Yengeç Haftalık Burç Yorumları (17 Nisan – 23 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 17 Nisan – 23 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 17 Nisan – 23 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Duygular Pazartesi ve Salı günleri yükseliyor ve düşünmeden önce bir şeyler söyleme şansınız var. Bazı tavsiyeler: yavaşlayın. Kim olduğunu bildiğin biriyle yanlış şeyi ağzından kaçırıp şansını mahvetmek istemezsin. Çarşamba gününe kadar, konuşma konusunda daha sağlam bir temel üzerinde olacaksınız. Komik ve vahşi bir şey söyleyeceksin ve herkes kahkahalarla gülecek. Haftanın geri kalanı, kabuğunuzdan çıkmaya devam ettiğinizi görüyor. Bu hafta sonu gözüpek birisin. Daredevils tamamen seksi.


Yengeç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, taze tohumlar ekiyorsunuz.

Hafta, 16 Nisan Pazar günü, güneşin Koç burcunda ve itibar ve yaşam evinizin halkın gözünde Balık burcundaki Neptün’e yarı sekstil açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sosyal medyada paylaştığınız şeyler daha fazla insan tarafından görülüyor. Yazdığınız bir şey viral olabilir. Veya resimleriniz arkadaşlarınızdan ve ailenizden daha fazla beğeni ve bildirim alır. Kanser, bu, tanıdıklarınızdan ve hatta yabancılardan iltifat anlamına gelebilir. Ve bu sizi sosyal medyada tutan şeydir.

18 Nisan Salı günü, İkizler burcundaki Venüs ve ruhsal bağlantılar eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Bugün, kendi dışınızdaki bir şeyle bağlantı kurmak istiyorsunuz. Bir ormanda yürüyüş yapıyor olabilirsiniz ve rüzgarın ağaçların arasından fısıldadığını duyabilirsiniz. Yengeç, yanınızda bir çiçeğin üzerinde oturan, size doğanın ve dünyanın ihtişamını hatırlatan bir kelebek bulabilirsiniz. Bugün, doğa ile iletişim halindesiniz.


Yengeç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, çalışma haftanızın başlangıcının ve ortasının tadını çıkarın. İlk kozmik akış, bu dönemde devam eden önemli geçişler, açılar veya girişler olmayacağından oldukça rahat olacaktır.

Ancak 20 Nisan Perşembe günü Koç burcundaki yeniay hibrit güneş tutulması sırasında karıncalanma başlayacak. Bu güçlü tutulma, önümüzdeki altı ay boyunca kariyer yolunuz için yeni bir döngü başlatacak. Bu profesyonel döngüyü geliştirmek için niyetler belirlemek veya bir ay ritüeli yapmak cazip gelse de, tutulmalar mukadder ama beklenmedik olaylara yol açtığı için fişlerin olabilecekleri yere düşmesine izin vermek en iyisi olabilir.

Bu devam ederken, güneş Boğa’ya girdiğinde ağ oluşturma fırsatlarınızı düşünürken ve mesleki özlemlerinizi hayal ederken daha enerjik hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, finansal durumunuz ve bunun profesyonel planlarla ilerleme yeteneğinizi nasıl etkileyebileceği konusunda da stresli hissedebilirsiniz, çünkü güneş aynı zamanda Kova burcunda Plüton ile kare açı yapacaktır. Merkür ertesi gün Boğa burcunda geri hareket edeceğinden, sosyal medyaya, profesyonel özlemlere veya bağlantılara yatırım yapmaktan geri durmak isteyebilirsiniz. Merkür retrosu sırasında mesleki uğraşlarınızı yeniden gözden geçirin!


Yengeç Burcu 17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda dikkatinizi çeken biri varsa, cilveli bir metin mesajı göndermek için on dokuzuncuyu kullanın veya Başak ayı hem Mars hem de Venüs ile faydalı bağlantılar paylaştığı için ona çıkma teklif edin. Bu, en çok istediğiniz şeyler için harekete geçmenin tam zamanı ve havada asılı duran tutkulu enerji, aşk hayatınızı ısıtmak için mükemmel.

Güneş Boğa burcuna girdiğinde, yirminci günde yaratıcı sıvılarınız akacak. Sergileyecek sanatsal bir yeteneğiniz varsa, birkaç talipin dikkatini çekmesi muhtemel olduğundan, şimdi becerilerinizi sergilemenin tam zamanı. İlham veren auranız insanları kendine aşık edecek ve sevdiğiniz kişiyi etkilemek için mükemmel bir zaman olacak.

19’unun akşamındaki güneş tutulması, haritanızın sağlık ve günlük ritüelleri yöneten bölümünü vurgulayarak kozmik bir etki yaratacak. Arkadaşlarınızın sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak için kendinizi cazip hissedecek olsanız da, bu günün enerjisini kişisel gelişiminize odaklanmak için kullanmak isteyeceksiniz. Şu anda başkalarına ne kadar zaman ve enerji verdiğinize dikkat edin ve hafife alındığınızı hissederseniz geri çekilmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.