Yengeç Haftalık Burç Yorumları (24 Nisan – 30 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 24 Nisan – 30 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 24 Nisan – 30 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kulakların yanıyor mu? Pazartesi ve Salı günleri herkes senin hakkında konuşuyor ve harika şeyler söylüyorlar. Şimdi yeni keşfedilen popülerliğinizden yararlanma zamanı. Yeni başlangıçlar için bir zaman. Ayrıca bazı yeni kıyafetlerin zamanı da gelmiş olabilir. Çarşamba veya Perşembe günü büyük bir satın alma, sizi önemli ölçüde geri çekecek, ancak buna tamamen değebilir. Cuma günü, aklınız geleceğe dönük. Büyük fikirlerin var. Bu hafta sonu, ana planınızın tüm ayrıntılarını çalışmak için biraz daha zaman harcayın.


Yengeç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bu hafta işyerinde iddialı olun, agresif değil. 23 Nisan Pazar gününden itibaren, burcunuzdaki Mars Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, sosyalleşme, ağ kurma ve profesyonel fırsatlarınızın peşinden gitme sorumluluğunu üstlenme fırsatına sahip olacaksınız. Kader ve kader senin tarafında. Ancak, bir şeylerin meyve vermesi için bu değişiklikleri kolaylaştırma görevini üstlenmeniz gerekecek. Meslektaşlarınıza hedeflerinizden birini gerçekleştirmek için piyasada olduğunuzu bildirerek veya profesyonel ilerlemenizde önemli olabilecek yeni profesyonellerle kendinizi tanıştırarak kendinizi ortaya koyun.

Ertesi gün Boğa burcundaki güneş de Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacağı için her şey lehinize gelişecektir. 25 Nisan Salı günü Boğa burcundaki güneş Balık burcundaki Satürn’ü altmış açı yapacak olduğundan, motivasyonunuzun profesyonel yolculuğunuzdaki uzun vadeli çabalarla sonuçlandığını hissetmeyi bekleyin. Satürn’ün etkisi, profesyonel yolculuğunuzda bir sonraki yönünüzü veya maceranızı sezgisel olarak döşemenize yardımcı olacaktır. .

Bununla birlikte, kariyer yolunda kendinize güvenmek için kararlarınız ve taahhütleriniz konusunda zihninizi sakinleştirmeniz gerekecek çünkü İkizler’deki Venüs, Koç’taki Kayron’u da altmışlık açıyla konumlandıracak.


Yengeç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının sizi nasıl takdir ettiğini göreceksiniz.

Hafta, 23 Nisan Pazar günü Merkür’ün Boğa burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Yengeç burcunuzdaki Mars’la 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaşınız, onlar için ne kadar önemli olduğunuzu söylemek için elinden geleni yapabilir. Size uçan kelebekler ve şiirsel duygular içeren bir e-kart gönderebilirler. Hayatlarında olduğunuz için minnettarlıklarının bir göstergesi olarak size küçük bir hediye verebilirler. Kanser, sana uzun, sevgi dolu bir kucak verebilirler.

24 Nisan Pazartesi günü Boğa burcundaki güneş, geleceğin evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşuyor. Yengeç, başkaları tarafından üzerinde bulunduğunuz yola ve gelecekte işlerin nasıl tezahür edebileceğine bakmanız için teşvik edilebilirsiniz. Halihazırda iş kurmuş, kariyer değiştirmiş veya büyük bir adım atmış arkadaşlarınızla konuşuyor olabilirsiniz. Sizi hayallerinizin peşinden gitmeye teşvik edebilirler. Bugün, bilge ve deneyimli bir arkadaş, bir planın ana hatlarını çizmenize yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu 24 Nisan – 30 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta başında İkizler burcunda romantik ilerlemeleriniz gerçekleşmeyebilir. Bu hisler ayrıca sizi aşka daha az açık hale getirebilir ve romantik duvarlar örmenin cazibesi gerçek olacaktır. Bu gün kimseyi içeri alma veya dışarıda tutma konusunda stres yapmamaya çalışın. Bunun yerine evde rahatlamanın yollarını arayın.

Bununla birlikte, aşık olduğunuz kişiye ulaşma ihtiyacı hissediyorsanız, evrenin sizin lehinize çalışmak için daha çok çalışacağı ve ayın burcunuzda kaldığı yirmi altıncı günü öğleden sonrasını planlamaya çalışın.

Görünümünüzü tazelemek istediyseniz, o zaman bunu yapmak için adımlar atın. Bu ay yerleşimi, kişisel dönüşüm için mükemmeldir ve yeni trendleri kusursuz bir şekilde uygulamanıza yardımcı olur. Ateşli bir romantizme atlamak yerine hafif bir flörtleşmeyi düşünün. Ömür boyu sürecek bir ilişkiye girmeden önce kişiyi tanıyın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.