Aslan Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında planlarınızı bir araya getirmekte sorun yaşamazsınız. Piyasadaysanız, gadget’lar veya teknoloji ekipmanlarında iyi bir anlaşma bulabilirsiniz. Hafta ilerledikçe, (hem evde hem de başka bir yerde) ilişkilerinizin yüzeyinin altına bakın ve üzerinde çalışmak için bir veya iki tane seçin. Sonuçları oldukça hızlı bir şekilde görmeye başlamalısınız ve Cuma günü yeni açtığınız yeni ufukları keşfederek eğlenmeye başlayacaksınız. İhtiyacınız olan tüm zamanı ayırın. Değer verdiğiniz insanlarla geçirmek için güzel bir hafta sonu. Pazar günü yeni bir bağ kurabilir ve coşkunuzla onları etkileyebilirsiniz.


Aslan Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni bir şeye adım atmaya hazırsınız.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve topluluk evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Çevrenizde değiştirmek istediğiniz bazı şeyler olabilir. Bu, yerel temsilcinize yazdığınız veya ofis için aday olmayı düşündüğünüz gün olabilir. Leo, yerel bir organizasyon veya kilisen aracılığıyla bazı hayır işleri yapıyor olman mümkün. Bugün, şehrinizi daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı oluyorsunuz.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcunuzdaki Mars ve güven eviniz Balık burcundaki Satürn’le 150’lik açı yapıyor. Önünüzdeki bir fırsat, konfor alanınızın dışındadır. Bu, beklediğinizden daha büyük finansal rakamlardan bahseden biriyle bir iş anlaşmasını içerebilir. Leo, birisinin senden beklediğinin ötesinde bir taahhütte bulunmanı istemesi de mümkün.


Aslan Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyin peşine düşeceksin Leo? 28 Mayıs Pazar gününden itibaren, İkizler’deki güneş Balık burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında, ağ oluşturma fırsatlarınızı ve hayallerinizi gerçekleştirmek için neye ihtiyaç duyacağınızdan biraz emin olmayabilirsiniz. Kare gergin olabilir, bu nedenle kariyer yolunuzu ilerletmek için yeni bir finansal fırsat veya sorumluluk almaktan biraz korkmuş hissedebilirsiniz. Şimdi zamanı değilse, profesyonel düzenlemeler yapma konusunda kendinize güvenmek için daha fazla bilgi alana kadar bekleyin.

Çılgın kozmik olaylar olmayacağı için önümüzdeki birkaç gün olaysız geçecek. Bununla birlikte, 1 Haziran Perşembe günü Boğa’daki Jüpiter Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda kariyer yolunuza olan coşkunuz taşana kadar heyecanınız ve sevinciniz artmaya başlayacak. İyi huylu kavuşum, profesyonel geleceğiniz hakkında daha olumlu hissetmenize yardımcı olacak. , özellikle de kaderinizde başarı ve büyüklük olduğunu hissedebileceğiniz için.

Ertesi gün Yengeç burcundaki Venüs’ün Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel mesleğinize ve yeteneklerinize olan inancınız, başınız dik ilerlemeye devam etmek için ihtiyacınız olan tek şey olabilir.


Aslan Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay burçlarını sert Başak’tan eğlenceyi seven Yay’a çevirirken, bu hafta büyük değişiklikler yolunuza çıkıyor sevgili Aslan. Son 30 gün size vahşi ve biraz dağınık olma özgürlüğü vermiş olsa da, bu güneş yerleşimi, istikrarlı bir günlük rutine yeniden başlarken görünümünüzü düzeltmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, yalnızca yeni bir eşi cezbetmek söz konusu olduğunda size hizmet edecek olan sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamaya daha fazla istekli olduğunuzu göreceksiniz.

Dolunayın katı Satürn ile t-kareye girdiği 3 Haziran’da drama sizi bulabilir. Kariyer hedeflerinizde ilerlemek isterken, eğlenmek ve aşkı aramak arzusuyla iki yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca ciddi bir ilişkiye hazır olup olmadığınızdan veya bazı profesyonel kazanımlar elde edene kadar beklemeniz gerekip gerekmediği konusunda kararsız hissedebilirsiniz.

Neyse ki, bu enerji tüm gün sürmeyecek, ancak bu süre boyunca kafanızda neler olup bittiğini not almalısınız. Enerji stresli olsa da, aşk söz konusu olduğunda gerçekten nasıl hissettiğinize dair oldukça önemli bazı gerçekleri ortaya çıkarmalıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.