Yengeç Haftalık Burç Yorumları (3 Nisan – 9 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Nisan – 9 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 3 Nisan – 9 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bugünlerde bir şeyleri güzel bir şekilde ifade etme tarzın var. Pazartesi günü birine bazı kötü haberler vermek zorunda kalsanız bile, bunu yapmanın her şeyi yoluna koyan bir yolunu bulacaksınız. Keşke evdeki iletişiminizde de bu kadar gösterişli olabilseniz. Salı veya Çarşamba günü bir oda arkadaşı veya komşunuzla sorun yaşayabilirsiniz. Haftanın sonunda, birkaç büyük karar vermeniz gerekiyor ve hangi nedenle olursa olsun oyalanmak isteyeceksiniz. Oyalanmak kötü bir dürtü değil aslında. Cuma günü emin olmadığınız hiçbir şeye bulaşmayın. Pazar günü kendin için bir şeyler yap.


Yengeç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı kurabilirsiniz.

3 Nisan Pazartesi günü, Merkür Boğa burcunda ve kariyer eviniz Kova burcundaki Plüton’dan ve şirket ikramiyeleri ve kaynaklarından elde edilen eviniz. İşinizi sevseniz bile, faydaları arzulanan bir şey bırakabilir ve bu, başka bir yere bakmayı düşünmenize neden olabilir. Kanser, bağımsız bir müteahhit olman mümkün, bu yüzden diğer teklifleri kolayca değerlendirebilirsin. Ve bazı duyargalar koyarak, yeteneklerinize yüksek talep olduğunu görebilirsiniz.

5 Nisan Çarşamba günü Boğa burcundaki Merkür, Balık burcundaki Satürn’ü ve eğitim evinizi altmışlık yapıyor. Okuldaysanız, şimdi parlayan bir yıldız olabilirsiniz. Yengeç, bir görevde çok başarılı olabilirsin veya bazı ev ödevlerinden A+ alabilirsin ama daha da önemlisi, müfredatı gerçekten kavrıyorsun. Okulda değilseniz, bir aile üyesine ders veriyor olabilirsiniz.


Yengeç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Büyük profesyonel topluluğunuzla keşfedilecek çok şey var, Yengeç! 2 Nisan Pazar günü burcunuzdaki Mars Kuzey Düğümü Boğa burcunda 60’lık açı yaparken, hayallerinizin peşinden giderek ve doğru profesyonellerle çalışarak profesyonel kaderinizin peşinden gitmek için her zamankinden daha motive hissedebilirsiniz. Neyin peşinden gideceğiniz konusunda net bir fikriniz olacağı için çalışma haftanıza başlamak için mükemmel bir yol.

Ertesi gün, Merkür Boğa burcuna girerken, konuşmak, ağ kurmak ve fikirlerinizi öne sürmek konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Boğa’daki Merkür hemen Kova’daki Plüton’la kare açı yapacak, bu nedenle ne yapmak istediğinizi veya nereye gitmek istediğinizi finansal yönüyle ilgili bazı iç gerilimler olabilir.

Çalışma haftanızın ortasında, Koç burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron ile birleştiği için kendinizi biraz daha kötü hissedebilirsiniz. Kavuşma, kariyer yolunuzdan kaynaklanan bazı yaraları veya endişeleri aydınlatabilir. Üstesinden gelmek zor olsa da, bunu profesyonel olarak başardığınız her şeyi ve kariyer yolunuzda ne kadar ilerlediğinizi yeniden teyit etmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz.


Yengeç Burcu 3 Nisan – 9 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yakınlığı derinlemesine anlamak bu hafta zor olabilir. 5 Nisan’da dolunay meydana geldiğinde, eşiniz ve hatta arkadaşlarınız ile aranızda sınırlar oluşturarak kalbinizi katılaştırma dürtüsünü hissedeceksiniz. Ancak insanlarla sınırlar oluşturmadan önce dramadan kaçınmak için nasıl hissettiğinizi açıklamaya çalışın. Üzerinde kafa yorarak vakit kaybetmeden basit bir konuşmanın durumu iyileştirebileceğini görebilirsiniz.

Alternatif olarak, hak ettiğiniz saygının size verilmediğini hissedebilirsiniz. İster bir hediye, ister çiçekler, hatta sevgiliniz tarafından yapılan bir akşam yemeği olsun, olduğunuz harika insan gibi davranılmak istersiniz! Partnerinizden bu nezaketi istemenizde bir sakınca yoktur. Sağlıklı bir dinamik geliştirmek için ihtiyaçlarınızın karşılandığından emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.