Yengeç Haftalık Burç Yorumları (10 Nisan – 16 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Nisan – 16 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Nisan – 16 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü enerjinizi toplamakta zorlanıyorsanız, daha fazla kahve için elinizi uzatmayın. Kendiniz için gerçekten iyi bir şey yapın. Kendini besleyen bir şey. Her ne ise, seni rahatlatan bir şey olmalı. Salı ve Çarşamba günleri canınız pek bir şey yapmak istemeyecek. Ve Perşembe günü, görünüşe göre gerçekten dinlemeyen birine bir hikaye anlatacaksın. Sinir bozucu! Birisi Cuma günü bir sohbete başlarsa, onu, diyelim ki duygularınızdan ziyade gizemli bir tarihsel konuya yönlendirin. Cumartesi ve Pazar tamamen duygularınızla ilgilidir.


Yengeç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuza karşı olacak ve on üçüncüde haritanızın ilişki sektörünü aydınlatacak, bu da onu bir randevuya çıkmak için iyi bir zaman haline getirecek. İnsanlar, etrafınızdayken kendilerini hem rahat hem de huzurlu hissedecekler, bu da kesinlikle herhangi bir romantik ilginin gardını indirmesine yardımcı olacaktır. Tüm enerjinizi başkalarına yaymadığınızdan emin olun ve 10 Nisan’da Venüs İkizler’e girdiğinde sosyalleşmeden bir mola planlayın.

Bu aynı zamanda gizli bir ilişkiyi ateşleyebilir veya sizi gizli bir aşka yaklaştırabilir. Özel biriyle bağlantı kurmayı umuyorsanız, ayın on üçüncü akşamı arkadaşlarınızla bir grup gezisi ayarlamaya çalışın. Nazik bir enerji akışı ortaya çıkacak ve bu, sevginizin nesnesiyle romantik bir yol kat etmenize yardımcı olabilir. Durum üzerinde herhangi bir baskı yapmaktan kaçının, ilginizi aşırı derecede ifade etmemeye çalışın ve sakince oynayın. Diğer kişiyi tanımak için ne kadar çok zaman harcarsanız, size uzun vadeli bir ilişki kurmanıza yardımcı olacağı için faydalı olacaktır.


Yengeç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, çalışma haftanız boyunca aklınızdan neler geçiyor? 11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcuna girdiğinde profesyonel ve finansal taahhütlerinizi düşünürken emin olamayabilirsiniz. İkizler’deki Venüs bilinçaltınızı aydınlatacak, böylece düzenlemeleriniz, ortaklıklarınız, yükümlülükleriniz ve iş hayatınızda neye ihtiyacınız olduğu konusunda daha derinlemesine düşünebileceksiniz. Daha.

Bununla birlikte, İkizler’deki Venüs, Kova burcuna girdikten hemen sonra Plüton’u üçgen açı yapacağından, potansiyel faydaları, maliyetleri ve borçları düşünüyor olabileceğiniz için bu yoğun gelebilir. Bu üçgen daha bilinçaltı olacağından, bir güçlendirme ve kontrol noktasından neye bağlı kalmanız gerektiğine muhtemelen inanılmaz derecede odaklanmış hissedeceksiniz. Bununla birlikte, üçgen aynı zamanda zihinsel olarak üzerinde çalışılacak çok şey olabilir, bu nedenle ne zaman vites değiştireceğinizi bilin.

Bu arada, kariyer yolunuz ve Salı günü Koç burcundaki güneş de Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşacağı için neler yapabileceğiniz konusunda dışa dönük olarak iyimser hissedebilirsiniz. Oğlak burcundaki son çeyrek ay boyunca profesyonel düzenlemeleriniz ve ortaklıklarınızla harekete geçmek için moralinizin yüksek olması gerekeceğinden, önümüzdeki birkaç gün boyunca bu pozitiflik dalgasına binin. Bunu yapabilirsin!


Yengeç Burcu 10 Nisan – 16 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta engeller ortadan kalkıyor.

11 Nisan Salı günü Venüs İkizler burcunda ve sınırsız potansiyel üçlü eviniz Kova burcundaki Plüton. Bugün, daha dün bile sizi durduran şeyler artık çözülüyor gibi görünüyor. Hissettiğiniz tereddüt ve hatta başkalarının dayattığı bloklar bile artık havadan yapılmış gibi görünüyor. Kanser, kolayca kırabilirsin. Bugün, sınırlama olduğunu düşündüğünüz şeyleri gözden geçirmek ve sanki dumandan yapılmış gibi birer birer ortadan kalktıklarını görmek güzel.

Ayrıca Salı günü Koç burcundaki güneş kariyer evinizde Jüpiter ile kavuşuyor. Bir görüşme veya belki de bir iş teklifi planlama fırsatı elde edebilirsiniz. Şu anki işinizde, amiriniz sizi bir kenara çekip size yeni bir pozisyon açılmasından bahsedebilir. Ya da farklı bir departmanda çok daha iyi bir ekiple çalışmak için başvurabilirsiniz. Bir işletme sahibiyseniz, bir miktar itibar kazanmak için bir fırsat görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.