Akrep Haftalık Burç Yorumları (8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç gününde, istediğinizi elde etme yolunda neredeyse robot gibi hissedeceksiniz. İlk başta ürkütücü gelebilir, ancak ne kadar ilerlediğinizi gördüğünüzde o kadar korkmayacaksınız. Çarşamba günü eşiniz, oda arkadaşınız veya arkadaşınızla evde sorun çıktığında kalbiniz büyük bir şekilde geri gelir. Birisi öfke nöbeti geçirecek. Onları yenersen, o zaman temizlemek zorunda kalacaklar. Hafta sonu ortalık sakinleşir ve yeni bir sanatsal veya yaratıcı ilham kaynağına kapılırsınız.


Akrep Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca meydana gelecek değişikliklere hazırlıklı olun. 7 Mayıs Pazar günü Venüs Yengeç burcuna girdiğinde, profesyonel yolculuğunuzda ilerleme taahhütlerinizi beslemenin zamanı geldi. Venüs geçişi, taahhüt ettiğiniz her şeyin yoluna gireceği umuduyla yolculuğunuza devam etmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir. Ancak bu, mesleki taahhütlerinizin ve düzenlemelerinizin değişmez olduğu anlamına gelmez.

Birkaç gün sonra Boğa burcundaki güneş, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yaptığında son dakika değişiklikleri ortaya çıkabilir. Kavuşma, profesyonel ortaklıklarınızı, yükümlülüklerinizi ve daha fazlasını sarsacak, bu nedenle olabilecek her şeye hazırlıklı olun.

11 Mayıs Perşembe günü Yengeç burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında daha fazla netlik elde edilebilir. Altılık açı, profesyonel yolculuğunuzda size biraz daha fazla güvenlik ve istikrar sağlayan bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Hatta profesyonel taahhütlerinizle doğru yolda olduğunuzdan daha emin hissedebilirsiniz.

Çalışma haftanızın sonunda, Yengeç burcundaki Venüs, Boğa burcunda geri giden Merkür’ü 60’lık açıyla geçerken profesyonel yolculuğunuzla iç içe geçebilecek geçmiş yönleri yeniden gözden geçirme konusunda açık fikirli olun.


Akrep Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tutkularınızın peşinden gitmenizde bir sakınca yok.

Hafta, 7 Mayıs Pazar günü Venüs’ün Yengeç burcunda olması ve seyahat evinizin Kova burcundaki Plüton ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün yoldaysanız, kendinize fazladan zaman ayırmanız gerekiyor. Gecikmeler ve sapmalar olabilir. Ancak esnek kalırsanız, tüm engelleri kolaylıkla aşabilirsiniz. Bugün seyahat düzenlemeleri yapmaya çalışıyorsanız, daha yüksek fiyatlar ödeyebilir ve istediğinizi alamayabilirsiniz. Akrep, bunu yapmak için en az bir gün kadar beklemek isteyebilirsin.

9 Mayıs Salı günü Boğa burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Aşkı arıyorsanız, bugün heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz. Sanki Cupid’in okuyla vurulmuşsun ve şu anda düşünebildiğin tek şey bu kişi. Akrep, sadece bir yüz yüze görüşmeden sonra birbirinize aralıksız mesaj atıyor olabilirsiniz. Halihazırda bir aşk ilişkiniz varsa, bu gece ateşli bir eğlence yaşayabilirsiniz. Bugün ikiniz de havasındasınız.


Akrep Burcu 8 Mayıs – 14 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sosyal medya hesabında gizlenmenin cazibesi aşikar olsa da, en son takıntınızın herkese açık profillerinin yorum bölümlerini tarayarak kontrolden çıkmamaya çalışın. Sevginizin nesnesiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemde herhangi bir somut yanıt bulmanız pek olası değildir.

Neyse ki, hava hafta içinde değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek. Son zamanlarda yeterince takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, on birincideki Kova ayı sizi kişisel gücünüzle bağlayarak gerçek benliğinize geri getirecek.

Bu ay olayı, kozmik iklim zaten manyetik auranıza neredeyse elektrik unsuru eklediğinden, popülaritenizi de biraz artıracak. Bu sıralarda gözünüze kestirdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratırsa, onu kaldırıma atmak daha kolay olmalı ve yeni bağlantılar için yol açmanıza izin verecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.