Akrep Haftalık Burç Yorumları (15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Zamanı sallayabilirsen Pazartesi günü biraz gönüllü olmayı dene. Değilse, dünyaya küçük şekillerde yardım etmek için fırsatlar arayın. Bu karma artmaya başlıyor. Partnerinizle veya oda arkadaşınızla aranızda bir çatışma çıktığında, hafta ortasında bol bol yanınızda bulundurmanız gerekecek, ancak işler kızışmaya başladıktan sonra muhtemelen yine de geri adım atmak isteyeceksiniz. Şaşırtıcı derecede iyi sonuçlanacak, ancak haftanın ilerleyen saatlerinde artçı şoklara dikkat edin ve onlardan kurtulmanıza yardımcı olmak için elinizden geleni yapın. Pazar günü, sezgisel güçleriniz tam olarak etkin olacak.


Akrep Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güzel bir şey yapabilirsiniz.

Hafta, 14 Mayıs Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda yeniden ilerlemesiyle başlıyor. Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Mars ve seyahat eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapıyor. Akrep, gemi yolculuğuna çıkmayı düşünmek için iyi bir zaman. Güneyde egzotik yerlere veya kuzeyde buzullara giden bir tekneye binebilirsiniz. Yerel kalmak istiyorsanız, en azından yakındaki bir deniz ürünleri restoranına bakın.

17 Mayıs Çarşamba günü Boğa burcundaki Jüpiter ve ilişkiler eviniz Kova burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor. Akrep, bir bağlantıyı yeniden kurma fırsatın var. Geçmişte tartışmalar veya incinmiş duygular da dahil olmak üzere bazı zorluklar yaşanmış olabilir. Artık (Akrep burcu olduğunuz için ihtiyatlı da olsa) bir araya gelebilir ve farklılıklarınızı çözebilirsiniz. Bugün, geçmişteki bir aşkı veya arkadaşlığı yeniden alevlendirebilirsiniz.


Akrep Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu hafta profesyonel düzenlemelerinize odaklanın. 14 Mayıs Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde müzakerelerde ve ilişki dinamiklerinde gezinmek daha kolay olabilir. Doğrudan Merkür, standartlarınızı, sınırlarınızı ve beklentilerinizi eskisinden biraz daha net bir şekilde iletmenize yardımcı olabilir. Bu aynı zamanda herhangi bir yeni sözleşmeyi veya taahhüdü gözden geçirmek için uygun bir zaman olacaktır.

Önünüze daha fazla olasılık çıktığı için, 16 Mayıs Salı günü Jüpiter Boğa burcuna girdiğinde şansın yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz. Boğa burcundaki Jüpiter müreffeh bir geçiş olacak, bu nedenle mevcut düzenlemelerinizle daha fazlasını elde etmeyi ve hatta yeni teklifler almayı bekleyebilirsiniz. dikkate alınması gereken masada.

Bununla birlikte, Jüpiter bir gün sonra Kova burcunda geri giden Plüto ile kare açı yaptığında, bu Jüpiter geçişinde sizi geride tutabilecek profesyonel geçmişten herhangi bir şeyi bırakmanız gerekebilir. Gergin olmasına rağmen, bu kareyi geçmiş kısıtlamalarınızı ve güvensizliklerinizi bırakarak kendinizi ileriye taşımak için kullanabilirsiniz.

Çalışma haftanızın sonunda, 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcundaki yeniay sırasında ne tür düzenlemeler tezahür ettirmek istediğinizi düşünmelisiniz. Bu ay döngüsünde sabırlı olmayı unutmayın.


Akrep Burcu 15 Mayıs – 21 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

On dokuzuncu akşam Boğa burcunda yeni ay meydana geldiğinde, haritanızın ruhsal bağlantıyı yöneten bölümünü harekete geçiren bir huzur duygusu üzerinize inecek. Bu titreşimler size büyük bir iyileşme ve rahatlama duygusu getirecek ve son altı ayda meydana gelmiş olabilecek romantik hayal kırıklıklarından kurtulmanıza olanak tanıyacak.

Son zamanlarda kendinizi ilhamsız hissediyorsanız, Jüpiter’in Boğa burcuna girerek burcunuz Mars’la karşıt bir bağlantı kurduğu on altıncı sabahı yaratıcı öz sularınız bir kez daha akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceği için çalışmanızı sergilemekten korkmayın.

On yedincide, Jüpiter, Plüton geri giderken ve burcunuz karşı karşıya geldiğinde, başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermeyin. Etrafınızdakilerin ilgi duyabileceği herhangi bir kötü niyetli dedikoduya katılmanız size hizmet etmeyecektir ve bu dedikodulara dahil olmak, sonunda egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde ihtiyaçlarınızı karşılayarak geçirin. Ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.