Venüs’ün Yengeç burcuna girişi evinize samimi bir hava getiriyor, bu nedenle bu süre zarfında kimi davet ettiğinize dikkat etmek isteyeceksiniz. Akşamı yalnız geçirmeyi planlıyorsanız, bu kozmik iklimi, alanınızı size geçmişteki sevgililerinizi hatırlatan ve unutmayı tercih ettiğiniz tüm eşyalardan arındırmak için bir bahane olarak alın.

Hafta sona ererken, Balık burcu sizden dünyaya biraz zaman ayırmanızı istiyor. Bu aynı zamanda kişisel sağlığınızı kontrol etmek için mükemmel bir zamandır ve iş/oyun dengeniz tam olarak olmasını istediğiniz yerde değilse, sorunu çözmenin yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.