Akrep Haftalık Burç Yorumları (29 Mayıs – 4 Haziran Haftası)

Akrep burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Mayıs – 4 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Mayıs – 4 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri yüzeyin altında çok şey oluyor ve muhtemelen kişisel sorunlarınızı halletmek için kendi başınıza oldukça fazla zaman harcamanız gerekecek. Çarşamba günü, görüşünüzü temizleyen ve çevrenizdekileri sizin bakış açınızı paylaşmaya ikna etmenize yardımcı olan bir pozitif enerji dalgası yaşayabilirsiniz. Haftanın sonlarında, ideallerinizden derinden etkilenecek olan, risk ve güvenlik hakkında ciddi bir tartışma yapmanız gerekecek. Pazar günü kendinizi çok fazla çalıştırmamak için (sizde bolca var) hatırı sayılır bir özdenetim gerekecek.


Akrep Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunda hiçbir şey yok.

Hafta, 28 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve yatırım, kredi ve borç evinizin Balık burcundaki Satürn’le kare açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, yatırımlarınızın geri dönüşünün yetersiz olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Yani vitese geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bu elbette bazı riskleri de beraberinde getiriyor, bu nedenle güvenlik ve getiri sorununu tartmak için iyi bir gün. Bu, size bir yanıt getirmek için bir günden fazla sürebilir, ancak bu, başlamak için iyi bir zamandır.

1 Haziran Perşembe günü, Aslan burcundaki Mars ve kariyer eviniz Balık burcundaki Satürn ile 150˚’lik açı yapıyor. Bugün bir liderlik rolü üstlenme fırsatınız var, ancak bu sizin konfor alanınızın dışında. Akrep, bu, projenin çok büyük olduğu veya genellikle insanları yönetmediğiniz anlamına gelebilir. Ama zekice yapman için büyük bir şans var. Birisi geminin kaptanlığını yapmanızı önerdiğinde adım atmayı düşünün.


Akrep Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanızın başlangıcı biraz yoğun olabilir. 28 Mayıs Pazar günü İkizler burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında iş hayatınızda güvenli bir şeyle eğlenceli olabilecek bir şey arasında seçim yapmanız gerektiğini hissedebileceğiniz için seçeneklerinizin arasında boğulmamaya çalışın. manevra yapmak. Ancak, kafanıza koyduğunuzda her iki dünyanın da en iyisine sahip olmanın bir yolunu bulabilirsiniz!

1 Haziran Perşembe günü Boğa burcundaki Jüpiter Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kavuştuğunda moralinizin daha yüksek olmasını bekleyin. Kaderiniz ve kaderiniz kavuşumla oynadığından, muhtemelen bu geçişi düzenlemeleriniz, ortaklıklarınız ve daha fazlasıyla doğru yolda olduğunuzun bir işareti olarak kabul edebilirsiniz. Ayrıca, bu süre zarfında kaçırılamayacak kadar iyi bir kader fırsatı ortaya çıkabilir!

Ertesi gün, Yengeç burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığı için profesyonel yolculuğunuzun daha büyük mutluluk ve yaratıcılığa yol açacağından emin olabilirsiniz.


Akrep Burcu 29 Mayıs – 4 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Ay’ın Başak’tan geçerek haritanızın umutları ve dostlukları yöneten bölümünü harekete geçirmesiyle başlıyor. Sevgili Akrep, derin bir ruh hali içinde olacaksın, çünkü sezgisel yeteneklerin yükselecek ve evrenle bağlantın güçlenecek.

Bu titreşimleri, sonunda sizi gelecekte sevme yoluna götürebilecek olan ruhsal pratiğinizle yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat olarak kullanın. Hedefinizi iç huzur ve şükran bulmaya doğru belirleyin ve bu haftayı oldukça zarar görmeden atlatabilmelisiniz. Zodyakın en sert üyelerinden biri olsan da, yine de herkes gibi darbeler alıyorsun ama önemli olan, olayları nasıl hallettiğin.

Şu anda Yengeç burcunda bulunan Venüs, rüya gibi Neptün ile bağlantı kuracak. Bu titreşimler son derece yoğun olacak ve iş kalp meselelerine geldiğinde sizi serebral bir duruma getirecek. Muhtemelen geçmişten bazı derin duyguları tetikleyebilecek anılarla karşı karşıya kalacaksınız. Neyse ki, bu travmaları bir kez ve sonsuza kadar salıverebilmelisiniz, ancak yalnızca kendinize derinlemesine çalışmak için alan verirseniz ve yüzeye çıkan tüm duyguları salıverirseniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.