Aslan Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında, yüzünüzü gülümseten yeni bir şey öğrenebilir ve yeni bir hedef için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Aynı yönde ilerlemeye devam etmek istiyor olabilirsiniz ve kendinizi aksi yönde ikna etmek zor olabilir, ancak yakın biri hafta ortasında sizi rotanızı değiştirmeye ikna edebilecek birkaç kelime söyleyecektir. Bu hafta sonu sürüye liderlik etmek zorunda değilsin, başka birinin sorumluluğu almasına izin ver. Pazar, sessiz (belki romantik) şeyler için iyi bir gün.


Aslan Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerji ve kişisel güçle dolusunuz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü Mars Yengeç burcunda ve sınırları olmayan ev Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapıyor. Leo, bugün Evrenden sınırsız enerji çağırabilirsin. Meditasyon yapmak ve vücudunuzu oluşturan atomların aynı zamanda evreni oluşturan atomlar olduğunu görselleştirmek iyi bir fikirdir. Ve her bir atom, merkezde çekirdek ve etrafında dönen elektronlarla küçük bir güneş sistemi gibidir. Bugün bu enerjiye dokunabilirsiniz.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve kariyer eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Sizin için büyük kariyer fırsatları var, ancak bunlar mevcut şirketinizde olmayabilir. Leo, sana en uygun olanı bulmak için etrafına, hatta kendi alanın dışına bakman gerekebilir. Özgeçmiş göndermek, ilk görüşmeye gitmek veya bir iş sözleşmesinin ince noktalarını müzakere etmek için iyi bir zaman.


Aslan Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel odaklı bir haftaya hazırlan Leo. En azından, 14 Mayıs Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde, kariyer yolunuz ve başarılarınız konusunda daha özgüvenli hissedeceksiniz. Bir kez yönlendikten sonra, yanlışlıkla herhangi bir şeyle veya herhangi biriyle büyütüldüyseniz, Merkür’ü adınızı temize çıkarmak için bile kullanabilirsiniz. profesyonel olarak bağlı değilsiniz.

Neyse ki, birkaç gün sonra Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde, profesyonel olarak bereketli bir geçişe girmek üzeresiniz. Boğa burcundaki Jüpiter, kariyer yolunuzu yavaş ama emin adımlarla genişletecek ve muhtemelen yol boyunca daha fazla bolluk ve refah getirecektir. Hatta bu geçiş sırasında daha iyi tanınabilirsiniz.

Bununla birlikte, 17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yaptığında, bazı güç mücadelelerini veya mesleki düzenlemelerinizle ilgili sorunları kontrol etmeniz gerekebilir. kariyer yolunda ilerlemek istiyorsun.

Ne olursa olsun, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniay sırasında yeni bir profesyonel döngü başlayacak. Ay, daha iyi tanınmak, başarılı olmak ve başarılı olmak için profesyonel niyetlerinizi belirlemek için mükemmel bir zaman olacak!


Aslan Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk kısmı, Ay Balık burcunda ilerlerken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek içselleşmenizi sağlayacak. Bu Ay yerleşimi, geçmişten gelen acının yeniden su yüzüne çıkmasına neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı nazik, nazik ve sevgi dolu olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Neyse ki, atmosfer on dördüncüde Merkür geri hareketi ileri döndüğünde ve on altıncıda Jüpiter Boğa’ya girdiğinde önemli ölçüde değişecek. Bu süre zarfında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissediyor olmalısınız ve Kader Düğümleri ile yararlı bir bağlantı, hafta başında başınıza gelen sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu kozmik ortamda popülariteniz hızla artacak, ancak duygusal olarak kime izin verdiğiniz konusunda seçici olmanız önemli olacak.

Jüpiter ve Pluto’nun geri hareketinin sert bağlantısı, sizden ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar belirlemenizi isteyeceğinden, on yedincide sınırlar koymak önemli olacak. Aşka odaklanmak yerine finansal ve kariyer hedeflerinizi önceliklendirmek için bu bulguyu kullanın.

On dokuzuncu gündeki yeni ay, önünüze yeni fırsatlar getirebilir ve romantizmin dikkatinizi dağıtmasını istemeyeceksiniz. Bu hafta romantik kazanımlar elde etmek için en iyisi olmayacak, ancak kesinlikle yolun aşağısında aşkın temellerini atabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.