Aslan Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü biraz dinlenin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmeye çalışın. Sevdiğini bilmediğin biri, harekete geçmeye daha yakın olabilirsin. Haftanın çoğu, sizin türde bir enerjinizle dolu olacak ve kaybettiğinizi düşündüğünüz güveni bulacaksınız. Belki de kendi hamleni yapmanın zamanı gelmiştir. Hafta sonu etkinlikleri hakkında söyleyecek pek bir şeyiniz olmayabilir, ama bu harika. Birisi konuşmak zorunda kalmamak için konuşacak. Pazar günü herkes sizinle çok iyi anlaşıyor, bu yüzden belki de bu iyiliği istemeyi düşünmelisiniz.


Aslan Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilgi odağı olabilirsiniz.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda ve arkadaşlık evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Tanıdığınız biri sizi topluluktaki bir ünlü, etkileyici veya güçlü kişiyle tanıştırabilir. Leo, belediye başkanıyla öğle yemeği yiyor olabilirsin ya da bir film yıldızının yanında oturuyor olabilirsin. Bugün, ünlü biriyle omuz omuza olabilirsiniz.

22 Mayıs Pazartesi günü, kendi Aslan burcunuzdaki Mars ve güven eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Leo, yaratıcı çalışmanı dünyaya yaymak için ilham almış hissedebilirsin. Dışarıdaki ünlülerin, takipçileri olan sıradan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca, yaptığınız şey için sürekli olarak görülerek ve fark edilerek bir takipçi kazanabilirsiniz. Müziğinizi veya yazınızı tanıtmak için iyi bir zaman.


Aslan Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sosyal takviminiz çok meşgul olmak üzere Leo! 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna geçtiğinde kendinizi hiç olmadığı kadar sosyal hissedebilirsiniz. İkizler mevsimi, yeni profesyonellerle tanışmak için mükemmel bir zamandır. Eşsiz bağlantılar kurmak için derin bir istek uyanacak çünkü güneş Kova burcunda geri giden Plüto ile hemen üçgen açı yapacak. Hatta üçlü sırasında profesyonellik uğruna düzeltmeler yapmaya meyilli hissedebilirsiniz.

Ağ oluşturma fırsatlarınızın peşinden gidin ve ertesi gün burcunuzdaki Mars, İkizler’deki güneşi 60 derece geçtiğinde, kendinizi özlemlerinizle aynı hizaya getirin. Altmışlık hırsınızı artıracak, bu nedenle bu “metale pedal çevirme” zihniyetine sahip olmayı bekleyin.

Bununla birlikte, 23 Mayıs Salı günü burcunuzdaki Mars Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında kariyer yolunuzun ilerlemesini etkileyeceğinden, kendinizi nasıl savunduğunuza ve neyin peşinden gittiğinize dikkat etmeniz gerekecek. zamanını alıyor, bu yüzden peşinden koştuğun şeye dikkat et.

Haftanın sonunda, burcunuzdaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, iş-yaşam dengenizde biraz gerginlik bekleyin.


Aslan Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta ana karakter olarak seninle başlıyor ve hiçbir itirazda bulunmuyorsun. Sevdiklerinizin sizi beklemesine izin verin. Her odada ışık olmak senin için kolay ama bazen karşılığında biraz sıcaklığa ihtiyacın olduğunu unutuyorsun. Kişinize, süslenmek için bir bahaneye ihtiyacınız olduğunu söyleyin ve sırf görülmek için sizi bir gece kasabada dışarı çıkarmalarını sağlayın.

Bu hafta çok çılgına dönmemeye çalışın. İyi görünmek, bütçenizi zorlamak anlamına gelmez ve cömert partneriniz bunu riske atmaya açık olabilir. Yine de, hafta sonuna doğru ilerlerken ne kadar talepkar olduğunuza dikkat edin.

Haftaya başlarken size çok iyi baktıklarından, sonunda biraz şefkat gösterme sırası sizde olabilir. Şu anda hayatlarına nasıl daha fazla kolaylık getirebilirsiniz? Değerlendirmeniz ödüllendirilecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.