Akrep Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, birkaç kelimeden fazlasını söyleyeceğinizi asla düşünmediğiniz biriyle kendinizi derin bir sohbetin içinde bulabilirsiniz, ancak bu kişi sizi harika ve yeni bir yöne yönlendirebilir. İşyeri gerilimi bu hafta büyük olabilir. Çalışmıyorsanız, etrafta dolanıp aramayı bir hafta kadar ertelemek için iyi bir zaman olabilir. Yakınınızdaki biri hafta sonu size oldukça büyük bir sır verir. Sessiz kalmakta iyisin, değil mi? Pazar günü bilinçaltınızdan büyük bir şey çıkmaya çalışıyor ama yüzeye çıkmak için sizin yardımınıza ihtiyacı var.


Akrep Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size harika bir fırsat sunulabilir.

Hafta, 21 Mayıs Pazar günü güneşin İkizler burcunda olması ve kredi ve borç evinizin Kova burcundaki Plüton ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yatırımlarınızın üzerinden ince dişli bir tarakla geçiyor olabilirsiniz. Akrep, bu, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için periyodik olarak yapabileceğin bir şey. Bugün, sadece her şeyin yolunda olduğunu değil, aynı zamanda değerlendirilmesi gereken fırsatların da olduğunu görebilirsiniz. Bu, bazı yeni yatırımları ve iş fırsatlarını değerlendirmek için iyi bir zaman.

22 Mayıs Pazartesi günü Aslan burcundaki Mars ve kariyer eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Terfi, maaş artışı veya tamamen yeni bir iş fırsatınız olabilir. Şirketiniz genişliyorsa, girebileceğiniz yeni bir departman olabilir. Akrep, şu anda yaptığınızdan farklı bir şey yapmak istiyorsanız bazı eğitim fırsatları da olabilir. Bir iş arıyorsanız, hemen bir görüşme ve hatta bir teklif alabilirsiniz.


Akrep Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, dikkatinizi yatırımlarınıza çevirin. 21 Mayıs Pazar günü güneş İkizler burcuna geçtiğinde, karmaşık finansal konularınızı araştırmaya ve konuşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. İkizler mevsimi borçlarınızı, varlıklarınızı, emeklilik planlarınızı, kredilerinizi ve daha fazlasını aydınlatacak. Güneş aynı zamanda Kova burcunda geri giden Plüto ile üçgen açı yapacağından, hayatınızın, evinizin ve ailenizin güvenliğini dönüştürmek için bu finansal konulara dalmak isteyebilirsiniz.

Çalışma haftanız devam ederken, İkizler’deki güneş Aslan’daki Mars’ı 60 derece yapacağından, profesyonel çabalarınıza yatırım yapma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, 23 Mayıs Salı günü Aslan burcundaki Mars Boğa burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, hangi taahhütlerin ve ortaklıkların genişletilmeye değer olduğunu düşünmeniz gerekeceğinden, bu tahmin edilenden daha zorlayıcı olabilir. profesyonel güvenlik ve istikrarınızı artıracak düzenlemeler.

Çalışma haftanızın sonunda, Aslan burcundaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve burcunuzdaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzda ilerlemeye çalışırken kendinizi zor bir yerle kaya arasında kalmış hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 22 Mayıs – 28 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İleriye yönelik odaklanma, bu haftaki havanız. İç sürecinizin bir bölümünü değerlendirirken partnerinizden biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız olabilir. Bu çok aydınlatıcı olabilir. Bir adım geri çekilip temelleri inceleyebilmek, iyileştirmenin gerçekleşmesi için dikkat edilmesi gereken çatlakların nerede olduğunu gösterebilir.

Siz ve sevdikleriniz arasında problem çözmeye ve ileriye doğru harekete izin veren harika bir iletişim var. Eksik parçalar varsa, kendi içinizdeki diyaloğu açın, ardından partnerinize götürün. Bu konuşma bir süre önce tekrar olmuş olabilir ve yeniden ele alınması ve karara bağlanması gerekiyor. Yüzleşme korkutucu ama gerekli.

Onlara şefkat göstererek başlayın ve büyümeye ilham vermeyi düşündüğünüzü bildiklerinden emin olun. Ortaklığı yiyip bitiren şeyin dibine inme ve onu, ruh düzeyinde tatmin edici olacak bu ortaklıktan tam olarak aradığınız şeye dönüştürme şansınız var. Derin ve bağlayıcı ortaklıklar size göre, bu yüzden dürüstlük yoluyla samimi olun ve tüm ortaklıkların özünden yararlanın: inanç.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.